Смарт-подарунки на 8 березня

07/03/2019

У чарівне свято 8 березня жінки розквітають як ніколи - це по-справжньому весняне свято, яке приносить тепло для настрою, навіть якщо природа ще не балує гарною погодою. 

Чоловіки поспіхом шукають після роботи чи навчання подарунки, намагаючись догодити своїм другим половинкам, мамам, бабусям, донечкам і найближчим жінкам. 

Щоб не займати багато вашого часу - ми підготували супер-універсальну смарт-підбірку подарунків, які оцінять фанатки гаджетів і прихильниці сучасних технологій. Для економії часу обирайте ідею подарунку зі списку нижче:

1. Навушники JBL для спортивних - дротові/бездротові та різнокольорові;
2. Масажери для очей і шиї - для тих, хто працює в офісі, доглядає за собою і є прихильником здорового способу життя;
3. Три види ламп - для тих, хто любить нестандартні рішення в інтер’єрі;
4. Селфі-моноподи - щоб вона не просила тебе пофоткати;
5. Повербанки - щоб твоя жінка завжди була на зв’язку. 

1. Навушники JBL для спортивних

 

навушник.JPG

Є варіант і бездротових - JBL Yurbuds Leap, є лінійка дротових JBL Yurbuds Inspire. Їх перевагою є фірмові технології JBL, які покращують звучання і комфорт використання навушників. Дизайн із фірмовими технологіями TwistLock і FlexSoft дозволяє не турбуватися про те, що навушники будуть випадати під час пробіжок. Особливістю зазначених моделей є те, що розмір самого навушника менший за аналоги, а тому вони краще підійдуть для жінок-спортсменів. Підібравши необхідний розмір амбушюра, дівчина отримає не тільки хороший рівень комфорту, але й покращену шумоізоляцію - можна буде фокусуватися на музиці та працювати над собою із ще більшою мотивацією. 
Перевагою моделей також є те, що вони дають багатий вибір кольорів - можна вибрати навушники під колір свого спортивного костюма, щоб виглядати в залі максимально ефектно (жінка оцінить таку увагу до дрібниць=).


2. Масажери для очей і шиї - для тих, хто працює в офісі, доглядає за собою і є прихильником здорового способу життя

У Xiaomi є не тільки багато смартфонів, але й цікавих гаджетів. Наприклад масажери для шиї чи, навіть очей. Якщо із першим все більш менш зрозуміло, то другий пристрій викликає велику зацікавленість. Масажер призначений для зняття втоми з очей, піклування про свій зір та здоров'я. Він виглядає як товста ручка із двома зонами овальної форми на кінці. Їх треба прикладати до закритого ока та однією стороною робити масаж (відчувається на повіку як легкі вібрації), а іншою стороною робити компрес (масажер змінює температуру з холодного на гарячий). 

масажер.jpg

Масажер швидко прибере втому ока - наприклад відчуття сухості чи “піску” після тривалого робочого дня за монітором проходить за кілька хвилин використання масажера. Завдяки тому, що гаджет невеликий, його можна брати з собою на роботу та користуватися протягом дня. Також виробник заявляє, що масажер буде благотворно впливати на шкіру довкола очей і навіть покращить зір при тривалому  використанні. Загалом, якщо хочете своїм подарунком продемонструвати свою турботу - масажер Xiaomi відмінний варіант. 


3. Три види ламп - для тих, хто любить нестандартні рішення в інтер’єрі

Освітлення грає не тільки функціональну роль, а й є елементом дизайну будь-якого приміщення. Для жінок, яким важлива естетика простору подарувати гарну лампу (якою ще можна керувати зі смартфона) є хорошим вибором. 
Мало того, що лампи можна налаштувати для роботи у різних режимах (для роботи за ноутбуком, читання), можливість їх дистанційного управління дозволить зробити побут більш комфортним. 
Найбільш креативною є лампа Yeelight Candela, яка більше нагадує свічку, ніж просто настільне освітлення. Якщо хочете здивувати подарунком і додати більше романтики на святковий вечір - Yeelight Candela допоможе досягнути обидві цілі. 

лампа.jpg


4. Селфі-моноподи - щоб вона не просила тебе пофоткати

Якщо коротко, то моноподів є два типи - ті, які підключаються до смартфона через Bluetooth і ті, що потребують дротового зв'язку. При виборі враховуйте модель смартфона, а також рівень вимог дівчини до фотографій - є моноподи, які перетворюються у міні-штативи (для блогерів спростить зйомку нашвидкоруч). 
Обирайте моноподи з хорошим запасом довжини (це допоможе зробити селфі із більшим захватом заднього фону чи великої групи людей), а також міцною основою (щоб конструкція не прогиналася під вагою смартфона). 

монопод.jpg


5. Повербанки - щоб твоя жінка завжди була на зв’язку

1_1_солове.jpg

Якщо будете дарувати повербанк активній і зайнятій жінці, то обирайте його за ємністю - оптимальним варіантом є 10 000 мАг, чого вистачить для кількох зарядів смартфона. Деякі моделі підтримують бездротову зарядку, яку зручно використовувати для власниць смарт-годинників і смартфонів із підтримкою Qi технології. 
Є багато повербанків із яскравим дизайном - їх можна обирати на подарунок доньці чи маленькій племінниці. 


Бажаємо обрати найкращий подарунок - слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах:

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?