Beats Studio Buds+ — найновіші навушники від Apple з прозорим дизайном

23/04/2023

У каталозі онлайн-магазину Amazon з'явилася сторінка, присвячена бездротовим навушникам Beats Studio Buds+. Зараз її видалено, але інтернет такого не забуває, тому інформація про навушники доступна на інших ресурсах. 

Минулого місяця користувачі виявили зображення навушників Beats Studio Buds+ у бета-версії iOS 16.4. Нагадаємо, що перше покоління Beats Studio Buds було представлене ще в червні 2021 року. Beats Studio Buds+ виглядають дуже схожими на актуальні Beats Studio Buds. Ці навушники призначені для тих, хто хоче отримати більш спортивну альтернативу AirPods або користується Android-смартфоном.

Beats Studio Buds+ купити

Beats Studio Buds+ матимуть до 36 годин автономної роботи з кейсом. В попередньому поколінні автономність була на рівні 32 годин. Beats Studio Buds+ також мають втричі більші мікрофони та перепрацьовані отвори для нормалізації тиску у вухах.

За словами Beats, нові навушники Studio Buds+ пропонують в 1,6 разів більшу потужність активного шумозаглушення, ніж в попередньому поколінні та вдвічі покращений режим прозорості. Навушники отримають можливість автоматичного перемикання пристроїв на iOS та Android, підтримку команди “Привіт Siri”, а також підтримку функції “Локатор”.

Beats Studio Buds+ купити

  • Beats Studio Buds+ підтримують просторове аудіо забезпечуючи об'ємний звук. Кожен навушник оснащено спеціальним двошаровим гнучким випромінювачем, який забезпечує чисті баси.
  • Завдяки збільшеним мікрофонам і алгоритам, які націлені на голос навушники ідеально підійдуть для дзвінків.
  • Beats Studio Buds+ матимуть в комплекті 4 пари змінних амбушюр, включаючи XS, S, M і L.

Однією з найцікавіших фішок навушників є новий колір - Transparent. Таке рішення нагадує Nothing Ear 2 з прозорим кейсом та навушниками. Такий дизайн дозволяє користувачеві поглянути на компонування деталей всередині навушників. Будуть доступні також два інших кольори: чорний та слонова кістка. Хоча вони не такі унікальні, як Transparent, все ж відрізняються від кольорів попереднього покоління.

Beats Studio Buds+ купити

Згідно витоків Beats Studio Buds+ з’являться на ринку 18 травня з ціною приблизно $170.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?