Як вибрати навушники, не покидаючи затишного крісла. Коротко про важливе

19/10/2017

Кілька хвилин, проведених наодинці зі знайомими композиціями (і різними варіаціями навушників), скажуть про якість звуку більше, ніж десятки багатосторінкових оглядів. А що ж робити, коли за вікном дуже погана погода, та й іти в магазин зовсім немає часу? Все просто - вибрати навушники в інтернеті. Трохи нижче ви знайдете простий рецепт, як це зробити.

Визначте тип навушників, який вам подобається більше. Вакуумні, накладні, повноформатні, вкладиші, потиличні, з верхньої дужкою - кожна версія цікава по-своєму і призначена для різних умов використання.

Для бігу та для дому, для гри і створення музики. Вакуумні і компактні версії найчастіше вибирають для прогулянок і подорожей, вкладиші і потиличні найбільш цікаві багатьом спортсменам (бо ж не випадають з вух під час бігу), повноформатні люблять використовувати для обробки звуку в студіях і комфортного прослуховування вдома або в офісі.

shutterstock_415849147-1.jpg

"Ігрові" навушники - окрема категорія пристроїв. У них особливо ретельно опрацьовується не тільки звук, але і його позиціонування. Це означає, що грати в хоррори або стрілялки ще приємніше, аніж раніше - ви завжди будете чути, з якого боку до вас підкрадається ворог або звідки, чорт забирай, щойно стріляли :)

razer-man-o-war-hero-4000x2670.jpg

Залишилось лише подумати, де і як ви будете використовувати нові "вуха" частіше - і вчинити відповідно.

Придивіться до характеристик. Частотний діапазон, опір в омах, довжина проводу (або його повна відсутність) - усе це впливає на вибір, якість звуку та зручність використання нових «вух». Відзначимо, що обирати навушники за принципом "чим більше частот, тим краще, чим більше омів, тим крутіше" зовсім не варто. І ось чому: частотний діапазон майже завжди навіть ширше, ніж здатне чути вухо людини. А рівень опору впливає лише на те, наскільки повно розкривається звук з певними джерелами звуку. 

Саме тому для мобільного телефону краще вибирати вуха з опором трохи нижче (у цьому випадку ви відразу почуєте, чого варті нові вуха). А обираючи моделі для домашнього прослуховування за допомогою ноутбука або Hi-Fi-плеєра, можна сміливо придивлятися до моделей з великим опором – ці джерела звуку вміють «прокачувати» вуха так, як цього вимагає виробник.

Вибирайте бренд. Панасонік або Філліпс, нові сінхайзери або все ж соні, hapollo або joyroom - в каталозі хорошого інтернет-магазину завжди є кілька десятків (а то й добра пара сотень) моделей від різних виробників. Обирайте улюблений бренд або придивіться до нових гравців на ринку - і у вас завжди буде великий вибір навушників, слухати музику в яких дуже і дуже комфортно.

9_1.jpg

При цьому орієнтуватися лише на ціну можна далеко не завжди - як ми вже одного разу говорили, хороші "вуха" можна знайти в будь-якій ціновій категорії. Все залежить від того, наскільки деталізований вам потрібен звук і чи важливе його чітке позиціонування у просторі. Тут вже варто придивлятись до моделей, що вартують помітно більше – в них  застосовуються дорогі матеріали і поліпшені схеми роботи драйверів, тому і звук найчастіше виявляється куди багатшим на відтінки та соковитим.

Скориставшись нашим списком, вдасться скоротити вибір до п'яти-десяти моделей, які ідеально підходять саме під ваші завдання. Обирайте улюблений колір та вирішуйте, чи варто позбавлятися проводу та купувати безпровідні навушники і усе, що залишається зробити тут і зараз – зробити замовлення на сайті, задіявши усього кілька кліків мишкою. 

Нове замовлення швидко опрацюють доброзичливі оператори інтернет-магазину і дуже скоро ви будете насолоджуватися оновленим звучанням улюблених композицій - вибравши чудові навушники в інтернеті.

Обирайте нові вуха на сайті КТС - ми теж любимо смачний звук і знаємо, як його готувати :)

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?