Кращі бездротові навушники до 2000 гривень

28/10/2021

В цьому матеріалі зібрані навушники до двох тисяч гривень, які ми безпосередньо тестували і можемо радити для вас. Поруч кожної моделі наведемо її ключові переваги, а також прикріпимо повноцінний відеоогляд, якщо ви захочете дізнатись про сильні та слабкі сторони представлених моделей більш детально.

Xiaomi Redmi AirDots 3

Який ТОП без Xiaomi? Правильно! Ніякого ТОПу без Xiaomi апріорі бути не може. Xiaomi AirDots 3 — це зразкова робота над помилками AirDots 2. На даний момент Xiaomi Redmi AirDots 3 є одними з кращих у своєму сегменті. До ключових переваг можемо віднести вдвічі вищу автономність, ніж в попередньому поколінні. Роз’єм USB Type-C, а не MicroUSB. Наявність підтримки кодеку aptX.

Ці навушники чудово підійдуть, якщо ви часто дивитесь YouTube або шукаєте якісні навушники на подарунок не за всі гроші світу. Якщо ж ви геймер і вам критично важливо, щоб затримка звуку була мінімальна, то доведеться звернути увагу на більш дорогі моделі. Загалом upgrade у Redmi AirDots 3 відбувся по всіх фронтах порівняно з попереднім поколінням і якщо зважити на ціну, то нюанси нівелюються.

Realme Buds Air 2 Neo

Ми звикли, що кліше “топ за свої гроші” стосується здебільшого продуктів компанії Xiaomi, але навушники Realme Buds Air 2 Neo змушують думати, що можна ще топовіше і ще доступніше. Всі плюси та компроміси Buds Air 2 Neo розкриті у відеогляді.

Якщо ж коротко про основні переваги Buds Air 2 Neo, то передусім згадаємо активне шумозаглушення, режим прозорості, мінімальну затримку, фірмовий додаток, чудову автономність і привабливий цінник. Конкуренція на ринку TWS-навушників народжує ось такі продукти, а від цього виграють тільки користувачі.

Anker SoundCore Life Note

Ця модель зовсім не нова, цікаво і те, що протягом двох років ціна на цю модель також не змінилася по тій причині, що конкуренти для цих навушників починають з’являтися тільки наприкінці 2021 року. 

Life Note — це одні з кращих TWS-навушників в своєму сегменті, які з кейсом можуть грати до 40 годин, підтримують aptX, мають механічні клавіші на корпусі для керування. Якщо дуже коротко, то Life Note — це про звук та автономність.

OPPO Enco Air W32

Oppo Enco Air мають форму вкладишів, об’ємно звучать, можуть похвалитися чудовою автономністю та швидкою зарядкою. Залишилось дочекатися, коли ці навушники з’являться в фірмовому додатку HeyMelody. 

Крім того, до переваг Enco Air можна віднести напівпрозору кришку кейсу завдяки якій ви завжди будете бачити чи навушники на місці. До того ж це стильно та самобутньо.

Huawei Freebuds 4i

Huawei Freebuds 4i, на мій смак, кращі в ціновому сегменті до 2 тисяч гривень. Серед їхніх переваг зазначу лаконічний кейс, активне шумозаглушення, фірмовий додаток з можливістю налаштування керування, відмінний звук, приємну ціну. Якщо ви шукаєте TWS-навушники в діапазоні до 2000 грн, то Huawei Freebuds 4i однозначно мають потрапити в сферу ваших інтересів.

 

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?