Acer Iconia Tab 8 (W1-810) – Windows-планшет, як альтернатива Android-платформі

22/01/2016

Хоча Android і є однією з двох найбільш популярних мобільних платформ, у деяких робочих моментах його можливостей стає недостатньо. Це стосується випадків, коли користувачу треба працювати з програмами, які йдуть виключно під Windows, наприклад «1С Бухгалтерія». Саме для цього, деякі компанії створюють спеціальні планшети, в яких у якості операційної системи встановлена саме Windows (при чому повноцінна комп’ютерна, не мобільна), а не Android. Про один з таких пристроїв від компанії Acer, ми й хотіли вам сьогодні розповісти.

Стильний, зручний та ще й з Windows 10

Щойно взявши Iconia Tab 8 (W1-810) у руки стає зрозуміло, що окрім технічних параметрів, конструктори Acer приділили багато уваги комфорту користувача. Задня кришка планшета зроблена з рельєфного пластика, а кнопки керування зібранні в одному місці – на правому боці зверху. Завдяки цим особливостям планшет не тільки дещо зручніше тримати в руці, а й інтуїтивно простіше керувати.

Пристрій має 8-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1280х800 пікселів. Це теж можна вважати дуже вдалим конструкторським кроком, адже деякі експерти припускають, що саме HD якість є найоптимальнішою для програм на Windows.    

В якості «серця», планшет має 4-ядерний процесор Intel Atom Z3735G з тактовою частотою 1.33 ГГц та графікою Intel HD Graphics. Оперативна пам'ять пристрою складає 1 ГБ, а флеш-пам'ять 32 ГБ (плюс слот microSD), чого більш-менш вистачає для типових задач.

Невеличке розчарування очікує власника при знайомстві з оснащенням моделі камерами – у цього планшета вони обидві мають однакову роздільну здатність 2 МП. І, якщо для так званої «селфі-камери» подібна якість вважається стандартною, то для основної – це дещо замало.

З приємних додаткових нюансів слід відмітити не тільки наявність Wi-Fi та Bluetooth, а й можливість встановлення SIM-карти. Плюс солідний термін автономної роботи моделі, який становить 7-9 годин у режимі активності.

Висновок

Безумовно, розглянутий в цьому матеріалі планшет є міцним «бюджетником», в якому нема «нічого зайвого». Він без будь-яких проблем витримає навантаження майже всіх сумісних з Windows 10 робочих програм (повноцінний Microsoft Office, комп’ютерна бухгалтерія, інтернет-банкінг тощо) плюс стане гарним супутником під час електронних розваг.
 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?