Apple винайшла дисплей з тканини

12/01/2016

Останнім часом Apple нічого не розповідала про свої плани на майбутнє та нові відкриття, проте відомство з патентів і товарних знаків США опублікувало близько 200 патентних заявок компанії. Одна з них стосується можливості інтегрування дисплея в тканину та описує різні напрями використання технології.

Тканий матеріал включає спеціальні волокна, вплетені в тканину для забезпечення формування візуального відображення. На жаль, повноцінний екран таким чином зробити не вийде, проте навіть в такому варіанті  компанія придумала багато застосувань. Перш за все, таку технологію можна використовувати в носимих гаджетам, наприклад, розумних годинниках. Ремінець може бути зроблений з такого матеріалу, і на ньому додатково буде показуватись час, пропущені дзвінки і повідомлення. Але й не виключається можливість використання в інших пристроях: планшетах, смартфонах чи ноутбуках. Таким чином, можна буде зробити чохол з додатковим дисплеєм, який буде виводити всю потрібну інформацію коли пристрій в режимі очікування.

Такою технологією Apple може зробити впевнений крок вперед, але необхідно розширювати сфери її застосування. Футболка з такого матеріалу може бути різною кожної хвилини, а це вже цікаво.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?