Шість причин, чому Huawei Freebuds 3i — новий бестселер

25/06/2020

Навушники апріорі будуть чудово продаватися і це цілком передбачувано, оскільки вони мають все необхідне для цього. Ми визначили шість ключових причин і якщо ви розглядали їх, як варіант навушників для себе, то зараз можете утвердитись у своєму виборі.

№1 — АКТИВНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Шумозаглушення фішка не нова, але не багатьом компаніям вдається реалізовувати її так, щоб нею можна було користуватися без дискомфорту, особливо в навушниках, які не призначені для аудіофілів. Звісно серед цих компаній є Apple зі своїми AirPods Pro, Samsung з Galaxy Buds Plus та деякі навушники Sony. Тепер в цій компанії на повних правах з’являються Freebuds 3i.

В цих навушниках зовнішній мікрофон вловлює шуми та нейтралізує їх. Є окремий мікрофон направлений всередину, який вловлює шум, який таки проник у ваші вуха і приглушує його. Що ми отримуємо в результаті? Рівень шуму знижується до 32 дБ, а відповідно ви можете на повну насолодитися найдрібнішими звуками та чіткими голосами, як у піснях так і у фільмах та відео.

Купить Freebuds 3i

№2 — АНІМАЦІЯ ПРИ ПІДКЛЮЧЕННІ

В AirPods це існує давним-давно ще з першого покоління навушників, але інші виробники почали це робити нещодавно. Це значно спрощує процес підключення, робить його зручним та естетичним, а крім того ви відразу зможете переглянути рівень заряду кейсу та кожного  з навушників.

Купить Freebuds 3i

№3 — ПАУЗА, ЯКЩО ВИЙНЯТИ НАВУШНИК З ВУХА

Фішка теж не нова, але вона настільки зручна, що її важко переоцінити. Обираючи навушники я зупинив свій вибір на Galaxy Buds від Samsung, але якраз цієї фішки там немає і її страшенно не вистачає, особливо, якщо ви спробували навушники в яких вона працює коректно, як наприклад у Huawei Freebuds 3i. Крім того, що музика стає на паузу, коли ви дістаєте навушник з вуха, то відтворення продовжується, коли навушник вставити на місце.

Купить Freebuds 3i

№4 — ЗАХИСТ КЕЙСУ НА НАВУШНИКІВ ВІД ВОЛОГИ

Останніх два місяці дощ іде майже щодня, а від ранкових чи вечірніх пробіжок відмовлятися не хочеться, бо набрані кілограми за час карантину дають про себе знати. Особисто мій досвід говорить, що тренування без навушників в рази менш ефективне, бо музика тримає у темпі і задає ритм, однак якщо надворі йде навіть незначний дощ, то з навушниками в яких немає захисту від вологи краще не виходити на пробіжку, бо є велика ймовірність, що вони вийдуть з ладу. У Freebuds 3i  є захист від вологи по стандарту IPX4, тому краплі дощу ніяк не впливають на працездатність навушників. Крім того, такий же захист має і кейс навушників.

Купить Freebuds 3i

№5 — ФІРМОВИЙ ДОДАТОК HUAWEI AI LIFE

Можливість підключитися до окремого додатку завжди суттєво розширює можливості TWS-навушників і тут така приємність є. В додатку ви можете налаштувати керування навушниками під себе, увімкнути чи вимкнути шумозаглушення, оновити прошивку навушників, налаштувати виклик голосового асистента і звісно переглядати дані про рівень заряду.

Купить Freebuds 3i

№6 — ЗВУЧАННЯ

Ця позиція заслуговує бути на першому місці, бо звучання — ключова фішка цих навушників. Розмір динамічного драйверу всього 10 мм, кодеки тут не аудіофільські, а цілком “простонародні” SBS та AAC, але звучать вони чудово. Гортаючи відгуки користувачів в мережі вкотре переконався, що це не суб’єктивні відчуття. 

Hfyd2I97HGpMOVcUVgkq7UJaK2VksibvpLeXoUtTU_A5j10vS4gxvvdEDhbkBcyRlsHbUrk6xP8r6vB8YI0n5HyTnasVlAyoymPcaYRGOnek3PuuZEA_ngXRJTclFqa_IXpz_gDI

ВИСНОВКИ

Якщо ви звернули увагу на ці навушники, то прочитавши “Шість причин, чому Huawei Freebuds 3i — новий бестселер в цьому, мабуть, переконалися, але і це не всі переваги цих навушників, бо одна з найбільш вартих уваги — доступність. Їх ціна на українському ринку приблизно 100 євро, а зважаючи на це вони однозначно рекомендовані до придбання.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?