Final Cut Pro та Logic Pro будуть доступні на iPad з 23 травня

10/05/2023

Apple оголосила, що Final Cut Pro та Logic Pro офіційно з'являться на iPad.

Final Cut Pro - це професійне програмне забезпечення для редагування відео, яке до цього часу було доступне лише для комп'ютерів Mac. Аналогічна ситуація з Logic Pro — це професійне програмне забезпечення для редагування аудіо від Apple. Обидва застосунки з'являться на iPad цього місяця. 

16_Дизайн без назви.jpg

Боб Борчерс, віце-президент Apple з міжнародного маркетингу продуктів, зазначив:

Ми раді представити Final Cut Pro та Logic Pro для iPad, які дозволяють творцям розкрити свій творчий потенціал новими способами і в ще більшій кількості місць. Завдяки потужному набору інтуїтивно зрозумілих інструментів, розроблених з урахуванням портативності, продуктивності та сенсорного інтерфейсу iPad, Final Cut Pro і Logic Pro створюють ідеальну мобільну студію.

Протягом багатьох років для iPad були доступні лише iMovie та GarageBand, але ці інструменти не могли зрівнятися з професійними аналогами для Mac. 

147_2.jpg

Final Cut Pro для iPad використовує переваги, які дає Apple Pencil та мультитач. Final Cut Pro для iPad представляє абсолютно новий інтерфейс для сенсорного екрану. Користувачі можуть переміщатися по часовій шкалі, переміщати кліпи і вносити швидкі редагування з точністю до одного кадру лише одним дотиком пальця чи Apple Pencil.

6_Дизайн без назви-2.jpg

Завдяки функції "Live Drawning" можна малювати і писати поверх відео за допомогою Apple Pencil. На iPad Pro з M2 наведення Apple Pencil дозволяє користувачам швидко переглядати відзнятий матеріал, навіть не торкаючись екрана.

Прискорити процес створення відео можна також додавши клавіатуру Magic Keyboard або Smart Keyboard Folio. Разом з клавіатурою та професійними застосунками iPad стане повноцінним інструментом для монтажу.

Logic Pro для iPadOS теж використовує всі переваги сенсорного екрану iPad. Завдяки жестам Multi-Touch музиканти можуть грати на програмних інструментах і працювати з елементами керування, а також переміщатися по складних проєктах за допомогою дотиків масштабуючи та прокручуючи вибрані моменти.

192_1.jpg

Завдяки п'яти мікрофонам на iPad Pro можна записувати звук практично будь-де з гарною якістю. Творці контенту також можуть вносити правки до треків за допомогою Apple Pencil і підключати клавіатуру Smart Keyboard Folio або Magic Keyboard, щоб використовувати команди, які прискорюють процес продакшену.

Final Cut Pro та Logic Pro користувачам iPad буде коштувати $4,99 на місяць або $49,99 на рік за окремий застосунок. Apple також пропонує місячну безкоштовну пробну версію для кожної програми.

Щоб запустити Final Cut Pro потрібен iPad з процесором M1 або новіший, а для запуску Logic Pro вам знадобиться iPad з чипом A12 Bionic або новіший. Обидва застосунки стануть доступними 23 травня.

 

Товари:
Читайте також:
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
Що таке сертифікація TÜV Rheinland і чому вона важлива?
Сертифікація продукції - це важливий процес, який гарантує, що продукція відповідає нормам безпеки та критеріям якості, які базуються на міжнародних стандартах. Великі компанії регулярно перевіряють свою продукцію. Така перевірка і сертифікація зазвичай проводиться сторонніми акредитованими організа
09/01/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?