КТС подобається краудфандинг: ТОП-3 цікавих проектів з Indiegogo

10/11/2015

Другою за популярністю світовою краудфандінговою платформою після KickStarter є Indiegogo. Вона відрізняється від лідера деякими правилами розміщення кампаній. Головною з цих відмінностей є можливість участі на платформі стартапів зі всього світу. Саме тому, у пошуку цікавих проектів ми вирішили, цього разу зазирнути на даний ресурс. Ось, що ми там знайшли. 

 

Tribble

Доволі креативний smart-ґаджет у якому розробники спробували об’єднати простоту, компактність та функціональність. Звісно, не забуваючи при цьому про приємний дизайн та зручну форму.

По-перше, пристрій може працювати як домашня камера відеоспостереження. За інформацією винахідників, Tribble має спеціальне кріплення, що дозволяє розмістити його у зручному для власника місці. Окрім функції підтримки аудіо та відео, ґаджет обладнаний датчиками руху та звуку. Встановлений на «охоронний» режим, у разі виявлення порушення в зоні своєї дії, Tribble одразу відправить відповідне повідомлення на смартфон користувача, за допомогою спеціального мобільного додатку.

По-друге, пристрій може не тільки сповіщати про повідомлення чи дзвінки на смартфон, а й відповідати на них. Для цього, власнику потрібно надиктувати текст-відповідь, який буде записаний Tribble.

По-третє, в ґаджета є підтримка GPS, що дозволяє йому виступати в ролі навігатора. Розробники наголошують, що подібна функція дуже корисна під час подорожей. Адже, поклавши пристрій у свій багаж, ви підвищуєте власну безпеку – якщо валіза буде втрачена, її можна легко відстежити по сигналу Tribble.

Для бекерів:        

Стартап зазначив дуже цікаву необхідну суму своєї кампанії - $1000. Оригінальний хід це чи банальна помилка при реєстрації, звісно ж, невідомо. Але нема нічого дивного в тому, що ця цифра вже більш ніж подолана – проект має на своєму рахунку майже $9000 за 21 день до завершення зборів. Мінімальна вартість ґаджета починається від $129. Постачання власникам заплановане на травень 2016. Приєднатися до проекту можна на його офіційній сторінці.

 

ANTELOPE Sportswear

Німецький стартап розробив спеціалізований спортивний одяг, котрий може стимулювати м’язи власника за допомогою інноваційної системи електродів. За словами винахідників, їх обладнання підійде, як починаючим, так і професійним спортсменам.

Принцип дії «Антилопи» полягає у додатковому скорочені м’язів власника під час зайняття спортом. Це стало можливим завдяки високотехнологічній технології розташування електродів, які вшиті у саму тканину одягу. Розробники підкреслюють, що їх винахід не напружує суглоби – він працює виключно з різними групами м’язів.

Для бекерів:        

Наразі, краудфандингова кампанія «Антилопи» буквально «рве» Indiegogo – за 40 днів до завершення зборів, проект зібрав на своєму рахунку більше $366 000 (при запланованих $75 000). Одяг можна придбати комплектом чи окремо по частинах. Ціна одного елементу з набору «Антилопа» починається від $225. Постачання бекерам заплановане на лютий 2016. Приєднатися до проекту можна на його офіційній Indiegogo-сторінці.

 

Czur scanner

Креативний проект китайського стартапа являє собою сучасний сканер, в якому повністю відсутній класичний спосіб сканування.

Конструкція пристрою нагадує звичайну стільникову лампу. У верхній частині знаходиться зчитувальний комплекс, який опрацьовує документи, що знаходяться на поверхні під ним.

Таким чином, при роботі з Czur scanner не треба притискати кришкою аркуш, який необхідно відсканувати – достатньо просто покласти його у межі робочої зони та натиснути кнопку «Start». Окрім традиційної роботи з текстом та зображеннями, пристрій вміє сканувати й тривимірні предмети.

Команда стартапа заявляє, що їх винахід працює у 20 разів швидше традиційного сканера. На обробку одного аркуша з текстом чи картинкою ґаджет витратить усього 1 секунду.

Czur scanner може бути обладнаний як ручним керуванням у вигляді дротового кнопкового пульту, так й керівною педаллю для ніг. Пристрій підтримує Wi-Fi та працює з хмарними сховищами. Приємним бонусом є наявність у ґаджета вбудованого проектора.

Для бекерів:        

Звичайно ж, такий корисний девайс не міг не полюбитися бекерам. За 34 дні до кінця терміну дії кампанії, проект став більш ніж успішним – він зібрав понад $134 000 при заявлених $ 20 000. Мінімальна ціна пристрою – $199. Постачання заплановане на січень 2016. Приєднатися до проекту можна тут.  

 

Як бачите, цікаві проекти можна знайти не тільки на KiskStarter. До зустрічі, через два тижні.

 

P.S. Є інформація, що на сайті КТС знайдено багато доволі цікавих ґаджетів від відомих виробників. Треба перевірити!    

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?