Для чого українцю екшн-камера GoPro?

30/12/2015

Все частіше можна зустріти людей з екшн-камерою, ніж зі звичайною. Але ж далеко не всі вони екстремали, та й прогулянку містом не назвеш адреналіновим заняттям. Основною причиною покупки екшн-камери є саме її захищеність від вологи, пилу та пошкоджень. Тому, навіть якщо ви працюєте в офісі та не стрибаєте з парашутом, то відпочинок в аквапарку чи на ковзанці можна зняти.

Навіть якщо ви сім’янин, який у вільний від роботи час займається дітьми, можете зняти купання малюка у ванній або  приготування улюбленої страви на кухні, не боячись пошкодити камеру.

Квадрокоптер зможе підняти вашу камеру на кілька метрів вгору, і ви зможете відзняти шикарні міські пейзажі. Та й навіть якщо немає такої літаючої іграшки, то можна просто відзняти прогулянку чудовими вулицями. Якщо ви пересуваєтеся по місту на мотоциклі або ж велосипеді, екшн камеру можна закріпити на шолом і використовувати її як відеореєстратор.

Важливим є правильний вибір екшн-камери, адже купується вона на дуже тривалий проміжок часу.  Дуже важливою є роздільна здатність камери - оптимальним вибором є Full HD або 720p. Та й зараз важко знайти екшн-камеру з меншою кількістю пікселів, не говорячи вже про GoPro.

Компанія GoPro до лютого 2014 року мала назву Woodman Labs, а з того часу кардинально змінила сферу діяльності та зробила справжній технологічний прорив у розробці екшн-камер. Сьогодні вона є абсолютних лідером на ринку цих товарів, і головним конкурентам ще дуже далеко до них.

За допомогою різних пристосувань і кронштейнів, які йдуть в комплекті з камерою, її можна з легкістю закріпити куди вам завгодно, будь то шолом, кермо або зовсім надіти на голову за принципом налобного ліхтарика.  Одним з головних плюсів екшн-камер на сьогоднішній день є функція Bluetooth та WiFi. За допомогою цієї функції можна управляти камерою за допомогою телефону або планшета на базі операційної системи Android або iOS. Ну а якщо ви хочете знати в якій точці на карті був проведений відеозапис, то вам необхідна екшн-камера з GPS.

Найбільшої популярності набули камери GoPro, адже пропонують користувачеві безліч переваг та можливостей, а саме невеликий розмір і вага при ударостійкість та водостійкість. Крім того, вони мали високу швидкість зйомки та надзвичайну легкість управління при можливості зйомки під водою, в різних температурних режимах та з вирівнюванням горизонту зйомки. Камери мають широкий кут огляду, набір зручних кріплень та надзвичайно тривала робота від акумулятора.

На сьогодні продаються GoPro Hero 3 та Hero 4, в яких відсутні видошукач і трансфокатор. На передній частині камери встановлений монохромний рідкокристалічний дисплей для відображення меню і параметрів зйомки. Камера продається в комплекті з прозорим HD-корпусом (з лінзами), здатним витримувати удари і занурення у воду на глибину до 30 метрів.

Екшн-камера стане корисною в будь-яких ситуаціях, адже легко може замінити звичайну камеру, та ще й з додатковими рівнями захисту. Тому варто придивитись до покупки такого пристрою, особливо компанії GoPro, які ви можете знайти в нашому магазині, а також різноманітні аксесуари до них.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?