HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition: тиха і яскрава геймерська клавіатура з вбудованою пам’яттю

04/04/2024

Сьогодні у нас на огляді оновлена версія клавіатури HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition, тому поруч назви є цифра “2”, яка вказує на нове покоління. Клавіатура привертає увагу великою кількістю фішок про які ви можете дізнатися навіть не роблячи анпакінг, бо про них згадано вже на коробці. Після того, як ви прочитаєте про можливості цієї клавіатури, то друге, що вас здивує - вартість.

uCKGgP2-uQmtCQ2FAuWqznSlIe70fgi0Go09guLwwRU-r_67ejgPsSydvWMYhRYU4iBnGCjuRH8sf4dOtpr2gLhJpPj3qdQjtbDinYAB_x2iqEsAR8gVNbLBlJQmhvCWWHZy1pIQjgma81BDMuHv1w

Нижче ви можете ознайомитися з ключовими технічними характеристиками клавіатури:

  • Тип під’єднання: USB
  • Частота опитування: 1000 Гц
  • Напруга живлення: 5В
  • Сила струму: 350 мА
  • Підсвічування: RGB з можливістю індивідуального налаштування кожної клавіші
  • Тип перемикачів: HATOR Aurum Orange
  • Ресурс перемикачів: 70 млн натискань
  • Сила натискання: 50 ±10% гс для лінійних Orange
  • Хід до спрацьовування: 1,9 ±0.4 мм 
  • Загальний хід: 4 ±0.4 мм
  • Довжина пружини: 21 мм для лінійних Orange
  • Кейкапи: PBT подвійного лиття
  • Апаратна підтримка платформ: Windows 10/11, Android, Linux, Mac OS, PS4/5, Xbox

Клавіатура постачається в яскравій, фірмовій, жовтій коробці, як і більшість аксесуарів від HATOR. В коробці ви знайдете:

  • Клавіатура HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition
  • З’ємний USB-A to USB Type-C кабель
  • Ключ для кейкапів
  • Інструкція

Кольори

Виробник дає можливість вибрати свій варіант комбінації кольорів клавіатури. З восьми доступних дизайнів, ви можете вибрати той, який найкраще відповідає вашим вподобанням. Є варіанти більш нейтральні, що гармонійно впишуться в будь-який інтер’єр, а є дуже яскраві і виразні, які часто полюбляють геймери.

h_BRH4Vo3qLhEleZW5SAGIQfmwpXpIjCUWpTnW5-obOt3dBEk4Bb7ckkoG3Oxs3BiVIsk3tvAratdrwcLa8ncOrb9uLX77twCs_BJjD5ODHPUv3LiLyBZvxFM_Vq01ADJnbQiUPeBXmZP-QsMESbJg

Перемикачі HATOR Aurum Orange

Ця клавіатура оснащена лінійними перемикачами HATOR Aurum Orange, які були змащені в процесі виробництва, що гарантує плавність, точність та мінімальний рівень шуму при натисканні клавіш. Особливістю цих перемикачів є використання подовжених пружин, що забезпечують оптимальний хід клавіш і суттєво знижують шум під час гри. База корпусу виготовлена з РОМ-пластику, а стем - з POK-пластику, що забезпечує міцність і довговічність клавіатури. Верхня частина перемикачів виготовлена з прозорого полікарбонату, що дозволяє світлу вільно проникати, тому підсвітка виглядає дуже ефектно. Контакти перемикачів вкриті композитним золотом, що забезпечує відмінну провідність і знижує ризик корозії.

Шумопоглинаючі рішення

В клавіатурі HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition використовується шумопоглинаюча піна з етиленвінілацетату (EVA) та Poron свічпаду між свічами/стабілізаторами і платою. Як результат використання цих матеріалів ви зможете зосередитися на грі, не відволікаючись на зовнішній шум. Якщо ви використовуєте клавіатуру не тільки для геймінгу, але й для роботи та набору текстів, то низький рівень шуму буде значною перевагою.

Традиційно найбільше шуму в клавіатурах створює найбільша клавіша - пробіл. В HATOR про це знають і навіть запропонували своє розв’язання цієї проблеми - додали додатковий шар звукопоглинаючої піни. HATOR позбавив пробілу звання “найгучнішої” клавіші.

GXKX9dA3ci1lAf0waqC9feeS6tM-y-JKGB215lRjTN_Fd7hJRRGyvwsf29xDwtx2_QksFNME4fpdlTKbzbolWHpmrwopU9jb5JyAVOmdK4T5gbcg9sFOTL5gvAVN8_W-XvRX9UnrtqbMObbCpggmeA

Алюмінієва пластина

Однією з ключових особливостей цієї клавіатури є використання пластини з анодованого алюмінію. Вона виконує кілька функцій, по-перше, робить конструкцію клавіатури міцнішою, по-друге, надає додатковий антивібраційний ефект, по-третє, чудово відбиває світло підсвітки.

Hator Rockfall 2 Mecha Signature Edition оснащена преміальними стабілізатори з POM пластику, які змащені вручну. Це забезпечує плавність і точність кожного натискання клавіш. POM пластик, відомий також як поліоксиметилен, був обраний, бо він має високу жорсткість і твердість і при цьому він дуже легкий. POM пластик зберігає форму навіть під високим навантаженням. Клавіатура також оснащена зносостійкими PBT кейкапами з українськими літерами та має яскраве підсвічування, яке тонко налаштовується.

qnUawIEiva871wqS88xqGQ9jerV9UVxITSS9sNIufI8XfXO9iB0LK06HzxP25LUsmcu-uVDtcYROb6zcnpakaDVjqBbno7MZeJzmvT6AhGHINRMXoQmmg8Tq2QiBi3JvJ108JedrdETah2zGlaRWdw

Hator Rockfall 2 Mecha Signature Edition включає функції 100% Anti-Ghosting та N-Key Rollover. Це означає, що ви можете натискати будь-яку кількість клавіш одночасно, і кожне натискання буде реєструватися окремо. Це особливо корисно для швидких і інтенсивних ігор, де потрібно одночасно натискати декілька клавіш.

Вбудована пам'ять

Hator Rockfall 2 Mecha Signature Edition має вбудовану пам’ять. Це дозволяє зберегти свої налаштування прямо на клавіатурі і використовувати їх без необхідності встановлювати додаткове програмне забезпечення. Це дуже зручно, особливо якщо ви часто працюєте з різними комп’ютерами, але завжди маєте свої налаштування під рукою.

b8WrME9CglrrX0OJf9NxaMBeFzNmEdI8fOhZzjf72A2lXkSWas4GtmRBJX9T1QPdzjXqyECrI1a_8XDX3qnGRXJjIuWriCOsdMubBRKbOzNMCh83XU892EroqG7ejAH1cj-eU7DRn1WrWjb6VuxCOg

Підсвітка

Ми вже згадували вище про наявність підсвітки і що алюмінієва пластина сприяє більш яскравому відображенню кольорів. До речі, клавіатура пропонує 16.8 мільйонів кольорів RGB підсвічування. Ви можете налаштувати колір підсвічування для кожної клавіші окремо, створюючи унікальний дизайн. Крім того, підсвітка має п’ять рівнів яскравості, що дозволяє вам адаптувати підсвічування до своїх потреб і умов освітлення.

Кабель для підключення

Клавіатура має м’який з’ємний кабель USB Type-A – Type-C. Це дозволяє легко підключати і відключати клавіатуру. Завдяки з’ємному кабелю, ви можете легко замінити його в разі необхідності, що подовжує термін служби клавіатури.

Висновки

Hator Rockfall 2 Mecha Signature Edition - це високоякісна клавіатура за розумні гроші з багатьма фішками, які зустрічаються в суттєво дорожчих моделях. Клавіатура має легкий хід клавіш і дуже тихо працює завдяки використанню спеціальної піни. Ви можете кастомізувати дизайн завдяки гнучкому налаштуванню підсвітки і зберігати свої налаштування завдяки наявності вбудованої пам’яті.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?