Портативна звукова колонка JBL Party Box: вечірка йде до тебе!

02/01/2020

Навіщо включати музику, якщо вона грає надто тихо? Чому б не дати собі волю і не "врубити" улюблений трек на повну? З колонками від JBL ти можеш собі це дозволити на всі 100%!



Компанія JBL цього року випустила цілу сімейку колонок, які змінять твій погляд на прослуховування музики. 
Щоб влаштувати круту вечірку тепер тобі не потрібен ді-джей, тепер ді-джей - це ти! З потужним Паті Боксами від JBL твої друзі не зможуть всидіти і будуть танцювати усю ніч!
JBL вже давно підриває світ басами та чудовим звучанням своїх аудіосистем, але настільки потужні портативні колонки ще на ринку не "світилися".
So, ледіс енд джентельменс, знайомся: родина Party Box

j1-2.jpg

Це чотири "брати", кожен з яких має свої плюси та cферу використання. Для когось підійде найстарший з його максимальними габаритами, комусь по душі колонки для домашнього кінотеатру. Що по чому і для чого - читай далі.

Party Box 100

Почнемо з найменшого брата - Party Box 100. Це порівняно маленька портативна колонка, яку можна взяти з собою на дачу або пікнік, спокійно загрузивши її у машину. Але не дивлячись на габарити, ця "малишка" має потужність в 160 Ват! Таку "силу" дають два 5,25-дюймові НЧ-динаміки та два 2,25-дюймових твітера. Звук буде хороший незалежно від того, грати буде колонка на вулиці чи в приміщені.

100.jpg

Головна перевага - від 8 до 12 годин безперервної роботи. Твоя вечірка точно не закінчиться о 10-ї! Працює колонка портативно, за рахунок акумулятора на 2500 mAh. Заряджається він за 6, 5 годин, але можливий режим fast battery charge всього за 3,5 години.
Вага колонки - майже 10 кг. Якщо ходиш в тренажерку - підняти колонку не буде проблемою =) А якщо і не ходиш - є привід почати! Поставити її можна як на підлогу, так і на будь-яку іншу надійну поверхню. 
Дизайн? Лаконічний, сучасний, простий. Колонка "бере" не тільки зовнішністю (хоча наявність стробоскопів та підсвітки дають вау ефект!), а й якістю звуку. Це важко пояснити та описати, але коли включаєш Party Box 100 - просто нереально втриматись від танцю! Це ідеальний варіант для домашньої вечірки чи пікніку - легка і водночас потужна колонка, яка поміститься навіть у багажник Mini Cooper'а!

Party Box 200

"Танці" світлодіодів, потужний звук, можливість синхронізуватися по bluetooth до будь-якого гаджету і відтворювати музику зі смартфону, планшету чи ноутбуку - все це старший "брат" - Party Box 200
Це колонка розміром 310 x 320 x 690 мм і вагою в 15 кг. Її можна ставити як вертикально, так і горизонтально. Завдяки зручним ручкам "бокс" доволі просто транспортувати.

200.jpg

Потужність до 240 W "роздає" дуже крутий звук. Два 6,5-дюймових сабвуфери та три 2,25-дюймових високочастотних динаміки! Уявляєш, як кожна клітинка тіла буде "качатись" під улюблений трек?!
Є можливість під'єднати мікрофон або гітару. Так що тепер твої таланти точно не залишаться непоміченими =) Плюс можна синхронізуватися і з телевізором: це зробить звичайний перегляд фільму вдома справжнім екшеном. Тільки уяви як будуть звучати спецефекти фільмів Marvel на цих колонках?! 
Якщо говорити про мінуси, то він лише один. Відсутність акумулятора. Ніби і портативна колонка, але без розетки нікуди. Вечірку вдома біля басейну організувати - без проблем! А ось на природу виїхати - вже важче. Хоча у колонці і є автоприкурювач, хотілось би повної "незалежності".

Party Box 300

Як і попередня версія, Party Box 300 має 6,5-дюймових сабвуфери та три 2,25-дюймових динаміки, що дає загальну потужність в 240 W. 

300.jpg

Версії 200 та 300 - це майже близнюки, але остання виграє тим, що має акумулятор. При чому акумулятор аж на 10400 mAh! І це не просто числа, це 18 годин звучання музики в режимі нон-стоп! При цьому заряджається колонка доволі швидко: п'ять годин і Паті Бокс готовий до вечірки на сто відсотків!
Вага колонки - 15 кг. Повір, це 15 кг щастя для твоїх вечірок! Можеш під'єднати мікрофон і влаштувати власне караоке! Можеш синхронізувати систему з гітарою та грати улюблені пісні сам! А світлові спецефекти нададуть ще більше яскравих емоцій!

Party Box 1000

"Найдоросліший" в родині портативних колонок JBL, Party Box 1000 має один лише недолік. Тихенько послухати музику на мінімальній гучності не вийде! Та в цьому і немає сенсу! Звук колонки сильний та потужний, розрахований більш для вечірок на вулиці, ніж для домашнього кінотеатру. 
Хоча чи можна це назвати мінусом?! Тільки подумай, наскільки можна "запалити" тусовку, якщо цей монстр буде грати улюбленого Khalid чи Монатіка?!
Вага колонки немаленька, майже 35 кг. По габаритах теж все далеко не мініатюрне - 1050x397x390 мм. Зате поки будеш її встановлювати можна і підкачатись =) 


1000.jpg

1100 W - потужність цієї крохи. Чотири динаміки чудово роблять свою роботу: перший компресіонний, два інших - середньочастотні 7-дюймові, четвертий - низькочастотний 12-дюймовий. 


Хочеш ще фішку? Колонкою можна управляти за допомогою спеціального браслета. Просто надягаєш його на руку і керуєш жестами. Прямо як диригент у Львівській опері: змахнув вправо і колонка "заграла" другими кольорами!
Крім можливості під'єднати мікрофон і гітару, ти зможеш сам творити треки. DJ-панель зверху колонки дає можливість додати баси, піаніно та інші інструменти до пісні, створюючи нові хіти! Ця функція називається Smart DJ.

Навіщо Party Box тобі?

- По-перше, ти можеш під'єднати колонку по Bluеtooth та включити свій плейлист з телефону чи ноуту. 
- По-друге, до колонки є можливість під'єднати мікрофон. Тепер зможеш співати не лише в душі, а й своїм сусідам =)
- По-третє, є можливість зробити з колонки великий комбопідсилювач до гітари. Просто синхронізуй її з Party Box'ом і "запалюй"!
- По-четверте, режим BassBoost. Для тих, хто хоче по максимуму басу, можна включити таку функцію. Для цього просто натискаємо відповідну кнопку на панелі.

last.jpg

- По-п'яте,  можливість створити яскраву святкову атмосферу. LED-панелі навкруги динаміків та два світлодіодні стробоскопи, які "рухаються" разом з музикою, зроблять вечірку ще крутішою!
- По-шосте, можна відчути себе справжнім ді-джеєм, роблячи свої кавери на улюблені пісні.

Яку ж обрати?

Залежно від того, навіщо тобі колонка взагалі. 
Party Box 100 - це найбільш портативна та універсальна для пікніка чи домашніх вечірок.
Party Box 200 - для тих, хто заробляє на проведенні вечірок в якості ведучого і т.д., але точно не для дому (сусіди не пробачать =)). 
Party Box 300 - те саме, але є незалежність в плані зарядки. 
Party Box 1000 - ідеальний варіант для клубів, для діджеїв і тих, чия робота пов'язана з музикою.


Компанія JBL наче як закликає бути шумним та готовим до вечірки у будь-який момент! So, are u ready?!

Читайте також:
Огляд портативної колонки Bang & Olufsen Beosound Explore: переваги та недоліки
Датська компанія Bang & Olufsen виготовляє акустику преміум класу, яка коштує від десятків до сотень тисяч доларів. Bang & Olufsen — це про 100-річну історію і увагу до найменших деталей. Увага до дрібниць в супер дорогому сегменті зрозуміла, але як щодо більш доступних колонок від цього бре
01/09/2022
Bang & Olufsen: столітня історія аудіопристроїв преміум-класу
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований та технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину. Сп
20/08/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?