Android 6.0 Marshmallow зустрічаємо 5 жовтня

03/10/2015

Першими нову систему отримають, звісно ж, моделі сімейства Nexus. Як ми вже писали раніше, у Android 6.0 розробники приділили особливу увагу енергозбереженню.

Завдяки цьому, з’явилася функція Doze, котра відстежує роботу пристрою та додатків, що на ньому запущені. Якщо смартфон не рухається на протязі деякого проміжку часу, Doze вимикає запущені на ньому програми. Це дозволяє економити заряд батареї, у тих випадках, коли власник заснув або відклав пристрій, забувши вимкнути на ньому додаток. Як кажуть спеціалісти Google, завдяки новій функції, акумулятор смартфона зберігатиме до 30% енергії.     

Крім того, було модернізовано пошукову систему та Google Now – тепер, пошукові механізми мають змогу взаємодіяти із фотографіями та зображеннями, що демонструються на екрані смартфона.

Ще одне цікаве нововведення стосується безпеки. Завдяки новій системі контролю за додатками, власник отримуватиме інформацію про намагання встановлених програм взаємодіяти із різними частинами пристрою, наприклад з камерою. Таким чином, користувач зможе власноруч регулювати роботу свого встановлюваного ПЗ.  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?