Aria Wireless — перша портативна колонка від HATOR 

18/06/2023

Сьогодні на огляді у нас перша Bluetooth-колонка від бренду HATOR. В цьому матеріалі будемо розбиратися чи вийшло у HATOR успішно увійти в нову категорію продуктів.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Коробка має фірмовий дизайн HATOR. Всередині колонка надійно захищена щільними пінними прокладками зверху і знизу. В комплекті є інструкція та Type-C кабель для зарядки. Його довжина 80 см. Хоч він без тканинного переплету, але виглядає достатньо надійним. Приємно, що в  комплекті з колонкою є ремінець за який колонку можна підвішувати або носити.

64_8.jpg

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Окремі динаміки для високих та низьких частот: 10W + 20W;
  • Вихідна потужність: 30W;
  • Діапазон частот: від 70 до 20000 Гц;
  • Чутливість: 81 дБ;
  • Ємність батареї: 5 200 мАг;
  • Вага: 620 грамів;
  • Версія Bluetooth: 5.3;
  • Рівень захисту від вологи: IPx7.

143_3.jpg

ДИЗАЙН

Зовнішній вигляд колонки дуже стриманий. В ній немає нічого, що нагадувало б в ній щось геймерське. На передній панелі є клавіші керування, які виконані з жорсткого пластику. Поруч роз’єму для заряджання є шкала, яка відображає рівень заряду.

На жаль, на відміну від деяких колонок JBL, ця колонка не підтримує функцію павербанка, тому зарядити від неї свої гаджети не вийде.

85_6.jpg

Корпус HATOR Aria виконаний з пластику і він стійкий до механічних пошкоджень, адже дуже жорсткий. Основна частина колонки покрита дуже щільною акустичною тканиною.

portatyvna-akustyka-hator-aria-wireless-hta-202-stormy-blue-88553230482112.jpg

Колонка може лежати, а може стояти вертикально. Aria Wireless має захист IPX7. Це означає, що колонку можна опустити під воду на 1 метр, залишити там на півгодини, потім дістати і вона далі працюватиме. Якщо до більш реальних сценаріїв, то дощ цій колонці не зашкодить. Aria Wireless доступна у двох кольорах — чорний та синій.

СИНХРОНІЗАЦІЯ ВІДЕО ТА ЗВУКУ

Часто портативні колонки використовують для підсилення звучання, коли є потреба разом з друзями переглянути відео на смартфоні чи ноутбуці, а гучність останнього недостатня. Буває, що в доступних колонках є проблема розсинхрону звуку та зображення і перегляд відео стає м’яко кажучи неприємним.

Колонка HATOR Aria приємно здивувала синхронним відтворенням відео та звуку. Незважаючи на те, що вона є достатньо доступною все ж затримка взагалі не відчувається. Як зазначає виробник, затримка звуку складає 180 мс.

116_4.jpg

КЕРУВАННЯ ВІДТВОРЕННЯМ

Підключення колонки відбувається стандартним чином через меню Bluetooth. Клавіші на корпусі дозволяють збільшувати/зменшувати гучність, а якщо їх затиснути на 2 секунди, то ви можете перемкнутися на трек вперед або назад.

ЗВУЧАННЯ

Еквалайзер може працювати в двох режимах — звичайний та посилення басів. Щоб увімкнути посилення басів достатньо на 2 секунди затиснути клавішу “pair-to-play”, яка додатково відповідає за те, щоб поєднати в пару дві колонки HATOR. Якщо у вас є дві однакові колонки, то поєднати їх дуже легко, достатньо затиснути клавішу “pair-to-play” на обох колонках одночасно.

74_7.jpg

Звучить колонка чисто в різних стилях — від року до вокальних треків. Зважаючи на вартість колонки, то вона “грає на всі гроші”, які за неї заплачені.

АВТОНОМНІСТЬ

На одному заряді колонка може грати близько 16 годин. Такої автономності можна досягнути на середньому рівні гучності, якщо ж постійно вмикати на максимум, то 16 годин витиснути з неї не вдасться. Заряджання на 100% займає приблизно 2,5 години.

91_5.jpg

ВИСНОВКИ

HATOR Aria — ідеальне рішення, якщо ви шукаєте колонку для невеликих вечірок або для перегляду відео на смартфоні чи інших пристроях і вам потрібне підсилення звуку. Та й просто в домашніх умовах ця колонка слугуватиме класним музичним компаньйоном на кухні, вітальні чи вашому кабінеті.

Вона вже доступна для придбання за посиланням

 

Читайте також:
JBL Pulse 5: звучання, яке ти маєш побачити
Лінійка JBL Pulse вже налічує 5 поколінь і хто пам’ятає оригінальну колонку JBL Pulse, то може оцінити який великий шлях подолала компанія поки ми отримали Pulse 5. В цьому матеріалі розкажемо про основні фішки “епатажної” колонки. Чому епатажної? Бо досі є два табори, які сперечаються про те чи є в
27/03/2023
Колонки Sony SRS-XE200 та SRS-XE300: що вибрати?
Може видатися, що ринок bluetooth-колонок повністю належить для JBL, але це не зовсім так, зважаючи на те, що на ринку є портативні колонки від Sony, яким є чим похвалитися. Бренд Sony у світі аудіо не поступається для JBL, а останнім часом можливо й випереджає зважаючи на нещодавно представлені кол
06/02/2023
Як зарядити смарт гаджети, коли немає світла?
Кожен розуміє, що з «сусідами» нам, м’яко кажучи, не пощастило. Росіяни продовжують атакувати Україну ракетними обстрілами. За останні дні найбільше атак припало саме на енергетичні об’єкти, через що багато областей та міст залишились без світла. Відповідно і зараз є перебої з електропостачанням та
24/10/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?