Facebook воскрес... вдруге... за 7 днів

01/10/2015

5 днів тому соціальна мережа Facebook стала недоступною для багатьох користувачів на деякий час, а сьогодні вночі історія повторилась. Сайт Currentlydown.com повідомив, що відключення тривало 42 хвилини в проміжку між 3pm і 4pm (23:00-00:00 за київським часом).

Прес-секретар Джей Нанкероу прокоментував цю ситуацію так:

«Ми відновили сервіси Facebook, з доступом до яких люди відчували проблеми у зв’язку з неправильною конфігурацією. Зараз ми працюємо, щоб повернути все в нормальне русло».

Карта Facebook на сайті Downdetector.com, що відображає порушення, вказує на те, що найбільше число відключень соціальної мережі відбулося в Північній Америці. Мобільний додаток соціальної мережі теж не працював певний час, у той час як сервіси обміну повідомленнями працювали і під час відключення сайту.

«Падіння» сайту завжди негативно позначається на його репутації, а у випадку з Facebook ціна акцій зменшилась на 4% до $ 89,21.

Не знаю як там в Currentlydown.com, але особисто я не міг зайти в Facebook навіть об 11 ранку. Щось останнім часом багато сайтів і сервісів дають збої в роботі, і це насторожує.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?