Вартові Galaxy: S10+, S10 та S10е

21/02/2019

Мало компаній-виробників у сучасному світі можуть дійсно дивувати та пропонувати щось інноваційне. Якісь технології стають трендами та висока кількість копій топових моделей зменшує цінність техніки в уяві користувачів. 

Фанати Samsung можуть сподіватися на те, що бренд задасть нові модні віяння для ринку смартфонів і презентація Galaxy Unpacked, яка відбулася 20 лютого в Сан-Франциско тільки підтверджує цю думку. Перший гнучкий смартфон Galaxy Fold, оновлена лінійка Galaxy та бездротові навушники Samsung Galaxy Buds.

Таке меню новинок просто не може не радувати прихильників техніки південнокорейського бренду, тому пропонуємо разом посмакувати свіжі моделі, роздивитися офіційні фото та чекати на початок продажів в Україні. 

Galaxy S10 Plus.jpg

Топ, топ, топ - повний фарш Galaxy S10+ і полегшений Galaxy S10

Samsung Galaxy S10+ є найбільшим смартфоном з трьох оновлених моделей. Він оснащений О-екраном у 6.4'' дюйми із інноваційною Dynamic AMOLED матрицею, має подвійну фронтальну камеру та може поставлятися у версії із керамічним корпусом. Старша модель єдина може мати 512 ГБ вбудованої пам'яті, молодші версії оснащуються максимум 128 ГБ. 

Унікальною особливістю нових Galaxy є ультразвуковий сканер відбитку пальців (тільки наймолодший Galaxy S10е має звичайний оптичний сканер на торці корпусу). Galaxy S10+ і Galaxy S10 мають сканери під екраном, тому їх задні панелі розміщують виключно модулі основної камери. А всього модулів три: перший на 12 Мп із змінною діафрагмою (f/1.5/2.4), другий телефото теж на 12 Мп (f/2.4), а третій ширококутний на 16 Мп має фіксований фокус і дозволить робити світлини крутих пейзажів. 

Galaxy S10 основну камеру має таку ж, але він не оснащений подвійною фронталкою, замість двох сенсорів на 10 Мп ( f/1.9) і ширококутного на 8 Мп (f/2.2), як у Galaxy S10+, він має тільки один модуль. Таку ж одинарну фронталку має і найбільш доступний Galaxy S10е. 

Екран у Galaxy S10 менший - 6.1'' дюйми. Відповідно й вага десятки менша за варіант Plus і акумулятор має меншу ємність 3400 мАч проти 4100 мАч. Всі три моделі підтримують бездротову зарядку та можуть заряджати інші бездротові пристрої - наприклад навушники, годинники, тощо. 

Galaxy S10 Buds.jpg

Щодо начинки, то всі три смартфони оснащені топовими процесорами Exynos 9820, мають великий запас пам’яті (старша модель у керамічній версії поставляється із 512 ГБ вбудованої). 

Пристрої впораються із найбільш складними задачами і процесами, до реалізації яких залучений штучний інтелект, який вивчає звички користувача та оптимізовує роботу камер. 

Приємно, що виробник залишив у смартфонах порт 3.5 мм, слот для карти пам’яті чи другої SIM-ки - такі дрібниці часто впливають на кінцевий вибір свого смартфона.

У дизайні, можна сказати про десяте покоління лише одне - це розкішно. Для прихильників класики є варіанти у білих і чорних кольорах, також є версії із яскравими корпусами.

Galaxy S10 Prism White.jpg

Загалом, Samsung догодили всім і навіть тим, хто хоче мати потужну техніку, але не за найбільшою ціною. Як зрозуміло далі буде йти мова про Galaxy S10е. 

Просто і зі смаком

Galaxy S10е є наймолодшою версією з трьох новинок і, як було сказано вище, відрізняється сканером, камерами та екраном. Екран має не тільки менші розміри (5.8" дюймів), а плоску форму. Рамки довкола дисплею більш видимі, але матриця така сама як і в інших моделях - Dynamic AMOLED. 

Варто розуміти, що смартфон дуже схожий за продуктивністю і можливостями на моделі Galaxy S10 і Galaxy S10+. Він краще підійде для тих, кому важлива не візуальна складова, а саме начинка та можливості пристрою. Також він буде оцінений за менші габарити, що не так часто зустрінеш на сучасному ринку смартфонів. 

Версія Galaxy S10е із яскравим жовтим і зеленим кольором корпусу одразу виділять свого власника з натовпу - вони виглядають соковито та самобутньо. 

Galaxy S10e.jpg

Висновки

За власними спостереженнями можу сказати, що Samsung здивували навіть тих, хто не особливо слідкує за світом техніки і самим брендом. Не так часто можна побачити на презентаціях не просто чергове оновлення, а дійсно щось новеньке, тому чекаємо смартфони для огляду в офіс. Обов'язково поділимося власними враженнями, тому слідкуйте за нашими новинами та новинками у соціальних мережах:
 

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?