ТОП-10 порад від Apple для користувачів iPhone

23/12/2021

Купертинівці на каналі Apple Support поділилися 10-ма лайфхаками, які дозволять зробити користування “яблучними” смартфонами ще більш легким. Деякі функції ймовірно вам давно знайомі, однак деякі будуть справжнім відкриття і зручність користування вийде на новий рівень. Нижче ми коротко розповімо про кожну з них, а щоб побачити, як вони працюють на екрані реального iPhone ви можете відразу пробувати на своєму пристрої або просто подивитися відео від Apple Support

ios-15__4ac7udazlxey_og.png

  1. Якщо в додатку “Калькулятор” ви ввели неправильну цифру — не проблема, достатньо просто змахнути вправо чи вліво і неправильна цифра зникне.
  2. Якщо у вас iOS 15, то варто знати, що будь-який контент ви легко можете закріпити в повідомленнях. Щоб це зробити потрібно в переписці серед повідомлень натиснути на бажаний контент та “утримувати” поки не з’явиться контекстне меню, де буде функція “закріпити”.
  3. Щоб зібрати віджети в один стовпчик достатньо перейти на головний екран і утримувати палець на вільному просторі. Коли додатки почнуть “похитуватися”, то потрібно конкретний віджет перетягнути поверх іншого віджету.
  4. Щоб відправити кілька фотографій з галереї в інші додатки достатньо вибрати кілька об’єктів і злегка перемістити їх у бік утримуючи та відпустити, коли перейдете на інший додаток в який хочете додати фото.
  5. Якщо ви хочете автоматично замінювати знаки, які ви друкуєте на інші, то потрібно перейти в налаштування — основні — клавіатура — заміна тексту. Наприклад при наступному наборі після того як ви надрукуєте "(с)" в тексті воно заміниться на "©".
  6. Цим лайфхаком користуються, мабуть, усі власники iPhone, але якщо ви про нього чуєте вперше, то обов’язково спробуйте. Щоб швидко відкрити камеру з екрану блокування достатньо зробити свайп вліво.
  7. В додатку “Нотатки” можна сканувати документи. Для цього вам потрібно перейти в раніше створену нотатку і торкнутися піктограмки “камера”. Серед запропонованих пунктів буде можливість вибрати “Відсканувати документи”.
  8. Така фішка найраніше з’явилася в додатку Google Camera, але починаючи з iOS 15, ви можете копіювати та вставляти реальний текст через додаток «Камера». Розташуйте iPhone так, щоб текст відображався у кадрі камери, натисніть кнопку «Онлайн-текст» у нижньому правому кутку та виберіть «Скопіювати текст».
  9. Щоб перейти до першої фотографії в альбомі у програмі "Фото", торкніться верхнього краю екрана.
  10. Щоб швидко отримати доступ до пошуку та пропозицій Siri з головного екрана, проведіть пальцем вниз по центру екрана.

Якщо давно користуєшся такими лайфхаками, то поширюй для друзів яким це буде актуально.

 

Товари:
Читайте також:
OPPO Reno11 F 5G: “F” - фановість чи функціональність?
Нещодавно компанія OPPO презентувала смартфон Reno11 F 5G, який є дещо спрощеною версією OPPO Reno11 5G, який був презентований у лютому. В цьому огляді ми детальніше розберемося, що означає літера “F” у назві та визначимося “F” — це про функціональність чи про фановість. 1 товарів Великий блок ДИ
15/04/2024
Як блокувати спам-дзвінки на iPhone?
Якщо ви втомилися отримувати дзвінки з невідомих номерів, які пропонують вам все - від швидких кредитів до покупки килимів у ваше авто, тоді ця стаття саме для вас. Тут ми детально розповімо вам як зробити так, щоб спамери та шахраї не відволікали вас і не створювали зайвих незручностей. Забігаючи
11/04/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?