Hator Hypergang 7.1 USB — гарнітура для геймерів зі звуковою картою та мікрофоном

30/04/2023

Сьогодні в нас на огляді гарнітура Hypergang 7.1 USB, яка претендує на звання “топ за свої гроші” і в цьому матеріалі будемо розбиратися з сильними та слабкими сторонами цієї ігрової гарнітури.

Hator Hypergang 7.1 USB

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Комплект гарнітури можна назвати по-справжньому багатим, адже в коробці крім навушників ви можете знайти дуже багато різноманітних кабелів, отож по-порядку:

  • аудіо-кабель з регулятором гучності та клавішею mute для мікрофона (1м);
  • USB-кабель зі звуковою картою (2м);
  • аудіо-кабель 3.5мм довжиною (1м);
  • подовжувач/розгалужувач з одного виходу 3,5 мм на два виходи 3.5 мм (2м);
  • додаткові амбушюри з тканини з ефектом пам’яті;
  • чохол для зберігання гарнітури;
  • знімний мікрофон;
  • інструкція.

Hator Hypergang 7.1 USB

ДИЗАЙН

Зовні навушники схожі на інших представників цього класу навушників. Вони повністю чорного кольору, мають ідеально-симетричну конструкцію з висувними дужками. Щоправда висунути дужки можна максимум на 30 мм. Чаші можуть повертатися приблизно на 45-50 градусів. Це дозволяє підібрати оптимальне положення для комфортної посадки на голові. Вони мають прямокутну форму з легким заокругленням по краях.

Hator Hypergang 7.1 USB

Оголів’я вкрите штучною шкірою та має витиснений фірмовий напис Hator. На лівому навушнику є позолочений роз’єм для мікрофона. Він має довжину 14,5 см і важить всього 11 грамів і має попфільтр. Мікрофон гнучкий, тому ви можете його ідеально підлаштувати під себе.

Hator Hypergang 7.1 USB

Вага гарнітури без мікрофона складає 250 грамів.

Hator Hypergang 7.1 USB

Ви маєте багато варіантів підключення навушників до джерела звуку, але максимально свої навушники можна розкрити при використанні звукової карти, яка є в комплекті. Адже завдяки їй ви можете взяти від навушників максимум не тільки в гучності, але й гнучко налаштовувати відтворення та запис звуку через мікрофон.

Hator Hypergang 7.1 USB

Амбушюри, які встановлені на навушниках виконані з штучної шкіри і вони забезпечують чудову пасивну шумоізоляцію. В комплекті є ще тканинні амбушюри, вони гірше справляються з шумоізоляцією, але є більш зручними для тривалого користування, особливо влітку.

Hator Hypergang 7.1 USB

ЗАСТОСУНОК

Звукова карта, яка є в комплекті має власний застосунок, який можна завантажити з офіційного сайту. Після встановлення застосунок буде постійно активний і матиме окрему іконку на панелі, де через праву клавішу миші можна зайти в налаштування звуку.

Hator Hypergang 7.1 USB

В застосунку є різні вкладки, які дозволяють гнучко налаштовувати еквалайзер та навіть рівні звучання окремих діапазонів частот. В наявності є пресети під різні жанри музики.

При вмиканні віртуального звуку 7.1 можна окремо налаштовувати окремо кожен напрям відтворення та гучність для нього. Також є можливість змінювати тональність голосу від низької до високої і регулювати об’ємність звучання.

Hator Hypergang 7.1 USB

Є окрема вкладка, яка відповідає за налаштування мікрофона, де ви можете не лише керувати чутливістю, але й змінювати голос на низький, високий або на голос вибраного персонажа. Практичною є фішка заглушення фонового шуму.

ЗВУЧАННЯ

Навушники мають 53-міліметрові динаміки. Діапазон підтримуваних частот від 20 Гц до 20 кГц. Загальне враження підтверджує тезу про “топ за свої гроші”, адже навіть в порівнянні з попередніми версіями Hypergang модель Hator Hypergang 7.1 USB звучить суттєво краще.

У великій мірі покращене звучання можливе завдяки звуковій карті Hator Crystal 7.1, яка дозволяє в повній мірі відкрити потенціал динаміків з високим значенням опору. Якщо прибрати звукову карту, то гучність просяде приблизно на 50%, а звучання втратить глибину та об’єм.

Hator Hypergang 7.1 USB

Зі звуковою картою навушники можуть похвалитися хорошим запасом гучності у всьому діапазоні частот. Звучання не втрачає деталей при низькій гучності і не звалюється в хрип на високих рівнях гучності.

Hator Hypergang 7.1 USB

Геймери точно оцінять позиціювання під час ігрового процесу, адже в навушниках дуже легко визначати напрям звуку, що критично важливо в динамічних шутерах.

ВИСНОВКИ

Навушники справляють гарне враження завдяки добре зібраній конструкції та багатому комплекту. Одна з ключових фішок цих навушників — звукова карта, яка розкриває потенціал динаміків і відповідає за об’ємне і насичене звучання.

Фірмове програмне забезпечення дозволяє гнучко налаштовувати звучання та мікрофон, а також активовувати інші функції. Перевагою є також те, що мікрофон легко знімається та встановлюється. Він добре підійде для передачі голосу в іграх та стрімінгу на різних платформах. До переваг віднесемо наявність в комплекті відразу двох пар амбушюр з тканини та зі штучної шкіри.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?