КТС подобається краудфандинг: ТОП-3 цікавих проектів з KickStarter

30/08/2015

Ми продовжуємо подорожувати краудфандінговими платформами та шукати найкращі, на нашу думку, проекти, у яких цікаво стати бекером. У сьогоднішній випуск ми відібрали три оригінальні розробки з відомої платформи KickStarter.

The Fish Call

Цей проект являє собою зручний та, як завіряють винахідники, дуже ефективний манок для риби. За конструкцією, він нагадує невеличке пластикове поплавище, яке зручно тримати у руці та легко кидати. Алгоритм його використання наступний: рибак з човна кидає пристрій на воду, та закидає поруч із ним вудочку.

Завдяки запатентованій розробниками системі сигналів та вібрацій TactiBite™, манок кличе рибу до себе. Секрет у тому, що набір звуків пристрою імітує поведінку кількох риб, котрі знайшли під водою їжу й активно їдять її. Саме тому, стверджують автори проекту, їх виріб ефективний на 100 відсотків.

Для бекерів:

Багато хто повірив у винахід, можливо ще й тому, що його ефективність у відеоролику підтвердив професійний рибалка. На цей час проект зібрав більше ніж у 7 разів від необхідної суми (майже $80 тис. при заявленій сумі у $10 тис.). Коштує The Fish Call $99, до закінчення компанії залишилося 6 днів. Постачання пристроїв очікується вже у грудні 2015. Приєднатися до проекту можна на його офіційній сторінці на KickStarter.

PUGZ

Розробники називають свій пристрій – самими маленькими у світі бездротовими навушниками, котрі мають функцію зарядки від пристрою, до якого вони підключені. Так, ви все вірно зрозумілі, PUGZ здатні підживлюватися енергією навіть у той час, коли користувач слухає музику. Дозволяє їм це робити спеціальний кабель, що має назву Squircle. Команда стартапу запевняє, що завдяки Squircle, їх навушники можуть підключатися та живитися не тільки до смартфонів, а й до будь-якого ПК чи гаджета, який має USB роз’єм.

Стосовно технічних характеристик навушників: вони працюють за допомогою Bluetooth та сумісні з пристроями Apple, Android та Windows. Час автономної праці гаджету складає чотири з половиною години у режимі прослуховування музики.

Для бекерів:

PUGZ миттєво підкорили KickStarter. При необхідній сумі у $50 тис., навушники, за 27 днів до завершення компанії, вже зібрали більше ніж $300 тис. Ціна пристрою на цей час становить $119. Приєднатися до проекту можна на офіційній сторінці компанії. Постачання першої партії навушників планується у листопаді 2015.

SmartHalo

Дуже корисний пристрій, котрий може перетворити будь-який велосипед на smart-велосипед. Гаджет працює частково як своєрідний GPS, частково як спортивний трекер. Зроблений у формі зручної кермової накладки, пристрій, як стверджують інженери стартапу, не заважає при русі.

Взаємодіючи зі смартфоном за допомогою спеціальної програми, SmartHalo аналізує заданий на ньому маршрут, та під час руху підказує власнику куди треба їхати, за допомогою спеціальних світлових сигналів. Окрім цього, девайс має ряд сенсорів, котрі виміряють швидкість руху, відстань яку проїхав велосипедист, та за який час він це зробив. На основі отриманих даних прилад видає кількість калорій, які втратив власник під час подорожі.

SmartHalo має підсвічення для комфортної роботи уночі, попереджує користувача, якщо на його смартфон надійшов дзвінок, крім того гаджет оснащений системою безпеки. Розробники подбали й про надійність свого винаходу: пристрій захищений від дощу, бруду та снігу.

Для бекерів:

Придбати собі SmartHalo вже вирішили більш ніж 2100 бекерів. При цьому, замість необхідних $67 тис., пристрій зібрав на своєму рахунку понад $340 тис. На цей час гаджет коштує $131, а його винахідники планують відвантаження виробу щасливим власникам, не раніше травня 2016. Приєднатися до проекту можна на його офіційній сторінці. До кінця компанії залишилось 12 днів.

 

Ось такими були три цікавих витвори краудфандінгового мистецтва. До зустрічі через два тижні.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?