Amazfit презентувала нову лінійку смарт-годинників

12/10/2021

Три нові моделі отримали назву GTR 3 Pro, GTR 3 і GTS 3. Гаджети працюють на новій власній операційній системі Zepp OS, яка поєднує в собі елегантний дизайн та великий набір функцій та можливостей, що дозволяють користувачам детально контролювати показники здоров’я. Особливістю новинок став новий шестиканальний оптичний датчик BioTracker PPG третього покоління, що працює разом з алгоритмом другого покоління RealBeats. Amazfit GTR 3 Pro і GTR 3 вимірюють пульс та насиченість крові киснем 24/7. Розробники акцентують увагу на тому, що на визначення SpO2 витрачається лише 15 секунд: майже в два рази менше часу, ніж було потрібно годинникам другого покоління. Також є система моніторингу сну, яка навіть може відстежувати частоту дихання. Усі три моделі мають захист від води, за стандартом 5ATM, тобто з ними хоч і можна плавати в басейні, але пірнати небажано.

37-54-screenshot_1633971725.jpg

GTR 3 Pro – преміальний гаджет у новій лінійці бренду Amazfit. Годинник отримав AMOLED-дисплей діагоналлю 1,45 дюйма з Ultra HD, автономність — до 12 днів роботи без підзарядки та 2,3 Гб внутрішньої пам'яті. Також у пристроою є мікрофон і вбудований гучномовець, що дозволяє відповідати на дзвінки безпосередньо, без смартфона. Модель GTR 3 отримала стильний дизайн та зручні ремінці з антибактеріального силікону. Годинники мають AMOLED-дисплей діагоналлю 1,39 дюйма з роздільною якістю HD, а також акумулятор ємністю 450 мАг, що забезпечує до 21 дня автономності. GTS 3 – один із найбільш тонких і легких годинників на ринку. За дизайном схожі на Apple Watch, оснащені AMOLED-дисплеєм діагоналлю 1,75 дюйма з роздільною здатністю Ultra HD. Смарт-годинник має такі ж функції, як і GTR 3.

1_16-3-screenshot_1633972866.jpg

Усі годинники сумісні як з Android, так і з iOS-пристроями і можуть синхронізувати дані з популярними платформами Apple Health і Google Fit для відстеження активностей і стану здоров'я, а також з більшістю фітнес-додатків, таких як Strava, Relive, Runkeeper та TrainingPeaks. Продажі новинок поки-що стартують лише в США, Великобританії, Італії, Іспанії, Франції та Китаї. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?