Товар продано
Продано

Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)

Код: 378614
Оціни
Оціни
Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)
Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)
1/10
Тип: Настільна лампаТип вимикача: СенсорПотужність лампи: 5Колірна температура (max): 4000Світловий потік: 85Тип живлення: Живлення від акумулятораОсновний колір: Чорний
Товар продано
Продано
Схожі моделі
Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)Лампа Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp (YLYTD-0011)
Товар продано
Світловий потік: 85
Лампа ColorWay CW-DL02B-B BlackЛампа ColorWay CW-DL02B-B Black
799 грн
Світловий потік: 300
Опис

Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp — універсальна лампа, яка вдовольнить будь-які ваші потреби. Вона може виконувати різноманітні функції включаючи звичайну настільну лампу на зручній високій підставці, портативну лампу на затискачі та компактний настінний світильник. Ця модель світильника задовольнить навіть потреби найвибагливішого користувача та стане у пригоді у різноманітних життєвих ситуаціях.

Багатофункціональність
Ця модель настінної лампи була розроблена так, щоб задовільнити велику кількість потреб користувача. Вона ідеально підходить до вашого робочого місця у ролі настільної лампи, підсвічування для книжкових полиць, магнітної настінної лампи для освітлення коридорів і вбиральні, а також завдяки своїм невеликим габаритам її можна використовувати, як портативний ручний ліхтарик під час відключення електрики.

Тривалий термін роботи
Живиться Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp від вбудованого акумулятора на 1800 мАг, одного повного заряду якого вистачить на 2-3 години в режимі максимальної яскравості та на 30 годин безперервної роботи на мінімальному налаштуванні яскравості. Заряджається пристрій від мережі за допомогою USB Tupe-C кабеля, який входить до комплекту. Також за потреби лампу можна зарядити від ноутбука чи павербанка.

Регулювання яскравості
Виробниками передбачено 3 режими освітлення, щоб ви могли обрати найоптимальнішу яскравість для своїх потреб. Максимальна температура світла становить 4000К, чого повністю вдосталь, щоб якісно освітити робоче місце.

Шарнірне кріплення
Зручність використання цієї лампи полягає ще у її шарнірному кріпленні з можливістю обертання на 180°, тому ви з легкістю зможете підлаштувати освітлення під свої потреби.

Розумна лампа
Лампа запам'ятовує усі ваші налаштування та при наступному ввімкненні автоматично їх відтворює для створення більш комфортного використання.

Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp

Особливості:

- широкі можливості застосування;
- місткість акумулятора 1800 мАг;
- до 30 годин роботи при мінімальній яскравості;
- плавне димування;
- шарнірне кріплення лампи;
- автоматичне відновлення налаштувань.

Багатофункціональна настільна лампа

Універсальна настільна лампа з багатофункціональним кріпленням призначена для вирішення різних завдань освітлення. Її можна використовувати для освітлення робочої поверхні, книжкових полиць, в якості магнітної настінної лампи для коридорів і в вбиральні, а також як ручний ліхтар у темну пору доби. 

Тривалий термін автономної роботи

Yeelight 4in1 Recharheable Desk Lamp оснащена вбудованим акумулятором місткістю 1800 мАг, одного повного заряду якого вистачає на 2-3 години безперервної роботи при максимальному рівні освітлення та до 30 годин при мінімальній яскравості. Заряджається пристрій від мережі, або ноутбука чи павербанка за допомогою кабеля USB Type-C.

Плавне димування

Температура світла становить 4000К. Також лампа оснащена вбудованим димером завдяки плавному налаштуванню якого ви можете задати правильну атмосферу освітлення: яскраве світло для навчання та роботи, або ж приглушене освітлення для проведення романтичних вечорів. 

Шарнірне кріплення лампи

Голова лампи обертається у передній площині на 180° і фіксується в будь-якому необхідному вам проміжному положенні. Фіксація відбувається лише за допомогою трьох простих дії без використання додаткових інструментів та гайок. 

Розумна лампа

Розумна лампа запам'ятовує ваші уподобання та при повторному увімкненні вона автоматично відновлює останній режим освітлення, що дуже зручно при використанні. 

Якісне освітлення без відблисків

Світлодіодне кільце всередині лампи забезпечує не тільки велику площу освітлення поверхні, але і м'яке рівномірне освітлення без відблисків. 

Характеристики
ТипНастільна лампа
Тип вимикачаСенсор
Потужність лампи5 Вт
Колірна температура (max)4000 K
Світловий потік85 Лм
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Основні параметри
  • Тип вимикача:Сенсор
  • Потужність лампи:5 Вт
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
Додаткові функції
  • Колірна температура (max):4000 K
  • Зміна яскравості:Так
  • Світловий потік:85 Лм
  • Наявність вбудованого акумулятора:Так
  • Ємність елемента живлення:1800 мАг
Фізичні параметри
  • Матеріал:Пластик, Метал
  • Основний колір:Чорний
  • Вага:1000 г
  • Ширина:120 мм
  • Довжина:120 мм
  • Висота:360 мм
Огляди
27/12/2022
Настільні LED-лампи від Philips, які працюють від батареї
Настільні світильники з батареєю стали по-особливому популярними в Україні через періодичні відключення електроенергії. Деякі виробники, як наприклад Philips давно були готові до такого ажіотажу, адже мають в наявності такі моделі, як LED Reading Desk lamp Tilpa та LED Reading Desk lamp Hat. Детальн
14/09/2022
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
23/06/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?