Працюй та відпочивай з Acer Swift 3

20/10/2017

Носити громіздкий ноутбук не для вас? Вам потрібний компактний і водночас потужний девайс? Рішення є — це ультрабук Acer Swift 3 SF 314-51-P25X. 

157229.jpg

Легкий та елегантний

Якщо звичайний ноутбук важить до трьох кілограмів, то дана модель всього 1,5 кг. Коли потрібно попрацювати в дорозі чи погортати стрічку соцмереж у затишній кав’ярні, Acer Swift 3 SF 314-51-P25X буде більш, ніж доречний. Враховуючи габарити пристрою, то він цілком може вміститися навіть у жіночу сумочку середніх розмірів, адже його товщина всього 17.9 мм., а зарядний пристрій за розмірами як у смартфона.

Дизайн гаджета лаконічний і нагадує Macbook, але при цьому в декілька разів дешевший. Клавіатура не має цифрового блоку, як у 15,6-17 дюймових ноутбуках, проте для пристроїв цієї категорії - це норма. 

Корпус гаджету виготовлений з металу, тому хвилюватися за цілісність екрану та решти деталей ноутбука не доведеться.

Освітлення та кут огляду не мають значення

Ноутбук потішить вас чудовою якістю зображення на 14-ти дюймовому IPS-екрані з роздільною здатністю Full HD. Якщо полюбляєте дивитися фільми чи цікаві відео на YouTube, для вас є чудова новина - екран новинки від Acer матовий. Тепер сонячні “зайчики” чи яскраве світло в кімнаті ніяк не впливають на якість зображення. 

157228.jpg

Завдяки широким кутам огляду демонструвати світлини з останньої подорожі можна для усієї сім’ї відразу, а переглядати гумористичні шоу можна у колі друзів без зайвого дискомфорту.

В плані продуктивності Acer Swift 3 SF 314-51-P25X може похизуватися:

  • 2-ядерним, чотирипоточним процесором Intel Pentium;
  • 4 Гб оперативної пам’яті;
  • відеокартою Intel HD Graphics 510.

Таких параметрів потужності буде цілком достатньо для роботи та відпочинку, якщо переважна більшість вашого контакту з ноутбуком зводиться до:

  • серфінгу в інтернеті;
  • роботи з поштовими клієнтами;
  • спілкування в різноманітних месенджерах.

Окрім того, ви зможете і фото відредагувати, і відео без підвисань подивитися (завдяки функції прискорення відео Intel Quick Sync). Також ультрабук без проблем тягне: Танки, КС та Доту. Якщо ж вам потрібно, щоб і в GTA5 можна було побавитись, то варто звернути увагу на такі моделі ноутбуків.

Swift_3_design_ksp_02_large.jpg

SSD: відчуйте різницю у швидкості

Ноутбук має накопичувач SSD об’ємом 128 Гб. У 2017 році SSD-накопичувач - оптимальне рішення, якщо вам важливі такі характеристики ноутбука як:

  • швидкість передачі даних;
  • безшумна робота;
  • економія енергії батареї;
  • легкість девайсу;
  • стійкість до пошкоджень.

Якщо зі звичайним накопичувачем HDD операційна система Windows буде завантажуватись - 20-60 секунд, то з SSD - 8-14 cекунд. 

Залиште зарядний пристрій вдома

Виробник заявляє, що ноутбук від одного заряду може працювати 12 годин. Теоретично це можливо, але в дуже ідеальних умовах і при помірному використанні. На практиці - одного заряду вистачить на повноцінний 8-годинний робочий день. Якщо ви не збираєтесь у тривалу подорож, то зарядний пристрій з собою можна не брати. 
 

acer-swift-3-review-cnet-1.jpg

Особливості Acer Swift 3 SF 314-51-P25X

Ноутбук від Acer має низку цікавих фішок, які можуть бути вирішальними при виборі лептопа. Серед них: cканер відбитків пальців, який робить вхід у систему миттєвим і безпечним. Також вас потішить наявність порту USB Type-C 3,1.

Цікавою фішкою є те, що заряджати інші гаджети можна, під’єднавшись навіть до вимкненого ноутбука через порт USB 3.0. До того ж з Acer Swift 3 без проблем можна працювати у темряві завдяки клавіатурі з підсвіткою.

Плюси Acer Swift 3 SF 314-51-P25X:

  • матовий IPS Full-HD-екран;
  • SSD-накопичувач на 128 Гб;
  • тривалий час роботи від батареї;
  • легкий, алюмінієвий корпус;
  • звук через динаміки;
  • ціна.

Мінуси Acer Swift 3 SF 314-51-P25X:

  • відсутність встановленої ОС Windows;
  • до мінусів також можна віднести те, що у Swift 3 немає можливості розширити об’єм оперативки. 

Якщо характеристики девайсу від Acer вам до душі, а одним з головних критеріїв при виборі ноутбука - компактність, то Acer Swift 3 SF 314-51-P25X для вас.

Читайте також:

Товари:
Читайте також:
У чому різниця між Thunderbolt та USB-C?
Поки що рівень уніфікації роз’ємів та кабелів не досяг того рівня, щоб можна було використовувати один кабель для всього, але ринок потрохи до цього йде. Остання презентація Apple зайвий раз це доводить. В цьому матеріалі ми поговоримо про Thunderbolt та USB-C. Хоча вони виглядають однаково все ж іс
15/09/2023
HР Pavilion 15: універсальний солдат для роботи, навчання та ігор
У нас на огляді ексклюзивний HР Pavilion 15, який на вигляд є типовим офісним калькулятором, проте потягне навіть Cyberpunk 2077. Цікаво? Тоді гайда до огляду. Дизайн Кришка дисплею та накладка над клавіатурою виконані з алюмінію, а нижня кришка з пластику. Повноформатна клавіатура з цифровим блок
15/07/2023
Що показала Apple на WWDC 2023?
Конференція для розробників WWDC - щорічний літній івент, який чекають мільйони Apple-фанів. Цьогорічна конференція для Apple стала епохальною, адже був презентований новий продукт — VR-гарнітура Vision Pro. Крім цього, очікувано ми побачили оновлення iOS, iPadOS, watchOS, macOS, оновлений 15-дюймов
06/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?