Акустична система Marshall MultiRoom: звукові bluetooth колонки, які варті своїх грошей

29/01/2020

Вінтаж має свій шарм. Мабуть, тому навіть у 21 столітті цей стиль у дизайні не втрачає своєї популярності. 
Вінтажні речі — це як телепорт до попередніх поколінь, це як прийти у гості до Мерлін Монро та потанцювати під пісню Елвіса Преслі. 


Портативна акустика Marshall - унікальна річ. Поєднання сучасних технологій та суперового звучання з дійсно чарівним вінтажним дизайном — це просто шик! 


1_marshall-stanmore-multi-room-usp4-Desktop_3@1,41x.png

Дизайн

Колонка Marshall може стати повноцінним елементом декору вдома. Серйозно. Її дизайн настільки крутий, що просто не дасть пройти повз. Лаконічність форми у цілому та безліч дрібних деталей водночас. Структурований пластик, який що ззовні, що на дотик не відрізниш від натуральної шкіри. Навіть панель з перемикачами у золотих тонах виглядає дуже стильно. 

6AF7A885-C66C-4B5A-9CA9-6620F56AF875.JPG

Marshall - це про рок-н-ролл, свободу вибору, хорошу ностальгію та стиль! Не знаю, що може бути вишуканіше та душевніше, ніж поєднання такої портативної акустичної системи та якісної музики (особливо, якщо звучить вона з вінілових пластинок!) =)
Скажу чесно, писала цей опис під пісні Елвіса Преслі: Can't Help Falling in Love та Jailhouse Rock. Ці колонки прямо задають такий настрій! =)


photo_2020-01-31_12-08-16.jpg

На огляді у нас були три варіанти колонок Marshall з функцією Multi-Room, які відрізняються за розмірами та потужністю звучання. Кожна з них підходить під конкретні цілі та бажання. Усі три колонки відносяться до системи 2.1: тобто два середньочастотних динаміки та один сабвуфер. Є можливість законектити колонки у різних кімнатах в одне ціле, "змушуючи" грати одну пісню або ж, навпаки, відтворювати різні треки (це і є функція мультирум).

100_1.jpg

"Малишка" Marshall Loud Acton 

Так, найменша з даної серії колонок — Marshall Loud Acton. Це хороший варіант для спальні, наприклад. "SMALL IN STATURE, SERIOUS IN POWER" — саме так описує цю колонку виробник. 
Два динаміки забезпечують 20 Ватт потужності, до яких додається ще 30 Ватт сабвуфера. Частотний діапазон — від 52 до 20к Гц. Повір, цього цілком достатньо, щоб насолоджуватися музикою зранку після пробудження чи, навпаки, перед сном замість колискової =)

acton.jpg

Розміри колонки 265 x 160 x 150 мм, а вага лише 2,8 кг. Тобто можна спокійно поставити її на комод чи тумбочку біля ліжка. Є два відтінки: чорний та ніжний кремовий — можна підібрати варіант, який найкраще впишеться у твій інтер'єр!

acton2.jpg

Є вхід на 3,5 мм, через який можна під'єднати медіа плеєр. Або ж є можливість під'єднати навушники, щоб насолодитися улюбленими треками по максимуму.

Універсальна колонка Marshall Louder Stanmore 

Середнє звено у лінійці Мультирум — портативна акустика Marshall Louder Stanmore
Stanmore — універсальна колонка, яка буде ідеальною практично для будь-якої кімнати. Можеш поставити її і у залі для більш яскравих посиденьок з друзями, а можеш і на кухні, щоб веселіше було готувати вечері! =)

90C7B9E6-FC65-4ABE-BC4C-9FEC0294786A.JPG

Габарити колонки невеликі - 350 x 185 x 185 мм, а вага 4,7 кг. Тобто її фактично можна поставити і на підлогу, а можна "притулити" і на стіл / комод / тумбу / поличку. 
80 загальних Ватт потужності (30 динаміки та 50 сабвуфер), "приправлені" діапазоном частоти в 50 - 20,000 Гц, створюють прекрасний гучний звук. Marshall Louder Stanmore добре дає жару!

marshall-stanmore-multi-room-slideshow-05-Desktop@1,41x.jpg

До речі, крім 3,5 входу, тут вже з'явився аудіовихід RCA (простіше кажучи — "дзвіночки") для під'єднання додаткового обладнання. 

Найпотужніша система Marshall Loudest Woburn 

Найбільша портативна акустика від Marshall, колонка Marshall Loudest Woburn, відрізняється максимально потужним і якісним звуком, легко справляється як з високими тонами, так і низькими басами, має чіткий реалістичний середній діапазон.
Marshall Loudest Woburn - чудовий варіант для великої просторої кімнати. Можна поставити колонку навіть у гаражі (якщо ти настільки зухвалий =) ), або ж винести її влітку на терасу! 
Потужність динаміків цієї колонки, так само як і попередньої, 30 Ватт, а ось сабвуфер тут крутіше — цілих 80 Ватт! По розмірах колонка найбільша з усіх трьох - 400 x 308 x 200 мм. Вага її 7,9 кг.

1_new-Category-speakers-Desktop@1.41x.jpg

Підключення або як законектити колонку до телефону?

Усі три колонки можна по класиці під'єднати через Bluetooth, але є варіанти і набагато цікавіші =) Серія Marshall Multi-Room сумісна з Chromecast, Spotify Connect і AirPlay, а також підтримує Wi-Fi та інтернет-радіо.
За допомогою фірмового додатка Marshall Multi-Room ви зможете законектити до смартфона усі свої колонки серії Multi-Room просто через мережу Wi-Fi.


photo_2020-01-27_11-30-26.jpg

При цьому керувати можна як кожною окремо, так і створити цілий "оркестр" з гаджетів, увімкнувши одну музику на всіх. Тепер можна будити зранку дружину музикою, увімкнувши її через телефон, заварюючи каву на кухні. Красота =)

photo_2020-01-27_11-30-26 (2).jpg

До речі, в якості джерела звуку можна обрати улюблену радіостанцію. Дуже потішило те, що перелік їх дуже великий та є багато українських станцій. 

photo_2020-01-27_11-30-26 (3).jpg

Для зручності автоматично є сім готових каналів відтворення музики, де можна зберегти швидкий доступ до улюблених треків, плейлістів Spotify, подкастів, радіостанцій і т.д. Можна створити підбірки на свій смак і "розділити" їх між колонками. Так, ти зможеш насолоджуватись улюбленим Drake'ом, а твоя дівчина чи хлопець — альтернативним роком, наприклад. Перемикати джерело відтворення можна на колонці (зверху), або ж через додаток. 

1_пресети.jpg

У додатку також є розділ еквалайзеру, де ти зможеш регулювати гучність, баси, рівні частот кожної з колонок. До речі, про гучність. Колонки "спроможні" на дійсно дуже гучний звук!

еквалайзер.jpg

Ще одна фішка колонок Мультирум — можливість транслювати музику зі смартфона та навіть керувати акустичною системою за допомогою голосових команд. 
Якщо у тебе Андроїд, то можеш керувати системою через Google Home. Завантажуєш додаток на смартфон, "прив'язуєш" кожну колонку до конкретної кімнати і роздаєш голосові команди, наприклад, через смарт-колонку Google Home Mini. А далі через "Окей, Гугл" говориш що включити та де. Це ж хіт сезону! =)

загальне.jpg

Є, правда, один нюансик: така тема буде працювати лише якщо у тебе є офіційна підписка на Google.Play Music чи Spotify. 
Якщо у тебе Apple, можеш так само керувати системою через фірмовий додаток. Крім того, є окремий тип підключення для власників гаджетів Apple - AirPlay. 

marshall-stanmore-multi-room-slideshow-01-Desktop@1,41x.jpg

Як і до чого підключатися найкраще? Перш за все, враховуй те, що коли музика грає з телефону (Apple Music чи SoundCloud, наприклад), то вона буде зупинятись кожен раз при вхідному дзвінку. Якщо ж джерелом буде Spotify чи інтернет-радіо, то ти зможеш спокійно розмовляти по телефону і паралельно слухати улюблених The Beatles, Jay-Z чи Монатіка. 
Крім того, є різниця в якості звуку. При підключенні через Wi-Fi звучання найкраще. На відміну від Bluetooth з'єднання ти можеш спокійно переміщатися по будинку, не боячись, що розірвеш конект "телефон - конолка". Наприклад, якщо у тебе вечірка біля басейну, а ти готуєш закуски на кухні чи виїхав ще за одним ящиком Hoegaarden =)))

8432F02C-366C-4FEE-85AA-1EB57741BDD7.JPG

Плюси:
- Крутий дизайн;
- Якісний звук;
- Варіативність в плані підключення;
- Можливість створювати "команду" з колонок по усьому будинку;
- Управління через додаток.


Мінуси:
- Ціна. Колонки Marshall - задоволення не з дешевого, але воно того варте! =)

So, серія портативної акустики Marshall MultiRoom - це чудове рішення для домівки. Можеш купити одну маленьку колонку Acton для спальні, можеш лише Stanmore для залу і кухні, а можеш придбати одразу усі три гаджети лінійки, поставивши їх у різних кімнатах будинку. У будь-якому випадку, зможеш насолоджуватись якісною музикою з естетичною насолодою від дизайну самих колонок!
 

Читай також:

Огляд JBL Flip 5: чи варто продавати Flip 4?

Портативна звукова колонка JBL Party Box: вечірка йде до тебе!

Читайте також:
Огляд портативної колонки Bang & Olufsen Beosound Explore: переваги та недоліки
Датська компанія Bang & Olufsen виготовляє акустику преміум класу, яка коштує від десятків до сотень тисяч доларів. Bang & Olufsen — це про 100-річну історію і увагу до найменших деталей. Увага до дрібниць в супер дорогому сегменті зрозуміла, але як щодо більш доступних колонок від цього бре
01/09/2022
Bang & Olufsen: столітня історія аудіопристроїв преміум-класу
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований та технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину. Сп
20/08/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?