Amazfit GTR 2 та Amazfit GTS 2: нове покоління — нові фішки

24/09/2020

Компанія Huami продовжує постачати на ринок розумних годинників нові моделі та оновлені варіанти тих, які вже давно зарекомендували себе. Цього разу час оновлення прийшов для моделей Amazfit GTR та Amazfit GTS. Останні продавалися дуже добре, можливо навіть за рахунок візуальної схожості з Apple Watch ну і звісно ж завдяки великому дисплею з мінімальними рамками навколо. Нижче можете подивитися на вартість годинників Amazfit GTS та GTR.

Дизайн новинок можна оцінити поглянувши на зображення нижче, відразу стає зрозуміло, що кардинальних змін очікувати не потрібно, бо навіть попередні версії ще цілком свіжі.

Купить Amazfit GTS 2, GTR 2

AMAZFIT GTR 2

Якщо говорити про GTR, то в продаж вони надійдуть у двох варіантах: стальний та алюмінієвий. Кріплення ремінця стандартне, тому величезний асортимент ремінців від сторонніх виробників до ваших послуг. Діагональ екрану залишиться на попередньому рівні - 1,39 дюйма, щоправда у першому поколінні, ще був варіант на 1,2 дюйма. До речі, скло, яке прикриває екран, як стверджували на презентації, має сапфірове напилення, тому є надія, що подряпинами воно вкриється не скоро. Яскравість екрану виросла до 450 ніт, тому можна передбачити, що годинник буде чудово читатися на сонці. Щільність пікселів на дюйм буде в межах 328.

Купить Amazfit GTS 2, GTR 2

Годинник матиме підтримку NFC, але чи додає це йому плюсів у “наших широтах” поки невідомо. На борту є 4 ГБ вбудованої пам’яті. Для спорту цей годинник теж годиться, особливо алюмінієва версія з силіконовим ремінцем. До речі, вологозахист знаходиться на рівні 5 АТМ. 

Купить Amazfit GTS 2, GTR 2

Як і в попередньому поколінні, головна фішка цього годинника — автономність. Навіть при активному сценарії використання одного заряду має вистачити на 14 днів роботи, а якщо ви увімкнете режим “звичайного годинника”, то автономність виросте до 38 днів. Автономність — ахілесова п’ята Apple Watch, але як бачимо на прикладі GTR 2 її можна “вилікувати”. Звісно ж представлення нового годинника не могло відбутися без нових циферблатів. 

Купить Amazfit GTS 2, GTR 2

AMAZFIT GTS 2

GTS 2 стали ще більш стильними, ніж це було у першій версії. Кольорів корпусу буде три: чорний, сірий та золотий. Якщо ви не сильно цікавитесь ринком розумних годинників, то їх справді можна сплутати з Apple Watch. Діагональ дисплею залишилася на попередньому рівні - 1,65 дюйма. Пікова яскравість 450 ніт. 

Купить Amazfit GTS 2, GTR 2

Головною зміною в новому поколінні стала наявність пульсоксиметра (датчика вимірювання насиченості крові киснем). Оскільки я не спортсмен, то мені важко оцінити практичність цього датчика, але якщо і на презентації Apple Watch 6 йому виділили левову частку часу, то мабуть таки для професійних спортсменів він необхідний. Вам також будуть доступні 12 видів тренувань та можливість відслідковувати сон. Все це можна робити у фірмовому додатку Zepp, який донедавна називався просто Amazfit.

Купить Amazfit GTS 2, GTR 2

Як і GTR 2 тут є захист від вологи на рівні 5 АТМ. В Китаї годинники почали продаватися ще 23 вересня, а от коли чекати глобальну версію поки невідомо. Тим часом ви можете звернути увагу на все ще актуальні і доступніші попередні версії GTR та GTS.

Читайте також:

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?