6 смарт-гаджетів необхідних для віддаленої роботи

23/03/2020

Для тих, хто працював віддалено карантин майже ніяк не вплинув на організацію робочого процесу, але ті, хто почав працювати дистанційно лише з початком карантину переживають неабиякий стрес. Якщо хтось думає, що вдома суттєво легше працювати, бо тут і “стіни допомагають”, то не все так однозначно. Однак, якщо правильно організувати своє робоче місце і забезпечити себе потрібними смарт-гаджетами, то робочий процес навіть вдома почне виблискувати новими барвами. 

ТОЛКОВИЙ НОУТБУК ЧИ ПК

Ключова вимога до віддаленої роботи це наявність робочого інструменту вдома, а таким може бути ноутбук чи ПК. Планшети сюди не включали, тому що в повній мірі замінити настільний комп’ютер вони ще не можуть. Чому в підзаголовку написано “толковий”, бо якщо ваш лептоп тормозитиме та зависатиме через кожні декілька хвилин, то віддалена робота перетвориться на суцільний стрес.

4_Дизайн без назви.jpg

Рекомендуємо приглянутись до компактних, але потужних ноутбуків від Xiaomi та Apple. Після закінчення карантину вони стануть для вас ефективними супутниками в дорозі, в офісі і знову ж таки вдома.

TWS-НАВУШНИКИ ВКЛАДИШІ

Хто коли-небудь працював з дому. то знає наскільки важко концентруватися на роботі, коли поруч граються діти чи хтось з родини дивиться телевізор чи працює фен у дружини. Навушники допоможуть вам трохи абстрагуватися від навколишніх шумів та акцентувати всю свою увагу на роботі. Чому саме TWS? Якщо ви не маєте окремого плеєра для відтворення Hi-Res аудіо і не збираєтесь купувати аудіофільські навушники за космічні суми, то варто обирати саме TWS, можливо звук це не завжди їхня сильна сторона, але от по зручності проводові навушники і поруч не стоять.

6_Дизайн без назви (1).jpg

Чому саме вкладиші? Тому що вакуумні вас взагалі “відріжуть” від навколишнього світу і можливо дружині чи комусь іще буде потрібна допомога, а ви їх не почуєте. Чудові варіанти TWS-вкладишів є у Huawei, JBL та звісно ж Apple.

СМАРТ-ЛАМПА ВІД XIAOMI

Організація робочого простору така ж важлива, як і концентрація на роботі, що виконується, бо лише коли з робочим місцем все гаразд можна говорити про ефективну роботу. Смарт-лампа від Xiaomi може здивувати вас декількома фішками: 4 режими роботи, може нагадувати вам, що варто відпочити, має можливість змінювати інтенсивність світла.

xiaomi-mijia-smart-desk-lamp-1s-4.jpg

З розумною лампою ваше робоче місце стане не лише комфортним, але й безпечним для очей.

ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ

Ніколи не приділяли цьому уваги? Даремно. Працювати у приміщенні протягом тривалого часу непросто, часто після декількох годин роботи за комп'ютером починає боліти голова. Ми настирно рекомендуємо вам робити паузи в роботі для мінімальних фізичних активностей, розминки і просто відпочинку, а також рекомендуємо вам придбати зволожувач повітря.

4_Дизайн без назви (2).jpg

Ви зможете дихати на повні груди в прямому сенсі цього слова, при цьому покращиться ваше самопочуття і дуже ймовірно спаде хронічне закладення носа через сухість повітря.

ПОДУШКА З МАСАЖЕРОМ

Можливо до категорії необхідних цей гаджет віднести важко, але варто лише спробувати в розпал робочого дня одягнути на шию подушку, яка дуже схожа на своїх “дорожніх братів” та увімкнути режим масажу і ви й не помітите, як промайнула година обідньої перерви. Після легкого масажу ви будете почувати себе бадьоро і зможете ефективно продовжити роботу. 

25_maxresdefault.jpg

ЗРУЧНЕ КРІСЛО

Ми звикли, що найбільше про комфорт і функціональність своїх крісел дбають геймери, тому що тривалі ігрові сесії забирають чимало сил, а якщо під час цього ще й сидіти на звичайному кріслі, то все тіло може просто заціпеніти. Теж саме стосується і тривалої роботи за ПК у фактично нерухомому положенні. Чому саме геймерські крісла? Тому що саме вони спроектовані так, щоб вам було максимально комфортно, щоб майже усі ключові деталі ви могли налаштувати під себе.

gaming chair_3.jpg

Не всі геймерські крісла виглядають агресивно і пофарбовані у червоні чи салатові кольори. Є цілком класичні і стримані варіанти, які впишуться в інтер’єр вашого дому чи квартири і при цьому основне завдання — створювати комфорт, будуть виконувати на відмінно.

Якщо у вас буде такий набір, як зазначений вище, то вам залишається лише одне — старанно працювати. Між іншим, на сайті КТС ви можете знайти ще більше різноманітних смарт-пристроїв, які допоможуть вашу оселю, роботу і дозвілля ще комфортнішим та розумнішим.

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Arc: крісло зі спортивного авто?
Hator знову змогли Професійні геймери й ті, хто просто відволікається від роботи через відеоігри чудово знають, що значення має не тільки продуктивність консолі чи ПК, але й зручність крісла в якому користувач проводить весь час гри. Зважаючи на це в останні роки активно розвивається ринок геймерсь
23/01/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?