Apple Watch 4 - страж вашого здоров’я

12/09/2018

Презентація компанії Apple щоразу дарує світові купу сюрпризів у вигляді інновацій і технологічних новинок. І захід 12-го вересня 2018 року не став виключенням, адже почався із знайомства гостей із 4-тою серією Apple Watch.


Представники компанії продемонстрували неперевершене відео, в якому розкрили оновлений дизайн гаджета - на 30 відсотків більший екран годинника став нагадувати безмежні дисплеї смартфонів. Відчуття кордону екрану відсутнє - інформації, яка виводиться на Apple Watch 4 стало набагато більше. Звичайно, що інтерфейс гаджета був повністю “підігнаний” під збільшену площу, а тому користувач отримає багато новинок. Яскраво виглядає “жива” заставка годинника, яка може бути представлена анімацією вогню, пару чи крапель води. Такий циферблат зачаровує і змушує щоразу при перевірці часу насолоджуватися соковитою картинкою.

интерфейс.jpg

Але, тільки на дизайні інженери не зупинилися, адже головною інновацією, яку дарують Apple Watch 4 - це нова функція, яку не мають жодні смарт-годинники у світі. Apple Watch 4 мають новий електричний датчик, який здатен зробити електрокардіограму у режимі реального часу. Годинник здатен відстежити, навіть фібриляцію - серцевий ритм та будь-які відхилення від норми будуть зафіксовані годинником, коли користувач буде того потребувати. Уявіть, що марафонець, який долає шлях, може одразу слідкувати за своїм станом і зберігати інформацію в динаміці у додатку. Будь-який власник Apple Watch 4 зможе відправляти своєму лікарю дані електрокардіограми та повністю контролювати стан свого організму. Такі можливості відкривають зовсім новий погляд на медичне обслуговування, адже годинник сертифікований Міністерством охорони здоров’я Сполучених Штатів.

каридо.jpg

Представник медичної спільноти США був також запрошений на захід і відмітив велике значення компанії Apple у інноваційній діяльності, яка, на його думку, змінює не просто побут людей, а ставлення суспільства до медичної практики. Гість зазначив, що значення інформації із повсякденного життя є значно ціннішою, ніж ті дані, які пацієнт надає лікарю на прийомі, а тому відстежування роботи серця у реальному часі спростить походи до лікаря і дасть більш точну картину для розуміння власного тіла.

Ще одну функцію 4-му поколінню Apple Watch подарували оновлені датчики, які здатні відслідковувати падіння користувача. У разі отримання серйозної травми, Apple Watch 4 автоматично зможуть зрозуміти, що користувач непритомний і автоматично повідомляють про небезпеку медичний персонал швидкої допомоги. Мало того, чутливість датчиків виросла настільки, що дала змогу реалізувати нові спортивні режими, наприклад плавання.

Враховуючи ці нові функції, Apple Watch 4 дійсно можна назвати стражами здоров’я, адже аналогів подібному функціоналу на ринку поки що не існує.

Центральним елементом системи годинника став оновлений чіп S4, який, як зазначає виробник, працює у два рази швидше за попереднє покоління.

Розміщення елементів змінилося з метою покращення зв’язку і більш чіткої передачі голосу користувача під час розмови.

Також користувач буде сам краще чути голосового помічника чи співрозмовника, адже динамік оновлених Apple Watch став голоснішим. Щодо управління, то 4-те покоління смарт-годинника отримало нову голівку на боковій стороні, яка дарує механічне відчуття керування із сенсорним відгуком. Такий елемент управління буде зручним при перегляді інформації чи сповіщень, адже не змушує звертатись до сенсорного вводу.

Аксесуари до годинника залишилися аналогічними, тому власники попередних поколінь зможуть використовувати улюблені ремінці із 4-им поколінням. Кольори гаджетів залишилися також незмінними, хоча додалася нова модель із позолоченої нержавіючої сталі.

аксесуа.jpg

Ціни на Apple Watch 4 стартують від 399 $ у Сполучених Штатах, і вже з наступного тижня будуть готові до замовлення.

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?