ТОП-3 додатки для підрахунку калорій на Android

28/07/2020

Якщо ви давно мрієте про струнку фігуру, а ранкові пробіжки чи навіть регулярні походи в спорт-зал не дають бажаного результату, то потрібно подумати про зміну харчування. Усім відомо, що для того, щоб цифри на вазі стали меншими потрібно споживати менше калорій, ніж їх спалювати, а коли буде дефіцит калорій, тоді і припиниться процес набору ваги. Ключове питання полягає в тому, а як мені знати скільки калорій в якому продукті. Якщо на багатьох упаковках пишеться калорійність на 100 грам, то наприклад калорійність овочів чи фруктів доведеться шукати окремо в мережі, що надзвичайно незручно і довго. Саме для цього вже давно існують додатки, які допомагають спортсменам і тим, хто бажає тримати себе в формі рахувати калорії. У цій статті є три додатки, які ви сміливо можете завантажувати собі на смартфон і рахувати калорії без зусиль.

№1 — ТАБЛИЦЯ КАЛОРІЙНОСТІ: ДІЄТА ТА СХУДНЕННЯ

Передусім привертає увагу те, що цей додаток завантажили з PlayMarker більше 1 мільйона разів і при цьому його оцінка залишилася достатньо високою — 4,2 з 5. Приємний той факт, що інтерфейс повністю українізований. Нижче ви можете бачити скріншоти інтерфейсу додатку.

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

На головному робочому столі ви маєте можливість додавати продукти, які ви сьогодні споживали, кількість води, яку випили, а також відразу додавати вашу активність протягом дня, щоб зрозуміти скільки калорій ви спалили і розуміти чи ви сьогодні в “плюсі” чи в “мінусі”. Також програма розкладає спожиті вами продукти на білки, жири, вуглеводи і волокна. В окремій вкладці присутня статистика вашого раціону та питного режиму. Інколи буває так, що людина вирішила перейти на правильне харчування, але з чого почати не знає. Цей додаток допоможе, адже в ньому вже є готові рецепти на всі випадки життя.

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

Дуже зручна фішка — сканер штрих-кодів, ви можете не вписувати вручну продукти куплені вами в магазині, а просто відсканувати штрих-код та ввести кількість грам продукту, який ви спожили. У вас також є можливість придбати підписку, яка на один місяць коштуватиме 39 грн., а якщо брати відразу річну, то один місяць для вас вартуватиме всього 17 грн. Додатком цілком можна користуватися і без підписки, але якщо ви її придбаєте, то зникне реклама, ви отримаєте одне персональне меню, вам буде надано доступ до аналізу меню і ще кілька фішок. 

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

№2 — КАЛЬКУЛЯТОР КАЛОРІЙ ХІКІ

Цей додаток також має більше мільйона завантажень в Play Market з оцінкою 4,8 з 5 і при цьому 61 тисячу відгуків. На жаль, у додатку відсутня українська мова, однак є підтримка англійської, іспанської та німецької. До речі, перших 14 днів ви безкоштовно матимете доступ до всіх Pro-функцій, а далі можете обрати чи користуватися безкоштовною версією чи придбати.

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

Приємною фішкою є те, що на YouTube-каналі посилання на який ви можете знайти безпосередньо в додатку, є навчальні відео, як правильно користуватися усіма функціями “ХіКі”. Коли у пошуку будете вводити якийсь продукт, то вам відразу буде видно скільки він містить калорій, а також жирів, білків та вуглеводів.

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

Статистика буде доступна з першого дня використання додатку. У ньому ви також можете слідкувати за тим скільки ви п’єте води. До речі, розраховуючи кількість калорій для вас додаток також враховує ваш стиль життя, чи у вас багато активності чи можливо ви працюєте на “сидячій” роботі.

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

Знаходити продукти по штрих-коду так само просто, як і в попередньому додатку. Ви можете встановлювати нагадування про те, щоб внести усі продукти і страви, які ви вживали під час кожного прийому їжі. Є окрема вкладка для активностей, де ви можете вказати скільки часу ви займалися спортом чи будь-яким іншим видом діяльності під час якого спалювалися калорії.

№3 — FITLESS

Найпростіший додаток серед трьох представлених у цій статті. Його завантажили більше 10 тисяч разів з Play Market. У ньому є лише базові функції та можливості щодо підрахунку калорій. Якщо ви не з тих, хто любить вдаватися в деталі, то цей додаток вам точно сподобається. У ньому, на жаль, немає підтримки української мови, натомість він має приємний та добре продуманий інтерфейс.

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

В додатку ви можете поставити бажану ціль щодо підтримки форми чи схуднення, можете контролювати водний баланс свого тіла, а потім переглядати статистику чи рухаєтесь ви згідно поставленого вами плану. В додатку є багато продуктів, які ви тільки починаєте вводити і вони підтягуються автоматично, але в той же час ви можете додати свої власні.

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій для Android

ПІДСУМКОВА ДУМКА

В магазині додатків є безліч програм, які можуть допомогти вам контролювати кількість калорій, які ви споживаєте, слідкувати за водним балансом свого організму, а також додавати тренування під час яких ви спалюєте калорії. В кожному з трьох представлених додатків є вкладка “статистика”, де ви можете переглянути чи є у вас прогрес і чи вписуєтесь ви в норму калорій для вашого віку, ваги, зросту та статі. Для більш точного підрахунку спалених калорій ви можете використовувати фітнес-трекери чи смарт-годинники, тоді ви точно будете розуміти чи є у вас позитивна різниця між набраними і спаленими калоріями.

 

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?