MIFO О7: огляд двохдрайверних, арматурних TWS-навушників

03/01/2020

Буквально 2 тижні тому у нас на огляді були навушники Mifo O4 і я їм ледь дифірамби не заспівав, бо вони реально варті того, посилання на них є нижче і тут з’являються ще одні навушники цієї компанії під назвою MIFO O7 і я собі думаю, та ці точно будуть круті. Походив з ними тиждень і сьогодні розкажу враження і співати я вже не буду.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

  • навушники + кейс;
  • кабель зарядки USB Type-C;
  • 4 пари змінних амбюшур;
  • інструкція.

КЕЙС

Кейс металевий і не такий масивний, як у Mifo O5. Тут все ще використовується дивний механізм відкривання кришки. Знаю людей, які користуються вже більше півроку MIFO O5 з таким самим механізмом відкривання і все чудово. Він трохи люфтить у відкритому і в закритому стані, але випадків, щоб він відламувався я не зустрічав. На кейсі є роз’єм USB Type-C та біля нього індикатор того, що триває зарядка. Всередині є три індикатори, які інформують про те наскільки заряджений кейс. 

photo_2020-01-03_11-36-00.jpg

Якщо світиться один індикатор — це 30% заряду, якщо два — це 70% заряду, якщо три, то 100% заряду, якщо один індикатор пульсує, то час заряджати кейс. Навушники в кейсі міцно магнітяться і не вилітають.

ДИЗАЙН НАВУШНИКІВ

Щодо самих навушників, то внутрішня частина виконана з пластику, а зовнішня з металу чорного кольору. Вони міцно сидять у вухах, бо вакуумні і навіть коли я наверх одягав шапку, то немає ніякого дискомфорту. Керувати ними можна за допомогою сенсорної панелі в районі, де логотип MIFO, трохи нижче розташований світловий індикатор. На внутрішній частині є напис, по якому ви розумієте, де правий, а де лівий навушник. На ніжці навушника розташований мікрофон і варто сказати, якщо ви шукаєте варіант навушників, де б і ви і вас було добре чути, то ці годяться для цього. Мав змогу протестувати в шумних, людних місцях і просто в офісі і вони справилися на відмінно. Захищені по станданрту IPX7. Дощ чи краплі води їх не пошкодять. Між іншим ці навушники можуть працювати окремо один від одного. 

photo_2020-01-03_11-36-10.jpg

КЕРУВАННЯ

  • Якщо музика на паузі, то подвійне натискання запустить відтворення;
  • Подвійне натискання по правому — наступна пісня;
  • Подвійне по лівому — попередня пісня;
  • Потрійне викликає голосовий асистент.
  • При виклику ви можете подвійним тапом прийняти дзвінок.

Поставити музику на паузу не можна. Управління не інтуїтивно зрозуміле. Таким чином, поставити на паузу не можна, коли виймаєте з вуха музика не припиняє грати. За керування реально — дізлайк, я за тиждень не звик, а без паузи взагалі незручно.

1_mifo-o7-obzor-kupit-cena-centrparts.com-22.jpg

Технічні характеристики

  • Передусім тут Bluetooth 5.0, а це енергоефективність, велика відстань на якій відтворення не переривається, пропускна здатність та інші радощі.
  • Всередині встановлений чіп від Qualcomm під назвою — QCC3020.
  • Це арматурні, двохдрайверні навушники, тому вони звучать дуже правильно і деталізовано, передають добре низькі, середні і високі частоти, але я від вакуумних навушників очікував більше басу.
  • є підтримка кодеку aptX.

592332d7-2ac5-425f-8fb6-9e4c85e5523c.jpg

Автономність

Ви пам’ятаєте великий кейс MIFO O5, там навушники можна було зарядити від кейсу на 100% аж 15 разів, тут все трохи скромніше — 3,3,5 рази. Навушники від одного заряду, як зазначає виробник, мають грати 6-7 год., хоча насправді 5 годин при моєму сценарії використання, гучності і розмовах. Кейс має ємність 350 мАг.

1_mifo-O7-Aptx-Wireless-Earphones-Bluetooth-5-0-Balanced-Armature-Tws-True-Wireless-Earbuds-Waterproof-Hifi.jpg_q50.jpg

ВИСНОВКИ

Навушники мають свої переваги і недоліки. З переваг наведу: збалансоване звучання, класний кейс, можливість використовувати окремо кожен навушник, захист IPX7, класне звучання при розмові, але є мінуси: сенсорне управління не інтуїтивне, немає можливості поставити на паузу, немає ambiend sound (прозорість) навіть в дешевших Mifo О4 є ця функція, недостатньо басу (суб’єктивно), завищена вартість. Однак незважаючи на недоліки свою аудиторію вони однозначно знайдуть і передусім це будуть користувачі, які шукають TWS-навушники для розмов.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?