ASUS ExpertWiFi: Wi-Fi роутер для бізнесу

04/11/2023

У містах практично скрізь ви можете знайти мережу Wi-Fi і підключитися до неї. Питання лише в тому як організувати мережу і дати доступ до неї для користувачів, щоб від цього всі могли виграти. Щоб користувачі мали доступ до якісного сигналу в будь-якій точці вашої локації з відповідним рівнем безпеки підключення, а власник бізнесу, щоб мав можливість організувати окреме підключення для працівників, гостей, роботи POS-терміналів тощо. Для того, щоб забезпечити всі згадані переваги потрібен спеціалізований роутер. 

В цьому матеріалі на прикладі ASUS ExpertWiFi розповімо про переваги бізнес-маршрутизаторів перед звичайними маршрутизаторами для домашнього користування.

pgyni4l8u2iMSM2RDq7DGunftph0J0rUEBEpZdi3CtgZ3-ABtYJkRCUTdiJyOx4lv6uNJwW_LT8k9zRNjIUOMoj2cldBgaA5J1htgXwYuQn4qjfTuboqiligJG9MShhThhkgwA_21iB8q__HisXwIs0

Розширення мережі

Ви можете створити дуже розгалужену мережу підключених пристроїв, адже такий роутер підтримує підключення до 12 вузлів. Відповідно ви можете використовувати його навіть в будинках з багатьма поверхами, які мають велику площу. Дуже зручно, що є можливість створення окремих мереж для різних завдань — підключення гостей, мережа для роботи POS-терміналів, мережа для працівників.

Гостьовий портал

Використовуючи ASUS ExpertWiFi ви можете гнучко налаштувати гостьовий портал, куди буде переходити користувач після обрання вашої мережі. Гостьовий портал можна використовувати для рекламих послуг чи поширення корисної для користувачів інформації.

Безпека

ASUS ExpertWiFi має систему інформаційного захисту AiProtection з антивірусною базою TrendMicro з сучасними протоколами шифрування й захисту даних. Питання кібербезпеки для ASUS першочергове, бо без нього втрачає цінність решта функцій та переваг.

Додаткове підключення

Ви можете розподіляти навантаження завдяки можливості додаткового підключення за допомогою Dual WAN у режимі розподілення навантаження або резервного каналу.

Gs_JuVIQEE-35okSQE-8EfQyCmh9Ewcv3kb8WUTjXyXvU_sFmQcy7tfajUoG2C8D7odcF8gSMt6oEDP1dFzcYCAgie1Z4_RgM-UoAllMIx9y-JvyoA_Nt__0mLG8FWm27uDl8J6w4CceJwPfi1t-CnE

Просте адміністрування

Адмініструвати віртуальну мережу (VLAN) дуже легко. Ви можете обирати спосіб сегментації мережі задля підвищення швидкості та безпечності передачі даних між пристроями, які є в одній мережі.

Застосунок ASUS ExpertWiFi

Для малого бізнесу, який не має окремого персоналу для адміністрування та налаштування мережі, дуже зручно мати окремий застосунок, де можна самостійно вирішувати операційні задачі включаючи налаштування та підтримку функціонування мережі.

HlvYZ3aD8pjFzmeltoawlw1hRVSct4T1s--gkAiOGtHOfmB6cedM_YYubTy6caD6HIWzpGbK1Ek-IrW-hgfdD-4huBUHVqmf5vEfTNBqmM6EUV5AhMqJv7i7Z619MU0cRbSRrlJ_IwyYFUpCpGHkUPA

Пресети

Щоб не заглиблюватись в деталі функціонування мережі і тонкощі її налаштування вам також доступні пресети, які є готовими наборами налаштувань підігнані під особливості різних бізнесів.

Для кого найкраще підійде ASUS ExpertWiFi:

  • Невеликі кав’ярні. Завдяки застосунку легко налаштувати мережу та адмініструвати її.
  • Великі ресторани та маркети. В таких умовах від роутера вимагається потужний сигнал та можливість покривати велику площу з можливістю підключення великої кількості користувачів. Великою перевагою є можливість гнучкого налаштування гостьового порталу.

JnLHy2xbwXeXHkxm1BGHO1R8p0fweOnK1ckMpXp2odkXde45odsjfv0eIznrTlzdoA6XJNjZYLdlx2R8Whkytq4-hOXpCbltGh5YMODfzXALs1C_QQXC-hZ_yyswSOVtxKnYg3ogPiPCISvsmTlYLeo

  • Готелі та хостели. Тут головне завдання — централізувати мережу та зробити її безпечною. Можливість налаштувати гостьову сторінку для автентифікації теж буде перевагою.
  • Школи, дитячі садки, спортзали. Тут найбільша потреба в можливості гнучкого налаштування мережі, яка розкидана по різних приміщеннях.

383115

  • Лікарні та великі адмін установи. Тут на перше місце виходить рівень захищеності мережі від кібератак, а також забезпечення надійного з’єднання, що реалізується завдяки опції резервування каналу з використанням Dual WAN.

Як бачимо, завдяки ASUS ExpertWiFi бізнес різного рівня може закривати свої специфічні потреби максимально легко та екфективно.

Товари:
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?