​​BOE представила дисплей з частотою оновлення 500 Гц

31/01/2022

Китайська компанія BOE Technology, яка спеціалізується на виробництві LCD та OLED матриць представила ігровий монітор в якому частота оновлення сягає 500 Гц. Інженери стверджують, що 500 Гц це не межа і частота оновлення може бути ще вищою, щоправда для цього буде потрібне необхідне обладнання.

BOE Technology зазначає, що це лише прототип, а не модель призначена для продажу. Зараз на ринку найтоповіші моделі можуть похвалитися частотою оновлення не більше 360 Гц. 

_yrIwbtyNBMqksiPGYhXptohvHzS1VM0ZA-xJ7Uyl29sj9QDqVJNFMX1Ws4rvUBZEkit8qmmVt2maRtM7lZyvJgDBXm-7dBTjxGjP0C9HI5HhasfuyC1sh2DxQyakbRqYNs_dmqM

Таку частоту оновлення продемонстрували на 27-дюймовому екрані з роздільною здатністю Full HD. Відомо, що частота відгуку складає 1 мс і він підтримує 8-бітну глибину кольору. Інших характеристик поки немає, як і інформації про те, коли такий дисплей надійде в продаж. Швидше за все, цього не трапиться найближчим часом, бо знайти відеокарти, які зможуть “потягнути” таку частоту оновлення буде непросто.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?