Фішки watchOS 7: здоров'я наше все

23/06/2020

WWDC 2020 дуже потішила всіх Apple-фанів. Нова iOS 14 з оновленим інтерфейсом вхідних дзвінків, нова macOS, яку з нетерпінням чекають усі “маководи”, нова iPadOS і як вишенька на торті нова watchOS 7, яка офіційно буде представлена разом з Apple Watch Series 6. Оновлена операційка для годинників від Apple буде доступна також для Apple Watch 3,4,5.

4pSsct-YgBWp1k3jvSiSt91muyW04tFPtsT_Ff-aMD5jcXdonksxH2d6sr1QMpzNj7CjmbiQpe00wgqlKX0O_GrkxPKKEQOXPz5OPJkFi2ZhDJvKaw2SZZMOCj5q-TSEKzUxOGkN

КОНТРОЛЬ МИТТЯ РУК

На фоні пандемії така фішка у новій watchOS 7 не виглядає дивно, а цілком логічно та передбачувано. Годинник буде вам нагадувати помити руки, коли ви повернетеся з прогулянки, походу за продуктами чи тренування. Коли ви безпосередньо будете мити руки, то годинник буде відраховувати 20 секунд. Якщо ви завершите цю процедуру раніше, то годинник наполягатиме продовжити. Отак от, майже материнська турбота про вашу гігієну та здоров’я.

Купить Apple Watch

НОВІ ЦИФЕРБЛАТИ — СТВОРИ САМ

У новій операційці з’явилося багато нових циферблатів, а крім того їх можна кастомізувати ще більше, ніж раніше. Як зазначалося на конференції тепер розробники можуть на сайти додавати спеціальну клавішу Add Apple Watch Face і вочфейс встановиться відразу на годинник, а це створює широкі можливості для комерційних циферблатів. Крім того, циферблатами можна ділитися в iMassage.

Купить Apple Watch

БЕЗПЕКА СЛУХУ

Додаток Noise навчився визначати наскільки голосно звучить музика в навушниках і відповідно, коли гучність перевищує встановлену норму годинник буде вас попереджати. В додатку до ваших послуг також буде уся статистика пов’язана з тим, коли для вашого слуху було “небезпечно”.

Купить Apple Watch

ВІДСЛІДКОВУВАННЯ СНУ

Функція не нова, але в даній версії ОС її суттєво проапгрейдили. Відслідковування сну базується на даних дихання, рухів, коливання пульсу. Коли ви засинаєте годинник переходить в режим сну, а відповідно вас не турбуватимуть сповіщення чи екран, який раптом увімкнувся. Після кожної ночі вам буде доступна детальна статистика, щодо якості вашого сну. До речі, якщо перед сном рівень заряду на годиннику менше 30%, то вам запропонують поставити його на зарядку на ніч.

Купить Apple Watch

“АКТИВНІСТЬ” ТЕПЕР “ФІТНЕС”

Додаток “активність” перейменували у “фітнес”. Додали ще декілька видів тренувань, хоча до попереднього переліку вже важко було щось додати. Тим не менше, тепер годинник підтримує чотири танцювальні стилі: болівуд, латинський, хіп-хоп та кардіо. Визначаються вони за допомогою акселерометра та гіроскопа.

Купить Apple Watch

Як бачимо операційка для годинника Apple отримала багато цікавих фішок, залишається дочекатися нового Series 6, щоб сповна насолодитися не лише софтверними, але і хардверними фішками, а поки до презентації нових iPhone та Apple Watch ще доволі довго можете звернути увагу на актуальну нині 5-ту версію розумного годинника від Apple, який звісно ж оновиться до watchOS 7.

 

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?