ТОП-5 ігрових мишок для Battlefield 2042, CSGO і COD Warzone

06/10/2021

Ігри жанру шутерів, або простіше кажучи стрілялок, є вимогливими до точності керування. А мультиплеєрні шутери, де змагатися доводиться не з штучним інтелектом, а з реальними людьми з різних куточків світу, є максимально вимогливими. Тому знадобиться мишка з високою роздільною здатністю сенсора, витривалими мікроперемикачами під клавішами та м'яким кабелем, який не буде сковувати рухи. Отож, пропонуємо вашій увазі нашу підбірку найкращих ігрових мишок від бюджетних до середньоцінових.

A4Tech Bloody P91s

A4Tech Bloody P91s.jpg

A4Tech Bloody P91s — одна з найдоступніших мишок, яку можна назвати справді ігровою. Побудована на початковому сенсорі PixArt 3332 з роздільною здатністю 8000 DPI. А частота опитування USB-порта вища за конкурентів — цілих 2000 Гц. Ніжки X'Glide зроблені не з пластику, а з металу, тому не стираются роками. Щоправда, це суттєво збільшило вагу конструкції — до 140 грам. Головною ж фішкою мишей серії Bloody є фірмове програмне забезпечення Ultra Core 4 для більш точного прицілювання у шутерах (легальні чити).

Hator Vortex EVO

Hator Vortex EVO.jpg

Hator Vortex EVO — геймерська мишка від молодого українського бренда. Має класичний дизайн з мінімумом RGB-декорування — світиться лише коліщатко і логотип виробника. Побудована на передфлагманському сенсорі PixArt 3389 на 16000 DPI. А енкодер коліщатка з чітким відсіченням обертів виготовлений компанією TTC. За дві основні клавіші відповідають довговічні мікроперемикачі Omron на 20 мільйонів натискань, тоді як за додаткові клавіші — трохи менш витривалі Kailh. Вага мишки середня — 90 грам, а явно виражений горб корпуса зручний в першу чергу для кігетевого хвату.

HyperX Pulsefire Haste

HyperX Pulsefire Haste.jpg

HyperX Pulsefire Haste — одна з найлегших дротових мишок у світі, всього 60 грам. Мінімальна вага досягається завдяки рясній перфорації корпуса. Також це покращує вентиляцію долоні під час жарких мультиплеєрних баталій. Відповідає мишці дуже легкий та м'який кабель HyperFlex USB. Сенсором же виступає Pixart 3335 на 16000 DPI, а світчами — TTC Golden з втричі більшим за конкурентів ресурсом натискань, аж 60 мільйонів. Окрім настільних ПК та ноутбуків, мишки HyperX офіційно сумісні ще й з консолями Xbox та PlayStation. Звісно ж, лише в тих іграх, які підтримують керування мишкою.

Razer DeathAdder V2

Razer DeathAdder V2.jpg

Razer DeathAdder V2 — оновлена версія однієї з найпопулярніших ігрових мишок в історії (продано понад 10 мільйонів штук). Отримала новий фірмовий сенсор Razer Focus+ з роздільною здатністю 20000 DPI та швидкістю відслідковування 650 дюймів за секунду (проти типових 450 у конкурентів). Час відгуку інфрачервоного колеса прокрутки — всього 0.2 мілісекунди. Вбудована пам'ять дозволяє перемикатися між п'ятьми профілями налаштувань. Вага миші дорівнює 80 грамам, а підсвітка традиційного для продукції Razer зеленого кольору.

Logitech G502 Hero

Logitech G502 Hero.jpg

Logitech G502 Hero — мишка з фірмовим сенсором HERO25K з рекордно високою роздільною здатністю 25600 DPI. Вбудований 32-бітний процесор архітектури ARM дозволяє запрограмувати на кожну з численних додаткових клавіш (5 збоку та 2 зверху) макроси. Тобто послідовні комбінації дій в іграх, наприклад магічні закляття в MMORPG та MOBA-іграх. Мишка має асиметричну форму — з одного боку розташований ергономічний упор для великого пальця руки. А знизу кріпляться металеві грузики, які регулюють вагу та центрують мишку. Без грузиків важить мишка 120 грам, а з ними вже до 140.

 

Читайте також:
Бюджетний ігровий набір Hator
Прийнято вважати, що все “ігрове” завжди дорого коштує і дозволити собі придбати щось з цієї категорії можуть далеко не всі. Ми знаємо, що за ігровий ПК чи ноутбук доведеться викласти кругленьку суму, однак, коли справа стосується аксесуарів, то можна зібрати якісний набір геймера і це не коштуватим
22/09/2023
ТОП-10 найкращих ігор 2022 року
Новий 2022 рік буде справді крутим для геймерів. Нарешті вийдуть ігри-довгобуди, які переносилися вже кілька років: Elden Ring, Dying Light 2 і Starfield. Також повернуться із забуття давні серії: Company of Heroes, Test Drive Unlimited та, звісно ж, S.T.A.L.K.E.R. І це далеко не повний список. У ці
10/01/2022
Як вибрати мишку для ПК чи ноутбука?
В цій статті ми коротко розповімо вам на що варто звернути увагу при виборі мишки для ноутбука чи ПК і пояснимо деякі характеристики, які мають при виборі визначальне значення. Це потрібно для того, щоб для себе краще зрозуміти, що ви шукаєте. ДИЗАЙН ТА ЕРГОНОМІКА Передусім миша має відповідати ва
30/11/2020
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?