3 прості способи стеження за телефоном

11/08/2015

Давно не секрет, що великі корпорації збирають певну інформацію про нас для покращення роботи їхніх сервісів. Багато хто незадоволений цим, іншим це не заважає спокійно жити, а ми використовуємо це у власних цілях.  Тому ми розповімо Вам як дізнатись місце перебування телефону, а разом з ним і його власника.

Перший спосіб, як і другий, цілком легальні і вимагають введення логіна та пароля. Нам необхідно зайти на сайт Location History, і там можна переглянути всю історію переміщень пристрою та теперішнє перебування пристрою. Дані збираються на основі інформації, отриманої від Wi-Fi підключення та GPS, доступні за весь час користування акаунтом та ніколи не видаляються автоматично.

Другий спосіб – за допомогою програми «Віддалене управління Android». Після встановлення запускаєте його та вводите логін і пароль, вибираєте за яким пристроєм треба слідкувати та бачите теперішнє його перебування. Нажаль, додаток не показує історію переміщень, але ми вже знаємо де її можна переглянути.

Для користувачів Windows Phone та iOS існують аналогічні сервіси, а саме windowsphone.com та icloud.com відповідно.

Ще один спосіб – використання додатку «Знає мама», який створювався для контролю за переміщенням дитини. Алгоритм роботи з ним злегка заплутаний: потрібно встановити додаток «Знає мама» на батьківський смартфон, а «Знає мама: GPS-маяк» – на телефон дитини. Потім треба пройти процес реєстрації і на першому смартфоні вибрати з телефонної книги номер телефону дитини або вказати його вручну. Після цього смартфони будуть періодично передавати один одному інформацію. Важливо, щоб на обох пристроях був включений інтернет, а на дитячому ще й модуль GPS. Крім цього, додаток зберігає історію переміщення та сповіщає про низький заряд батареї на пристрої дитини, доступний на Android, iOS та Windows Phone.

Всі 3 способи можна використовувати як Вам заманеться: знайти загублений телефон, згадати де вчора святкували День народження, шпигувати за людиною та інше. А от зранку знайти телефон в квартирі жоден спосіб, нажаль, не допоможе.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?