Acer хоче будувати роботів

19/08/2015

Про це, в одному своєму інтерв’ю зауважив директор корпорації Джейсон Чен (Jason Chen). Він пояснив, що мова йде про доволі вузькоспеціалізованих роботів, які будуть обслуговувати потреби напрямку корпоративних послуг.

Для досягнення цієї мети, компанія планує найближчим часом інвестувати гроші у придбання деяких фірм, що займаються розробкою роботів. Які саме це будуть фірми, та скільки Acer хоче витратити на них грошей, наразі є таємницею. Відомо лише те, що тайванський гігант робить ставку на довгостроковий розвиток свого робототехнічного проекту, строком у 2-3 роки. На питання, про майбутню спеціалізацію машин, Джейсон Чен відповів, що Acer цікаво будувати роботів, які б взаємодіяли із хмарними сервісами та технологіями Інтернет-речей.

Відмітимо, що трохи раніше, корпорація вже зробила «тренувальний крок» у сферу робототехніки, підтримавши разом з LG, проект домашнього робота Jibo від відомого MIT (Массачусетського технологічного інституту). Скоріш за все, на прикладі Jibo, тайванські спеціалісти будуть освоювати технології продажу та просування продукту такого роду.        

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?