Galaxy Buds FE: потенційний бестселер?

24/10/2023

Це було лише питанням часу, коли Samsung випустить навушники Galaxy Buds з приставкою Fan Edition, яку ми звикли бачити поруч назви інших продуктів компанії. Це найдоступніші навушники в серії Galaxy Buds, які коштують менше $100, але Samsung, що цілком логічно, спростила деякі функції.

Чи варто купувати Galaxy Buds FE, чи краще витратити більше і придбати одну з моделей без приставки FE? Відповідь на це питання стане очевидно після прочитання цього матеріалу.

vZWQtHl6E2SyEHYkgbP9-Pkhrp6Z4ZeX1M1sDZr6PxLCOGRQIqCdarGGm2RWstJ12IfjXMOgiwVUE3-8HSPUgb9_PRet9kUEBbbc2qwOguI4jhlInj2KtAJm7A7MyrDXfdk0TXkRMpf6rP9sETo8_6I

ДИЗАЙН

Дизайн Galaxy Buds FE — це, без перебільшення, перемога. Samsung повернула крилаті наконечники з перших Galaxy Buds і Galaxy Buds+, тому Buds FE зручно сидять у вухах і міцно тримаються. Вам не доведеться тягнутися до них кожні кілька секунд, щоб поправити.

Galaxy Buds FE не такі стильні, як Galaxy Buds 2 або Galaxy Buds 2 Pro, але вони набагато практичніші, наприклад через плоску сенсорну поверхню на кожному навушнику, що значно зменшує ймовірність випадкових дотиків, особливо в порівнянні з Buds 2 і Buds Pro, які мають більш округлу конструкцію.

-NhiuJujIJUM8HY8pGge4SFwtmaGUKUvqEqQ-_yaKkPyQjeQDKbeDPmcPTlUBasQh2stDp6-inMd5UUqI1gqgVlx8YzgjA6yXF3MBzpyQ-UnA5Ipz4aV-zwVoq4cvCj77mV4lNRBf07IwCG-y_5Aj-M

Дизайн кейсу досить стандартний. Він має глянцеве покриття, як і кейс Galaxy Buds 2, і тільки його внутрішня частина відповідає кольору навушників, а зовні кейс залишається білим, незалежно від того, яку версію ви придбаєте. Кейс Galaxy Buds FE не підтримує бездротову зарядку. Це одна з функцій, яку Samsung довелося прибрати, щоб знизити ціну.

e3PWDotBF5V4WJ8blOkIKEwfUtZaO-2xSHTls3_wJLfVx1qzu7kRYS50weqCMn1TU-hdYmWvtlcgKnw3GTa64-XY9-mJgF3wx5NFsuZKlFz7xKxZ_8EaXpxHaUYo7ioRVSS3WXyx5aAVjTlsaAG9c1s

ЗВУК І АКТИВНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Люди мають різні вподобання щодо звуку, але Galaxy Buds FE, незважаючи на наявність одного динаміка, чудово справляються з відтворенням звуку. Ці навушники вакуумного типу, тому вони ідеально підходять для прослуховування музики та подкастів.

Навушники досить гучні, мають чисте звучання і глибокі баси. Якість звуку ще більше покращується при виборі налаштування динамічного еквалайзера в додатку Galaxy Wearable, хоча ви можете налаштувати все під себе, щоб знайти той пресет, який звучить найкраще для вас.

qtsWtOaiFMjO18KaARSlOK2ZsqTqwpGdGeXZtaiaSyIHHs-fcU_YTbs55Hw7olLU1mBHQZgw14OY729Plca-ojW49BXgYGxRZSfL2OXv5xs4s6egQWNI2pbZOpFwwlLRwKq0eVcAN9l7qjpWoDH5XmY

На щастя, Samsung залишила ANC без змін, як і в більш дорогих моделях, замість того, щоб прибрати його в гонитві за нижчою ціною. Galaxy Buds FE дуже добре проявили себе в активному шумозаглушенні. Ідеально підходять для роботи в офісі чи навіть на виробництві, де постійний шум, а вам необхідна концентрація. Samsung стверджує, що ANC може зменшити шум ззовні на 98%, і це виглядає правдою.

Buds FE також мають три мікрофони всередині кожного навушника, і вони добре вловлюють звук під час дзвінків, щоб забезпечити оптимальну чистоту звучання в розмовах.

ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Хоча Galaxy Buds FE коштують менше від попередніх моделей, все ж вони мають напрочуд повний пакет програмного забезпечення. Серед основних функцій - режим прозорості, щоб ви могли чути зовнішні звуки (включаючи ваш голос під час розмови). Є автоматичне визначення, коли навушники вставляються у вуха, а також коли вони виймаються, що призупиняє відтворення.

6eK_fuGLTpN_8VIPq9K6NM90NvG9VBOw8QVoQJxERY0uAPg9mh4BAPV2yN_Qq3kD_IXmmEMx0Ccyy0X3K5Z3960IVuYDQT2hN9Z71f_pDEv_s4NToFMf3_Yom2xA4OUf2_u5E4PqCMltSDo4zOqYMmQ

Застосунок Galaxy Wearable допоможе знайти ідеальний варіант для отримання найкращого звуку та активного шумозаглушення і також ви можете “покрутити” еквалайзер. Galaxy Buds FE також чудово працюють з екосистемою пристроїв Samsung. Їх можна підключити до кількох пристроїв одночасно, наприклад, смартфону або планшета, і навушники зможуть автоматично перемикатися між цими пристроями.

Galaxy Buds FE підтримують жести керування, як і на інших Galaxy Buds. Під час відтворення медіафайлів один дотик призупиняє і відновлює відтворення, подвійний дотик - переходить до наступної доріжки, а потрійний - відтворює попередню. Коли вам надходить дзвінок, ви можете двічі торкнутися, щоб відповісти на нього, або торкнутися і утримувати, щоб відхилити виклик. Подвійний дотик також завершує поточний виклик.

L7Eilc72wRgElxdd_lcpWVqG1tb2x4QRE5lqETO67wdOzdeuCLs6_CXtMyWK3M97MOitq4PEnlArknQd_0HbJQOYNOMszQ39KV3EFzlmNSiLBHGbNOejD_gTfzVw8F9AZWehR9icJ2kjYZ8_mfoqkkc

Також можна налаштувати жест “торкнись і утримуй” для кожного навушника. Ви можете налаштувати жест на перемикання між режимами навколишнього звуку і шумозаглушення, зменшення чи збільшення гучності.

АВТОНОМНІСТЬ

З увімкненою функцією ANC навушники можуть працювати 6 годин від одного заряду і до 21 години, якщо використовувати зарядний кейс. Без ANC час автономної роботи навушників становить 8,5 годин без кейса і 30 годин з кейсом.

yxKeHBACrnl0ZwMqdCknVpr54VZMHKGwvZVvMgQ9iEu80GN9yF8jyvVfcbotBnqF6sgo3YISCOnCoh8vOyMaaFTlrtDVbg4UVfRX19msIBpSQB4q_MHdIe6xQ22S2PauMzStUxy9H-4y69GO41lupq4

ВИСНОВКИ

Galaxy Buds FE — навушники, які увібрали в себе все найкраще від попередніх моделей і при цьому є більш доступними, ніж Buds 2, Buds Live чи Buds 2 Pro. Galaxy Buds FE — ідеальне рішення, якщо ви шукаєте навушники з хорошим звуком і максимально практичними фішками. Від флагманських моделей вони відрізняються хіба відсутністю підтримки бездротового заряджання та кількох фішок, які не є настільки суттєвими.

Окремої похвали в цих навушниках заслуговує дизайн з плоскою поверхнею для сенсорного керування, а також якість активного шумозаглушення.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?