Бездротові навушники у стильному наручному браслеті? Чому б ні?!

28/06/2015

На відомій краудфандінговій платформі KickStarter бурхливо розвивається компанія зі збору коштів на новий цікавий проект під назвою Helix. Вже за 42 дні до завершення компанії, у стартап інвестувало близько тисячі бекерів на суму біля $ 132 тис (при необхідних $ 100 тис.). У чому ж суть проекту?

Helix – це не що інше, як ергономічний компактний аксесуар, у якому легкий дотепний наручний браслет поєднаний з бездротовими Bluetooth-навушниками. Комфорт та надійність – саме ці якості свого гаджету, засновники стартапу вважають найголовнішими. Адже тепер користувачу не потрібно буде шукати навушники по кишенях, чи постійно носити на вусі безпровідну гарнітуру. У будь-який час він зможе легко відділити свої навушники від браслету, скористатися ними, та прикріпити назад.

Частотний діапазон навушників Helix 50 Гц – 20 кГц, опір 32 Ом, радіус дії 10 метрів. За допомогою гаджету, власник може слухати музику чи відповідати на дзвінки що надходять на його смартфон (пристрій сумісний як з iOS, так з Android та Windows-платформами).

Ціна на новинку досить велика (від $ 99), однак, як показують події, це не зупинило бекерів. Звісно, не останню роль зіграло й те, що за дизайн проекту відповідає досвідчений Міка Ненонен (Mika Nenonen), котрий багато років працював у відомих компаніях Nest та Nokia.

Стартап планує задовольнити своїх інвесторів, надіславши їм жадані пристрої, вже у грудні 2015. Стати бекером Helix можна на офіційній сторінці проекту.              

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?