Повернення улюблених гоночок дитинства. Огляд Crash Team Racing Nitro-Fueled

03/07/2019

На каналі PlayStation Ukraine підготували огляд легендарної гри Crash Team Racing Nitro-Fueled - пориньте у ностальгуючу атмосферу та готуйтеся разом з нами до шалених перегонів! 

Погравши кілька годин в свіженьку сучасну версію Crash Team Racing ділюся з вами враженнями!

Виглядає гра прекрасно! Візуальний стиль ремейка оригінальних платформерів про Креша Бандікута - Crash Bandicoot N`Sane Trilogy - збережено. Соковиті кольори, різноманітні локації з купою анімованих елементів, що роблять їх живими та купа харизматичних персонажів. Око тішиться, зауважень до зовнішнього оформлення немає.

Присутній номінальний сюжет - на Землю прилетів іншопланетянин Нітрос Оксайд і, вихваляючись тим, що він є найкращим гонщиком в галактиці, кинув виклик нашим героям та поганцям. Під загрозою перетворення планети на гігантську парковку влаштовується турнір для визначення найвправнішого гонщика.

Ігровий процес на перший погляд виглядає досить казуально - їдемо по трасі з сімома іншими водіями, розбиваємо ящики зі знаком питання і отримуємо з них рандомний Power Up (прискорення, ракети, бомби, динаміт, щит, тощо) і використовуємо задля того, щоб завадити опонентам або захиститися від їх пасток. Без проблем перемагаю в першому заїзді. А от другий вже змушує "напрягтись" - вас знайомлять з місцевою фічею, без якої вам не бачити перемоги як своїх вух. Називається вона Power Slide і полягає в наступному - у вас є кнопка, що відповідає за стрибок і якщо її не відпускати під час приземлення ви відправите ваш карт в дріфт. Під час дріфту, в певний момент, треба тиснути ще одну кнопку і це надасть машинці прискорення. Якщо повторити це три рази за один дріфт то ви отримаєте суперприскорення! Може прозвучати складно, але трошки практики і я опанував це вміння. В подальшому вам розкажуть про ще декілька механік, завдяки яким ви станете конкурентноспроможним гонщиком.

В грі присутня багата кастомізація - ви можете обрати персонажа, за якого будете грати - сам Креш, його сестричка Коко, Тигреня та Ведмедик, на яких каталися наші герої у деяких рівнях оригінального платформера та велика кількість поганців - босів оригінальних ігор. Окрім зовнішнього вигляду вони дещо відрізняються за характеристиками - хтось швидше їде, хтось розганяється, а у когось керованість краще і так далі. Для кожного персонажа присутні кілька скінів, є навіть низькополігональні ретро скіни з оригінальної гри 1999 року. Ну і звісно можна кастомізувати карт - корпус, колеса, колір та наклейки. Частина усього цього стає доступною протягом проходження сюжетних гонок, а інше доведеться купувати... Але не хапайтеся за серце чи гаманець! Купувати за внутрішньоігрову валюту, яку ви в достатній кількості отримуєте за кожну гонку. Так у грі, що видала Activision, нема донату! Можете таке уявити в 2019 році?

Читайте також:
Головне за тиждень: смартфон від Coca-cola, новий фітнес-браслет від Redmi
Швидкий перехід до новин: Coca-Cola планує анонсувати фірмовий смартфон Смарт-браслет Redmi Band 2 буде представлений в Європі OnePlus 11R 5G презентують разом з OnePlus 11 та OnePlus Buds Pro 2 Екшн від Square Enix отримав низькі оцінки на агрегаторах MacBook Pro 14 з чіпом M2 отримав повіль
27/01/2023
Вибираємо комп'ютер чи ноутбук для ігор Spider-Man і FIFA 23
Найочікуванішими іграми кінця літа і початку осені 2022 року, безсумнівно, стали Marvel's Spider-Man Remastered і FIFA 23. Перша — це екшен про Людину-Павука, який раніше був ексклюзивом консолі PlayStation, а тепер портований на ПК. Друга — це нова частина найпопулярнішого футбольного симулятора ві
28/08/2022
Xbox Series X та Xbox Series S — єдині в світі консолі з підтримкою Dolby Vision та Dolby Atmos 
Стадія бета-тестування Dolby Vision та Dolby Atmos на консолях Xbox завершена. Про це офіційно заявила компанія Microsoft, а також анонсувала, що більше сотні ігор наступного покоління, які будуть оптимізовані під їхні ігрові консолі будуть з підтримкою двох Dolby-технологій. На сьогоднішній день та
29/09/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?