Який смартфон фотографує краще: Samsung Galaxy A8 2018, OnePlus 3T чи Google Pixel (+ЖИВІ ФОТО)

14/03/2018

Якщо ви прочитали про технічні характеристики пристроїв у нашій статті: "Флагманські характеристики не флагманських смартфонів", то вам залишилось лише оцінити можливості їхніх камер, щоб зробити висновки та придбати один з них. Або придивитися до флагману OnePlus 7 з потрійною камерою. Усі фотографії, які є в статті зроблені на автоматичних налаштуваннях камери, без будь-яких фільтрів, тому обирайте обставини зйомки та оцінюйте фото.

  1. Пейзажні фото
  2. Ефект боке (розмивання фону)
  3. Селфі
  4. В приміщенні
  5. Рухомі об'єкти
  6. Предмет
  7. Текст
  8. Архітектура

В усіх пунктах фото подані за таким порядком: Samsung Galaxy A8 2018OnePlus 3TGoogle Pixel.

Пейзажні фото

Фото пейзажів були зроблені в умовах чудового освітлення з інтервалом в декілька секунд. Фото зроблене на Pixel чомусь має неприродні темні відтінки ніби з накладеним фільтром. Найкраще себе проявив у пейзажних фото - Galaxy A8, завдяки чудовій деталізації та правильній експозиції. Фотографія зроблена на OnePlus 3T має нестандартне співвідношення сторін.

Усі світлини зроблені з однакової відстані, але ті з них, які зроблені на OnePlus мають більшу міру наближення до об'єкта. До переваг OnePlus можна віднести найбільш природнє відображення білого кольору снігу на пейзажних фото.

imgonline-com-ua-Resize-8MEzfI2BfymMa.jpg imgonline-com-ua-Resize-O7y9h0TsANtH.jpg imgonline-com-ua-Resize-HGbQVKDNAsZqcVhS.jpg

а8.jpg imgonline-com-ua-Resize-SsZGpV4IOF0.jpg пыкс.jpg

а82.jpg imgonline-com-ua-Resize-4OEmEWP80B2MAk.jpg imgonline-com-ua-Resize-neschjVRMSa0W6Yc.jpg

Фото у більшому розмірі та вищій якості можна подивитися за посиланням.

Ефект боке

Ефект боке - сильна сторона усіх трьох смартфонів. Найбільш насичені кольори мають світлини зроблені на Galaxy A8 та OnePlus 3T. Google Pixel може похвалитися найбільш точним розмиттям навіть дрібних деталей, як наприклад гілля ялини.

а8 б.jpg плюб.jpg imgonline-com-ua-Resize-uqYTQlbZHh.jpg

imgonline-com-ua-Resize-38hHCF7YFFHC.jpg плас.jpg 1_пыкс.jpg

imgonline-com-ua-Resize-GYqcYFQWBSK6J.jpg 1_плас.jpg 2_пыкс.jpg

Фото з ефектом боке у більшому розмірі та кращій якості можна подивитися за посиланням.

Селфі на фронтальну камеру

В плані зйомки селфі OnePlus 3T та Google Pixel не конкуренти для Galaxy A8, хоча б через те, що Samsung має подвійну фронтальну камеру. При значному збільшенні оригінальної світлини дрібні деталі бороди можна розгледіти лише на світлині з А8. Фотографія з OnePlus 3T пересвічена та має нехарактерне для смартфонів положення готової світлини.

imgonline-com-ua-Resize-FpeZyEjid1.jpg imgonline-com-ua-Resize-WDytThI58c.jpg imgonline-com-ua-Resize-S2QJW0oRSMnxZ5e5.jpg

Фото з боке у більшому розмірі та вищій якості можна подивитися за посиланням.

Фото в приміщенні

Фото в приміщенні складне завдання навіть для флагманських девайсів через специфічне освітлення, а інколи його недостатність. Якщо говорити про кольори, то найбільш насиченими вони вийшли на OnePlus 3T. Якщо ж говорити про деталізацію, то перевага знову на боці Samsung.

1_а8.jpg imgonline-com-ua-Resize-BRVBOYT7MdIeWvW4.jpg 3_пыкс.jpg

Фото в приміщенні у більшому розмірі та вищій якості можна подивитися за посиланням.

Фото рухомих об'єктів

Динамічні сцени Google Pixel та Galaxy A8 знімають приблизно на одному рівні. На обох можна при зближенні розгледіти номерні знаки та лиця перехожих. Найнижча деталізація у OnePlus 3T, дрібні деталі автомобілів розмиті та нечіткі.

imgonline-com-ua-Resize-WPFI4BU5TJtY6W.jpg пла.jpg 4_пыкс.jpg

Фото рухомих об'єктів у більшому розмірі та вищій якості можна подивитися за посиланням.

Фото предметів

З фотографуванням предметів з близької відстані найкраще справляється Google Pixel. У Samsung та OnePlus фон предмету набуває неприроднього рожевого відтінку.

imgonline-com-ua-Resize-7SjiCEOIzw.jpg пл.jpg 5_пыкс.jpg

Фото предметів у більшому розмірі та вищій якості можна подивитися за посиланням.

Текст

Якщо вам часто доводиться фотографувати документи та текстові замітки, то кращим вибором буде Google Pixel або А8. Світлина з OnePlus має рожевий відтінок, який заважає сприйняттю при тривалому розгляданні тексту.

imgonline-com-ua-Resize-lilXJDue1jL1lD.jpg 1_пл.jpg 6_пыкс.jpg

Фото тексту у більшому розмірі та вищій якості можна подивитися за посиланням.

Архітектура

Якщо ви любитель фотографувати архітектуру краще звернути увагу на Google Pixel. Найгірше себе проявив OnePlus 3T: низька деталізацію, що можна побачити на вивісках магазинів, а також незрозуміла експозиція та тьмяні кольори порівняно з двома іншими світлинами.

imgonline-com-ua-Resize-YKf0GrJJ7yLqkw9.jpg 2_пл.jpg 7_пыкс.jpg

Фото архітектури у більшому розмірі та вищій якості можна подивитися за посиланням.

Читайте також:

Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?