КТС мікс: огляд трьох цікавих пристроїв, про котрі ви обов’язково маєте знати

15/09/2015

Сьогоднішній матеріал присвячений двом гаджетам, які за рік зарекомендували себе тільки з хорошого боку, ставши одними з кращих моделей у своїй сфері, та флагманському пристрою, котрий стрімко рветься у лідери, хоч вийшов відносно недавно. Це будуть: смартфон від LG, навушники Sony та сканер Epson.

LG G4 затягнутий у шкіру лідер

Розробляючи свій новий флагман, інженери корейської компанії зробили основну ставку на комфорт користувача, трішки пожертвувавши при цьому потужністю смартфону. Скоріш за все, боси LG не захотіли змагатися з апаратами конкурентів у технічних характеристиках, вирішивши змістити акцент у бік оригінальності та зручності.

Саме тому, LG G4 отримав тільки Qualcomm Snapdragon 808, у якості свого центрального елементу. Хоча, у цьому рішенні теж є свої плюси, адже батарея новинки дісталася їй у спадщину від попередника. Інше кажучи, невідомо, скільки б міг працювати гаджет без підзарядки, якщо на ньому встановили більш потужний процесор.

До того ж, інші параметри смартфона знаходяться на дуже хорошому рівні. У пристрою 5,5 дюймовий Quad HD екран з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів. Відмітимо, що дисплей зроблений за оригінальною технологією IPS Quantum Display. Це означає, що в нього IPS-матриця + LED підсвічування.

Додаємо до цього 3 ГБ оперативної та 32 ГБ флеш пам'яті, слот microSD, пару камер з лазерним автофокусом на 16 та 6 МП – отримуємо дуже міцний горішок.

Але головне, що схиляє шальки терезів на сторону LG G4, це згаданий нами вище акцент на комфорт, від корейської компанії. Щоб вразити покупця, спеціалісти корпорації надали своєму флагману задню кришку, зроблену повністю із натуральної шкіри з порами усього 0,001 мкм. При чому, в залежності від кольору смартфона, тиснення на шкірі буде відрізнятися. Є також версія із класичною пластиковою кришкою, але вона не має того імпозантного шикарного вигляду, як шкіряна модель.

Крім того, розробники дуже плідно попрацювали над програмним забезпеченням пристрою, модернізувавши та оптимізувавши усе що можливо, та надавши смартфону приємну робочу платформу Android 5.1. Замикають це своєрідне «коло комфорту» гаджету наступні «фішки»: функція зйомки у форматі RAW, підтримка усіх сучасних засобів передачі даних, а саме – Wi-Fi, WAP, GPRS, EDGE, NFC, HSDPA, 3G, LTE, та можливість фотографувати двічі клацнув по нижній кнопці гучності. 

Зручні навушники Sony MDR-EX 450

Вказана модель є дуже добрим представником того типу аксесуарів, у котрих все на своєму місці, а ціна повністю відповідає якості. Хоча, у цьому немає нічного дивного, адже Sony добре знає свою справу.

По-перше, навушники зроблені з дуже якісного матеріалу: м’які силіконові вкладиші плюс алюмінієва зовнішня частина.

По-друге, вони мають зручну ергономіку, надійно тримаються у вусі, та постачаються з чотирма типами насадок, завдяки чому власник може підібрати для себе максимально комфортний варіант.

По-третє, навушники володіють гарним звучанням та режимом відділення кожного музичного інструменту мелодії окремо. Невеличким недоліком є надмірна присутність низьких частот, але у більшості випадків його можна усунути за допомогою еквалайзеру.

Ну, й по-четверте, аксесуар є універсальним – він однаково добре працює, як з iOS, так і з Android-платформами.

Працьовитий сканер Epson Perfection V550 Photo

Основною фішкою цього сканеру, котра й надала йому високу популярність, є можливість сканувати не тільки паперові документи чи фотографії, а й слайди, плівки та негативи. При цьому, отримані зображення, за допомогою спеціальної опції пристрою, можна легко відправити у соціальні мережі чи хмарні сховища.

Експерти відмічають високу якість отриманих сканів та хвалять технологію автоматичного розпізнавання країв фото, котра є у моделі V550. Завдяки їй, сканер може одночасно працювати з декількома фотографіями, кожну з яких він обробляє окремо.

Крім того, пристрій має апаратну технологію Digital ICE, котра дозволяє усувати пил та подряпини на сканах, та FineReader 9.0 Sprint, за допомогою якою сканер легко розпізнає навіть складні тексти. Додатковим плюсом пристрою є використання для підсвічування світлодіодів, котрі не містять ртуті. 

 

Ми сподіваємося, що наш мікс допоможе вам у майбутньому виборі «саме того» гаджету. Зустрінемося за два тижні.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?