Чому варто вибрати Google Pixel 6 Pro, а не флагман іншого виробника?

15/02/2022

В мережі вже є сотні оглядів на Google Pixel 6 Pro  і його молодшого брата Google Pixel 6, тому в цьому матеріалі ми сфокусуємось не на окремих характеристиках, а дамо відповідь на питання — чому варто обирати саме Google Pixel 6 Pro, а не смартфони інших виробників.

ДИЗАЙН

Останніх кілька років від користувачів багато нарікань, що всі смартфони “на одне лице”, що немає фішок в дизайні, які роблять смартфон самобутнім та унікальним. Для Google питання впізнаваності завжди було пріоритетним і Google Pixel 6 Pro не став виключенням. Задню панель смартфона неможливо сплутати зі смартфонами інших брендів.

90DAt1-CJOCMDF-hckXHp5hM0UQdidL5YKJ5F_-zyLV3G-e_6tr6nJs9qeJs2okgtd8l2OvtgWjxcXRjy7fXf4B0EskHKR1kgi9NwW3XmpIlVxL9Njlu4aIJHjshmqb4VSDqdAGj

ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА І ПРОЦЕСОР

Дуже часто в Android-смартфонах страждає оптимізація, бо наприклад є смартфон X-бренду, який працює на операційній системі від Google, а в ньому встановлений процесор від Qualcomm, а поверх Android ще є надбудова у вигляді фірмової оболонки. Відповідно виробник змушений “монтувати” свій пристрій з компонентів від різних постачальників. На противагу цьому є Google Pixel 6 Pro, який працює на “чистому” Android, а тепер у ньому встановлений процесор власного виробництва — Google Tensor. 

4bmiCunAOGXLqptmQpxqFtyduzsnEDAa63_-sVn1dBa3l7LbUe2NSrv6EJcnU4VLVNhbTsHT4-ky7ernstcosnanGkPl-BJncr1-TxfGW7rndWBXnUtHQPolG6hYt3db3i7vYCD-

Відповідно Google може якнайкраще оптимізувати всі компоненти, бо безпосередньо впливає на їх розробку:

  • Операційна система Android — Google;
  • Процесор Google Tensor — Google;
  • Смартфон не має додаткової надбудови у вигляді фірмової оболонки.

В результаті ми отримуємо ідеально оптимізований смартфон. Звісно Google Tensor не розриває бенчмарки, але йому цього і не потрібно, адже він бере оптимізацією. Крім того, Google Pixel буде отримувати найтривалішу підтримку оновлень Android серед всіх інших смартфонів на цій операційній системі і чому так ви вже знаєте.

bZnodQUBBcvmFlIAnnXFHsT_lVmU4QBEfxNNT_ePPZ4k-lPg0pNVINN9ncY_xRfm0qssybWTyCt-I_x9E0A0qX-es5s2kWmLld1fwZPl_N6_9iOtkDXZP5hqVPybvwBlGuN3pv-D

КАМЕРА

Камера — це кілер-фіча всіх смартфонів Pixel і Pixel 6 Pro не став виключенням. Що найбільше нам подобається в камері Google Pixel 6 Pro розкажемо нижче. 

  • Алгоритми. Google завжди була в авангарді того, що ми називаємо обчислювальна фотографія. Навіть якщо ви знімаєте не зі штатива, а з рук ви завжди отримуєте мінімум шумів без втрати деталізації, відсутність артефактів на готовому зображенні, природну кольоропередачу, чітке зображення навіть якщо в кадрі є об’єкти, які рухаються.

7j_MZeHwPBphDHUtAWAE33uw_nVaIIl5iiMrO3gt9NmgFeZb7D98bcYch905msgKvia7a8VV18fQZEwO3XI2z4Ho38UsKoJmlY1W-SfQShef1fFD_d4zS331LWHI_4gUk3JC45PU

  • Додаток камери. Він має дуже простий інтерфейс і мінімум налаштувань порівняно з додатками камер у інших виробників, які в 90% випадків не будуть використовуватися. Крім того, фішка всіх смартфонів Pixel в тому, що додаток можна запустити подвійним натисканням клавіші живлення. Ви завжди встигнете зробити бажаний кадр.
  • Режим Long Exposue. Фотографуючи в цьому режимі ви отримуєте розмиття тільки об’єкта, який рухається, а всі статичні елементи залишаються чіткими. Чудовий режим для зйомки фар автомобілів чи будь-якого іншого елементу, який потрібно залишити динамічним.

CLZ5bfI7sfhVk5rT8qiqEPRRsFHwJ_dAFeKg0spyeoZ_AK4FU9fU_XpMKicxlGYNzxnTzgTnNqWHU1W6R5nMfRtBB-LjSQfdeJX27buv7L1WVfnKNoGKDcQbaOH4F8_GnGhXpiJ6

  • Magic Eraser. Технологія, яка дозволяє на готовому знімку видалити небажані об’єкти чи випадкових людей, які потрапили в кадр з мінімальним спотворенням кадру або взагалі без нього. Це можна зробити і стороннім софтом, але, коли виробник “вшив” таку можливість відразу - це новий рівень зручності.
  • Кіноефект. Режим зйомки відео, який дозволяє отримати по-кінематографічному уповільнені кадри з чудовою стабілізацією та чіткістю, які без додаткової обробки можна додавати у відеоролики.
  • Слідкуючий автофокус. Фішка, яка є не тільки на смартфонах Google, але ми не пригадаємо, де вона працювала б настільки коректно, як на Google Pixel 6 Pro.

WE9B26eSTv7uA9eWrI6TXM3AjUSprtI5dXf5FHEcWYbEOsMZhoTBm4I99rfi4vy2EFyVjhM2Gz1CsrUCvkzEXw9QC51UMB1hQ0BuAxvLXzhRbYDN19hgs4iuwCURzTnMCrQrmrMX

ЗВУК ДИНАМІКІВ ТА ВІБРОМОТОР

На цьому не так часто акцентують увагу, але це дві характеристики якраз і творять позитивний досвід роботи зі смартфоном. В Google Pixel 6 Pro прокачали вібромотор, а крім того його встановили у нижній частині смартфона, тому вібрація більш чітка та акцентована.

Смартфон, як і личить флагманам, отримав стереодинаміки. Звучить апарат по мірках смартфонів дуже об’ємно та гучно. Перегляд відео в горизонтальній орієнтації, зважаючи, що один динамік зверху, а інший внизу, дозволяє суттєво глибше зануритись в процес перегляду. Приємно також, що навіть на максимальній гучності динаміки не хриплять.

Lx2CrX1fEDb9BcaXaDWL2FYTlbN8fbevfp1cqylxndgat1yckGuZBpY97eAwO6MTiAW1gzF-sYJBuj41i5xYYor6xAVbwgTr-hwMBTrt1d3Zkr6XbGAbsJCQs4HdSudsreSSiL03

АВТОНОМНІСТЬ

В Google Pixel 6 Pro встановлена батарея на 5003 мАг, а це найбільше з усіх існуючих смартфонів Pixel і для ринку така ємність батареї є в категорії “вище середнього”. Нагадаємо також, що апарат отримав енергоефективний LTPO-екран з адаптивною частотою оновлення від 24 до 120 Гц залежно від контенту, який відображається.

Смартфон підтримує технологію швидкої зарядки Power Delivery 3.0. Підтримує потужність заряджання до 30W. Якщо окремо придбати док-станцію Pixel Stand 2, то бездротовим шляхом смартфон буде заряджатися з потужністю 23W. Є також підтримка реверсивної зарядки від смартфона і її потужність складає 5W.

1wjLLv3StH9o5ayeqr3yUWs18qbtLMioxNoYnvVrRogw5Z9jLWXJrz7jchaRIMaU0xEcoIe29K2Ark_DD78eoWjuDQ93Ds3Rp41esD8gInAIzInXx-3JrEt3Nsh1Ki3Jev-UjJt1

Є підтримка адаптивного заряджання, коли ви ставите смартфон заряджатися на ніч і він зарядиться на 100% до моменту, коли має спрацювати будильник. Заряджатися апарат буде повільно, але це перевага, оскільки такий підхід уповільнює старіння батареї. Єдиний нюанс, який вже нюансом в 2022 році можна не вважати - в комплекті немає адаптера для зарядки.

ВИСНОВКИ

Без перебільшення, Google Pixel 6 Pro один з кращих флагманів на 2022 рік, який може запропонувати самобутній дизайн, чудовий тандем власного софту та заліза, який забезпечує зразкову оптимізацію. Традиційно смартфон має одну з кращих камер на ринку з унікальними алгоритмами та фішками. Цьогоріч до переваг Pixel додалися ще й відмінний звук динаміків, якісний вібровідгук та автономність.

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?