Супер-розіграш до відкриття оновленого КТС у Франківську!

29/03/2018

Нам дуже подобається розвиватись та вдосконалюватись - то ж очікуйте побачити оновлений формат магазину КТС в ТРЦ Арсен!
Ми шалено закохані в цифрову техніку - приходьте до нас, тут безліч крутих ґаджетів та аксесуарів:)
А ще ми неймовірно любимо наших клієнтів... :) І спеціально для них організовуємо цікавий розіграш.
2_246227623_9275_1.jpg
Доки ми готуємось до відкриття, і магазин зачинений на ремонт (!), придбай будь-який товар на сайті ktc.ua і гарантовано стань учасником розіграшу подарунків:
- AppleWatch
- PowerBank на 10000 мА/г
- накладна гарнітура Philips
- фітнес-браслет Huawei
- USB-флешка

Акція діє з 1 по 30.04 і поширюється на всі товари, представлені на сайті мережі. В незалежності від кількості придбаних товарів будь-який клієнт реєструється в переліку учасників лише одного разу. Розіграш відбудеться у травні 2018 року в оновленому магазині КТС у ТРЦ Арсен (відтепер біля входу в ТРЦ, навпроти Епіцентру). Точна дата і час буде повідомлена всім особисто після закінчення періоду акції. Обовязкова присутність учасника на розіграші з документом, підтверджуючим особу.
Упродовж квітня по гарантійним питанням звертайтесь на нашу точку видачі за адресою вул.Січових Стрільців, 30 (магазин Київстар).
Замовлені товари можна забрати за цією ж адресою, або замовивши безкоштовну курєрську доставку, що діє на товари від 500 грн.

 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?