Force Touch для кожного

06/07/2015

В останньому MacBook є технологія Force Touch, яка визначає силу натиску на панель. Така технологія виявилась дуже корисною, адже спростила управління пристроєм. Не секрет, що Apple використає цю технологію в інших своїх продуктах, наприклад iPhone 6S.

Вже зараз в iPhone покращений інтерфейс, а саме є меню, які простягаються зверху і знизу, багатозадачність та багато іншого. Force Touch дасть можливість ще більше спростити використання телефону. Можна припустити, що при сильнішому натиску на екран блокування при ввімкненому плеєрі можна буде регулювати гучність музики; якщо буде визначено особливі зони дотику, то можна буде регулювати яскравість дисплею, вмикати камеру та робити багато інших дій простіше та швидше.

Технологія дасть можливість легше керувати повідомленнями, адже при сильнішому натиску можна буде його відкрити без розблокування, або свайпом в сторону з сильнішим натиском можна буде видаляти повідомлення. Найбільш корисною така технологія буде в навігаторах, адже можна буде одним натиском прокладати маршрут.

Не відомо, як саме компанія використає технологію в телефоні, але вона точно має бути застосована, адже може зробити спілкування з телефоном приємнішим. Саме Force Touch стане візитною карткою iPhone 6S.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?