DJI FPV — дрон з керуванням від першого лиця

03/03/2021

Це перший пристрій компанії DJI типу FPV. Ця абревіатура означає First Person View, тобто вид від першого лиця, тому в назві вирішили не вигадувати нічого зайвого і дрон так і називається DJI FPV. Керування від першого лиця — ключова відмінність цього дрону від інших пристроїв компанії. Він дозволяє знімати по-справжньому екстремальні відео. В ручному режимі він може розвивати швидкість до 140 км/год. Нижче є відео з каналу DJI, яке показує можливості новинки.

Керування дроном можливе завдяки окулярам, які йдуть в комплекті з пристроєм. Окуляри мають два дисплеї. Зображення передається на них через цифровий канал OcuSync. Керувати такими дронами суттєво складніше, ніж звичайними, але DJI все одно стверджує, що керувати ним достатньо просто, тому для багатьох він підійде в якості першого FPV дрона.

udid7LtobEBPR2O-z1m4_-mHVvJqW2e8agmyX_ZJI9-cD6BJigjtOBAuqtLrvqBNNYk6_itblMIkOLx2Xyjn3Zz5lxScB3_pg05rryxmv5--_8hpAJF25tDqXubyLRA-t_2qxPp-

Одного заряду батареї вистачає на 20 хвилин польоту і для FPV-дрона — це високий показник, бо моделі від інших виробників в середньому працюють приблизно 3-9 хв. Дрон може працювати в трьох режимах: спортивний, звичайний та ручний. В ручному режимі при наявності досвіду можна робити різноманітні трюки, щоб зробити відео ще більш захоплюючим. Крім того, в ручному режимі вимикаються датчики наближення. 

kAboAaPOU2r--M2RBHKx-mfC6AOcL0yIRbe1GYepkFuPI0s4x8tGuDFXlbdGd0F_oBGwtFGFxO_G4k8Th89tZRfuLcx82AblEztVsYwyujkt3e00Y3QUnRGqB1crLub9e6Q5VZWj

Такий дрон купують переважно для конкретних завдань, а не просто для розваг. Коштує він достатньо дорого — майже 1300 доларів, але при цьому комплект приємно потішить потенційного користувача, бо в ньому є все, крім кейсу для транспортування та змінного акумулятора.

7p1I2qFo1i6WDCfrrF-ZYMm7RzzU5DvpokmcQziqPHcJMpc1DMxCv9xqyv226cUT_RA0_vSvV233qou6GN4q_0oyzFkMxl3ZPyYN-voTyW_0PEDlyUmgWggljBDV3tl3E2OgZmmL

Оскільки літати таким дроном для новачка доволі небезпечно, тому ви в будь-який момент можете натиснути клавішу, яка зупинить дрон.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?