3D селфі стає реальністю

28/06/2015

З першого дня винайдення фотографії до сьогодні вона змінювалась багато разів, і змінилась з зображення на мідній пластині у 1826 до 3D зображення у 2015 році. 3D зображення з’явились і раніше, але їх виготовлення було надто дорогим, до сьогодні.

Пристрій Bevel дозволить користувачам забути про традиційні цифрові знімки і щоденно користуватись 3D фотографіями. Така технологія стане доступною кожному хто має смартфон і декілька десятків доларів.

Канадська компанія Matter and Form розпочала кампанію зі збору коштів на Bevel – пристрій, який вставляється в роз’єм для навушників і спеціальним лазером захоплює масштаби і геометричну деталізацію, тоді як камера телефону захоплює колір, текстуру та інші деталі. Отримане фото можна обертати, наближати і навіть друкувати на 3D принтері.
Лазер, за допомогою якого відбувається сканування, не шкідливий для здоров’я людей і не псує зір, тому можна робити сотні 3D селфі кожного дня.

Працювати пристрій буде в парі з програмою і буде універсальним: програма розрахована на різні мобільні пристрої, а сам Bevel зможе підключатись до будь-якого роз’єму для навушників.
Придбати Bevel ще не можна, але Ви можете допомогти збору коштів на KickStarter. Компанії необхідно 200000$ для початку масового виготовлення пристрою, а зібрано лише 176000$ (хоча залишається ще 20 днів до закінчення збору коштів).

При ціні в 49$ Bevel стане просто необхідною частиною Вашого смартфону, адже пристрій – майбутнє фотографій, і треба слідувати за ним.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?