Google Pixel Buds 2020: перші TWS-навушники від Google

28/04/2020

Вихід цих навушників був анонсований ще осінню 2019 року. Тоді компанія Google відразу заявила, що очікувати нові навушники варто не раніше 2020 року. Так воно і сталося. Нові Google Pixel Buds 2020 представлені і вже продаються за ціною $179. По курсу на сьогодні це 4800 грн. Перша думка, яка приходить в голову — це дорого, а друга — це не дорожче, ніж AirPods, а якщо порівнювати з Pro-версією, то навіть більш доступно.

Купить Google Pixel Buds 2020

На відміну від Apple в Google вважають, що користувачам варто давати на вибір декілька кольорів, тому Pixel Buds 2020 доступні відразу в 4-х кольорах: Almost Black — чорний, Clearly White — білий, Quite Mint — м’ятний, Oh So Orange — оранжевий. Всі кольори вже раніше зустрічалися у смартфонах компанії. 

Купить Google Pixel Buds 2020

Нижче ви можете побачити, як навушники різних кольорів сидять у вухах. До речі, це не перші навушники компанії, адже раніше були Pixel Buds, але вони були не TWS, тобто навушники хоч і не приєднувалися до смартфону через кабель проте були з’єднані один з одним. 

Купить Google Pixel Buds 2020

В навушниках використовується 12 мм динамічний драйвер, як зазначає компанія з цими навушниками ви отримаєте “rich sound”, тобто багате звучання і якщо робити висновки згідно того, як звучали попередні навушники від Google, то цим словам можна вірити. Активного шумозаглушення немає, однак технологія відсікання шумів при викликах присутня і вона сфокусована на тому, щоб ловити ваш голос, тому з розмовами по телефону теж все має бути гаразд.

Купить Google Pixel Buds 2020

Як зазначає офіційний сайт, керування навушниками буде здійснюватися за допомогою сенсорної зони в районі логотипу. Окрім того, що ви можете поставити відтворення на паузу також реалізована можливість регулювання звуку за допомогою свайпів.

Купить Google Pixel Buds 2020

Щоб перемикнути музику на наступний трек достатньо буде двічі тапнути по навушнику, така ж сама дія знадобиться, щоб відхилити дзвінок. Потрійний дотик поверне вас на один трек назад. Довге натискання активує Google-асистент.

Купить Google Pixel Buds 2020

Що компанія Google зробила по-справжньому круто — можливість дізнатися про основні функції та можливості навушників за допомогою коротких навчальних відео. Одне з них, яке стосується можливостей керування можете переглянути нижче.

Навушники без проблем можуть приєднатися, як до Android так і до iOS-пристроїв у яких версія bluetooth 4.0 та вище. Якщо у вас смартфон Google, то ви отримаєте маленьку приємність у вигляді анімації при підключенні. Нижче у 30-секундному відео ви можете побачити, як приєднання відбувається на практиці.

До речі, у PlayMarket з’явився додаток з назвою Pixel Buds. Якраз у ньому ви можете налаштувати дві напевно найбільш цікаві функції нових навушників “Adaptive sound” та “Translate”. 

Купить Google Pixel Buds 2020

Як працює функція “адаптивного звучання” та перекладу під час спілкування з іноземцями можете переглянути ще у двох навчальних відео від Google.

Що з автономністю у Pixel Buds 2020? Від одного заряду навушники можуть грати близько 5 годин, а з кейсом ця цифра збільшується до 24 годин і стає на один рівень з AirPods. Звісно ж навушники підтримують бездротову зарядку. 

ВИСНОВКИ

Нема сумнівів у тому що Google зробив якісно, але чи готові будуть користувачі платити за продукт, який ще не встиг себе зарекомендувати, суму близько 5000 гривень за наявності на ринку AirPods та AirPods Pro — велике питання. Поки в Україні навушників від Google ще нема рекомендуємо звернути увагу на навушники, які за останній час справили на мене чудове враження.

Читайте також:

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?