Фабрика друку Epson - відмінний вибір для заощадливого друку

19/02/2018

Для тих, хто втомився від постійного перезаправлення картриджів у своєму принтері, компанія Epson знайшла вихід - інноваційна лінійка пристроїв під назвою “Фабрика друку Epson”. 
Принтери та БФП з даної серії виділяються серед інших друкувальних пристроїв цікавою технологією подачі чорнил. Замість звичних для користувача картриджів, виробник розмістив чорнила у спеціальних вбудованих ємностях.


2-ая.jpg

Дані ємності дозволяють поповнювати ресурс для друку не тільки рідко, а й легко. Контейнери з чорнилом бувають у двох варіантах - ємністю у 70 та 140 мл. Виробник наводить таку приблизну цифру - при оснащенні свого пристрою набором контейнерів  із чорнилом чотирьох кольорів по 70 мл кожен, користувач зможе друкувати у середньому по 300 документів на місяць протягом трьох років. Звичайно, що витрати на друк залежать від багатьох факторів, але серія «Фабрика друку Epson» пропонує не тільки високий ресурс, але й низьку ціну витратних матеріалів

Технологія Epson Micro Piezo і водорозчинні фірмові чорнила будуть гарантувати отримання відмінних відбитків та збереження їх стійкості та яскравості протягом тривалого часу. 


фарба.jpg

Однією з переваг пристроїв серії «Фабрика друку Epson» є легка перезаправка контейнерів. Навіть новачок, який не має навичок роботи із принтером, зможе дозаправити пристрій та продовжити роботу без відвідування спеціалістів. Конструктивно контейнери розміщуються у окремому секторі, доступ до якого не потребує зусиль. Нове чорнило комплектується у пляшку із довгим тонким носиком, завдяки якому для залиття чорнила у контейнер не вимагається додаткових пристосувань. 


заправка 3 точно.jpg

У модельному ряді серії “Фабрика друку Epson” розробник передбачив і початкові пристрої, які призначені для офісної роботи та чорно-білого друку документів, так і більш складні моделі БФП із сканерами, бездротовими інтерфейсами та підтримкою друку з мобільних пристроїв. 
Одним із доступних принтерів для невибагливих користувачів є модель Epson L120. Це кольоровий принтер, із інтегрованою удосконаленою секцією контейнерів з чорнилами. Привабливий низькою вартістю, компактними габаритами та економними витратами на друк. Хороший варіант для офісу, домашнього використання у навчальних цілях. 

 

Epson L120.jpg


Більш функціональним варіантом є Epson L366 - кольоровий БФП із підтримкою WI-Fi, високою роздільною здатністю та швидкістю друку. Також підходить для офісної роботи, адже поєднує функції копіра, принтера та сканера, а також дозволяє всім користувачам здійснювати друк через бездротову мережу. 

 

Epson L366.jpg

Представником одним із найбільш просунутих варіантів із серії “Фабрика друку Epson” є Epson L850. Виробником він позиціонується вже як фотоцентр, адже дозволяє друкувати одразу на CD/DVD дисках. Також поєднує функції трьох пристроїв, сподобається високою роздільною здатністю та швидкістю друку, а також фірмовою технологією контейнерів із чорнилами. 


Epson L850.jpg

Серія “Фабрика друку Epson” - це широкий вибір пристроїв і для початківців, і для професіоналів, яка дозволяє отримувати кожному якісний результат роботи із меншими затратами коштів та зусиль. 
У каталозі інтернет-магазину КТС ви зможете ознайомитися із детальними характеристиками всіх пристроїв даної серії, а наші менеджери допоможуть обрати найбільш вигідний варіант саме для вас.

Читайте також: 

Читайте також:
Принтер Canon SELPHY CP1300 - селфі виходять за межі Instagrаm
1 товарів Малий блок Хвиля цифрової революції захопила світ 21-го століття, подарувавши нам безліч крутих гаджетів, які сильно змінили наше життя. Паперові книги на полицях можна замінити одним рідером, а зберігаючі наші спогади фотоальбоми легко вміщаються у пам’яті цифрових накопичувачів. Але, чи
03/08/2018
Сесія близько - як гаджети можуть допомогти скласти все на відмінно?
Безтурботні студентські роки, що наповнені великим потоком інформації та приємних емоцій, раз на пів року розбавляються стресовими спогадами - сесіями. Неважливо, чи ти будеш складати свої перші заліки та іспити, чи ти вже професіонал написання шпаргалок - у даній статті ми підготували декілька “циф
29/05/2018
Що варто знати і як діяти, коли у принтері закінчується фарба
Якщо у вас є струменевий принтер, то рано чи пізно настане момент, коли закінчиться фарба або ймовірно і вже закінчилася тому ви тут. Дочитавши статтю до кінця ви отримаєте відповіді на питання: що трапиться, якщо не зважати на попередження про закінчення фарби? які основні види фарб використову
20/04/2018
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?