Даруй особливе: ідеї подарунків на 8 березня

22/02/2022

Найочікуваніше свято весни вже зовсім скоро! То ж саме час подбати про подарунки для найважливіших жінок у твоєму житті. Мамі, бабусі, сестрі, дівчини чи подрузі — ми підібрали найкращі ідеї подарунків для найдорожчих:)

1111.jpg

Для мами чи бабусі

Вони — твої найрідніші люди, тож заслуговують найбільшої турботи. Зверни увагу на корисні подарунки, які допоможуть ще більше проявити любов та турботу про них. Одним з таких може стати кліматична техніка для дому: зволожувачі повітря, очищувачі чи обігрівачі. Також класним подарунком стане новенький телевізор, бо ж який вечір без улюбленого ТВ-шоу чи серіалу. Якщо у мами чи бабусі вже старий телефон, то новенький смартфон стане не менш приємним подарунком. У КТС можна максимально вигідно обміняти старий гаджет на новий за програмою КТС-обмін:) Все легко та просто: принеси, обміняй, користуйся! Лічені хвилини — і новенький смартфон у твоїх руках. Також можна обрати щось з техніки, що допоможе підкреслити їхню красу та чарівність, наприклад випрямляч для волосся чи стайлер для ідеальної укладки:) 

Для дівчини або дружини

Ооох, кохана, певно вже не раз натякала тобі як сильно хоче новенький iPhone, чому б не потішити її на свято?) Якщо вже є смартфон, класним подарунком стане смарт годинник — і стильний аксесуар, і корисні функції у одному гаджеті. Можливо її навушники вже застаріли, тоді ти потрапиш у ціль, якщо подаруєш новенькі AirPods. Звісно ж можна подарувати і техніку для догляду за волоссям, аби її ранкова укладка займала менше часу та приносила більше задоволення:) Якщо дівчина або вже дружина обожнює готувати, зверни увагу на дрібну побутову техніку, наприклад новенький блендер, електрочайник чи гриль та кухонне приладдя, таке як кухонна дошка з цільного дерева або набір ножів!

Для сестри

Навіть якщо на перший погляд здається, що догодити сестрі просто неможливо, то знай, що це лиш здається:) Обирай подарунок враховуючи її інтереси. Можливо, вона обожнює робити мейк, тоді варто звернути увагу на кісточки для макіяжу або ж дзеркало з підсвіткою. Чи можливо веде активний спосіб життя, тоді саме час подарувати екшн-камеру або новенький фітнес-браслет. Літо, сонце, тепло вже зовсім скоро, тож крутим варіантом для активної дівчини може стати і електросамокат. Для навчання або роботи дуже класним подарунком стане новенький смартфон, ноутбук або ж планшет. Зверни увагу на гаджети Apple, зараз їх можна придбати з максимальною вигодою та ще й в оплату частинами до 15 платежів без переплат. 

Для тих, хто цікавиться beauty-сферою 

Крутим подарунком для тих, хто робить мейкап або ж працює у сфері краси стане дзеркало з підсвіткою для макіяжу або ж набір пензликів для макіяжу. Також можна обрати і портативне дзеркало Xiaomi HuiZuo. Окрім стильно дизайну та компактного розміру, дзеркало ще й може заряджати гаджети:) Так-так, це унікальне дзеркало-павербанк! Звісно ж можна подарувати і техніку для догляду за волоссям, аби ранкова укладка займалась менше часу та приносила більше задоволення:)

Для тих, хто веде блог чи знімає контент 

Крута та сучасна техніка для зйомки — мастхев для тих, хто веде блог чи знімає контент. Світлодіодне селфі-кільце, дзеркало з підсвіткою, мікрофон або ж зручний трипод — одні з найкращих варіантів подарунків:) А ще класно, коли яскраві фото можна зберегти не лише у стрічці Інстаграм, але й у альбомі:) Тоді хорошим подарунком буде фотокамера миттєвого друку INSTAX:) Твій друг чи подруга часто знімає відео у TikTok? Тримач док-станція від Belkin з функцією трекінгу обличчя стане для нього справжньою знахідкою. Для створення яскравого контенту неодмінно знадобиться сучасна екшн-камера. Ми впевнені, що таким подарункам зрадіє кожен контент-мейкер:)

Для тих, хто веде активний спосіб життя 

Аби контролювати фізичні показники тіла, класним подарунком для тих, хто займається спортом стануть смарт ваги, наприклад Mi Body Composition Scale 2 від Xiaomi. Окрім визначення ваги, вони можуть вказати і жирову масу, і м'язову, і вміст води та білка, і навіть індекс маси тіла. Також корисним варіантом подарунку може бути фітнес-браслет або смарт годинник з можливістю контролювати показники здоров’я, вимірювати пульс та рівень кисню в крові, що зараз актуально, як ніколи.

Для тих, хто оберігає домашнє багаття

У кожному домі завжди є тільки одна господиня:) Мама, дівчина чи дружина — берегиня домашнього тепла та затишку. Свято весни — чудовий привід потішити близьких корисними подарунками, що уособлюють турботу та любов. Кухонне приладдя, техніка для дому, безконтактні диспенсери та смарт гаджети — саме те, чому зрадіє кожна господиня:) Кухонна дошка чи набір ножів неодмінно стануть в нагоді та потішать маму, наприклад. Твоя кохана цілком ймовірно вже давно мріє про новеньку кавоварку для ароматної кави чи блендер, що значно спростить приготування улюблених страв. Чи можливо електрочайник, бо старий вже не такий потужний, як потрібно або гриль для приготування соковитих стейків. Ще один безпрограшний варіант — робот-пилосос. Однозначно такий смарт подарунок сподобається кожній господині, адже він може значно полегшити домашнє прибирання.

Найкращі подарунки — ті, що зроблені з любов’ю. Для того, щоб потішити близьку людину, не потрібно чекати особливого дня, можна зробити близьким приємно та подарувати позитивні емоції будь-коли. У КТС можна підібрати подарунки для найрідніших! 

Обирай смарт гаджети з максимальною вигодою та даруй свято!
 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?