ТОП-5 бездротових мишок 2022 року

21/02/2022

Сучасні бездротові мишки, або як їх ще жартома називають «безхвості», практично не поступаються по швидкості спрацювання своїм «хвостатим» родичам. Тому вони добре підходять не лише для роботи, а й для ігор. Ми підібрали п'ятірку моделей популярних брендів на різний гаманець: від компактних бюджетних для ноутбуків до повнорозмірних з геймерським сенсором та світчами.

Logitech M190 Full Size

Logitech M190 Full Size — одна з найдоступніших повнорозмірних бездротових мишок. Має симетричну форму без односторонніх бокових клавіш, завдяки чому підходить і для тих, хто краще володіє правою рукою, і для тих, хто лівою. Роздільна здатність сенсора складає всього 1000 DPI, тому для динамічних мультиплеєрних ігор — це не найкращий вибір. Але у повільніші сюжетні ігри, звісно ж, погратися можна. Однієї батарейки типу AA вистачає на півтора роки роботи мишки. Пропонується чотири варіанта забарвлення: повністю чорна, чорно-сіра, блакитна та бордова.

LogitechM190.jpg

Rapoo M300 Silent Multi-Mode

Rapoo M300 Silent Multi-Mode — компактна «безхвоста» миша з підключенням через USB-радіоадаптер або Bluetooth. Перший варіант корисний для настільного ПК, а другий — для ноутбука, щоб не займати дефіцитний USB-порт, чи смарт-телевізора, щоб використовувати мишку замість пульта дистанційного керування. Слово Silent у назві моделі означає дуже тихе натискання клавіш, а Multi-Mode — можливість швидкого перемикання між кількома пристроями. Форма корпуса злекга асиметрична, більше для праворуких.

RapooM300.jpg

Bloody R80A Activated Skull

Bloody R80A Activated Skull — геймерська направленість одразу ж впізнається в дизайні. Червона підсвітка коліщатка та логотипу Bloody, а також принт черепа. Затримка спрацювання завдяки технології Light Strike складає всього 0.2 мілісекунди, а Wireless Guard5 захищає від радіоперешкод. Роздільна здатність сенсора дорівнює 4000 DPI, а вбудований літієвий перезаряджаємий акумулятор дозволяє забути про одноразові батарейки. Вишенькою на торті є «чітерське» програмне забезпечення Bloody Ultra Core, яке дозволяє точніше стріляти в мультиплеєрних шутерах.

BloodyR80A.jpg

Razer Basilisk X Hyperspeed Wireless

Razer Basilisk X Hyperspeed Wireless — асиметрична ігрова миша для власників великих долонь. Роздільна здатність фірмового сенсора Razer 5G складає 16000 DPI. Звісно ж, на такій високій швидкості переміщення курсора ніхто не грає. Але це означає, що на типовій меншій швидкості все буде працювати чітко та без зривів (спонтанного перестрибування курсора). Може підключатися як з допомогою універсального радіоадаптера HyperSpeed Wireless, так і по Bluetooth. Налаштовується через додаток Razer Synapse 3 і вміє зберігати у власній вбудованій пам'яті п'ять окремих профілів.

RazerBasilisk.jpg

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless — майже симетрична, за винятком хіба що односторонніх бокових клавіш, геймерська бездротова мишка. Важить всього 74 грама, причому це з урахуванням вбудованого літієвого акумулятора, що легше більшості навіть дротових мишей. В комплекті поставляється зручна зарядна док-станція. Побудована на сенсорі Pixart 3370 зі зниженим енергоспоживанням на 20 тисяч DPI. Пара основних клавіш представлені швейцарськими мікроперемичкачами Omron, які витримують понад 50 мільйонів натискань. Підсвітка Mystic Light RGB налаштовується за допомогою додатка MSI Dragon Center.

MSI_GM41W.jpg
 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?