Apple-мобіль може стати реальністю

17/06/2015

Розумні електричні автомобілі на виставці CES 2015 були дуже популярними, і не секрет, що Apple хоче представити свій автомобіль. 

Якщо вірити німецькому сайту Manager Magazine, минулого року Тім Кук відвідував Лейпциг з діловим візитом. Не важко здогадатись, що він цікавився виробництвом електромобіля BMW i3. Ймовірно, що Кук зацікавлений в цій моделі автомобіля, як в базі для розробки власного розумного автомобіля. Переговори з BMW розпочались вкінці 2014 року, але швидко були перервані. 

Apple полюбляє задавати моду іншим виробникам, і спроба співпраці з німецьким автоконцерном була першою на шляху захоплення першості серед розумних автомобілів. Дизайн електрокара футуристичний і підходить концепції Apple, але з відмовою змушені шукати нових виробників в північній Америці або домовлятись з Mercedes. 

Ще одним підтвердженням щодо готовності компанії до розробки власного розумного автомобіля є прийняття в штат працівників Буга Беттса, який працював в концерні Fiat Chrysler Automobiles і є справжнім ветераном своєї справи. 

Цікаво, чому Apple не може дозволити собі розробку власного автомобіля "з нуля", адже Google це зробив(хоча, дивлячись на зовнішній вигляд Google-мобіля таке рішення стає зрозумілим). Чи зможе Apple за короткі терміни наздогнати Google і Volvo, адже саме ці 2 компанії зробили найрозумніші автомобілі на сьогодні. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?