Товар продано
Продано

Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)

Код: 399552
Оціни
Оціни
Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)
Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)Електросамокат Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E Black (AA.05.14.05.0005)
1/14
Потужність: 750Максимальна швидкість: 25Запас ходу: 35Час зарядки: 300Максимальне навантаження: 100
Товар продано
Продано
Схожі моделі
Опис

Електросамокатом Ninebot by Segway E2 Pro E дозволить вам відправитися у веселу подорож містом, або ж просто у справах чи на роботу. Завдяки міцній конструкції та новим технологіям він швидко довезе вас до місця призначення, а завдяки своїй складній конструкції ви з легкістю зможете переносити його та брати з собою у транспорт за потреби.

Основою цього електросамоката є технологія Segway-Ninebot RideyLONG, яка забезпечує покращення діапазону ходу на 20% без необхідності додаткової батареї. Це означає, що ви можете насолоджуватися подорожами без турбот про швидке розрядження акумулятора.

Управління електросамокатом стало ще зручнішим завдяки функціональному керму з 2.8"-дюймовим дисплеєм. Ви миттєво отримуєте всю важливу інформацію, таку як поточна швидкість і рівень заряду, що дозволяє зосередитися на безпечній їзді.

Ninebot by Segway E2 Pro E оснащений системою контролю тяги (TCS), що підвищує стійкість на різних поверхнях. Тепер ви можете відчувати себе впевнено навіть на нерівних дорогах міста.

Завдяки запасу ходу до 35 км і різноманітним режимам руху, ви можете легко долати довгі відстані в зручний і безпечний спосіб. Виберіть стандартний, спортивний або режим ходьби, щоб відповідати своїм потребам і умовам дороги. Максимальна швидкість руху яку може досягти цей транспортний засіб становить 25 км/год, чого цілком достатньо для безпечного пересування по місту.

Важливою частиною будь-якого транспортного засобу є безпека, і електросамокат Ninebot by Segway E2 Pro E не робить виключення. Подвійне гальмування, інтелектуальна система керування акумулятором і вбудований передній ліхтар гарантують безпеку і комфорт кожної поїздки.

Нехай кожен момент на дорозі буде захоплюючим і неповторним завдяки електросамокату Ninebot by Segway E2 Pro E, який відкриває для вас нові можливості мобільності та відпочинку.

Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E

Особливості: 

- максимальна швидкість до 25 км/год;
- запас ходу становить 35 км;
- система стабілізації TCS;
- подвійна гальмівна система; 
- зручна складна конструкція.

Комфортні подорожі 

Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E дозволить з легкістю пересуватися по місту з вітерцем та насолоджуватися неймовірними краєвидами на природі. 

Достатня відстань для подорожі

На максимальній швидкості 25 км/год запас ходу становить 27 км, а на швидкості 20 км/год ви зможете подолати відстань у 35 км, чого достатньо, щоб відправитися на навчання, роботу чи прогулянку по місту. Також цей електросамокат з легкістю долає схил до 18%. 

Система стабілізації Traction Control System

Ця модель отримала технологію Traction Control System (TCS). Контролер відстежує пробуксування колеса і, у разі занесення, автоматично регулює крутний момент, стабілізуючи електросамокат і допомагаючи водію уникнути падіння на гравії або мокрому асфальті. 

Великий інформативний дисплей

Яскравий 2.8"-дюймовий дисплей містить всю необхідну інформацію таку як, поточну швидкість та рівень заряду батареї. Також на ньому присутня кнопка перемикання між режимами руху та кнопка індикаторів напрямку. 

Яскраве підсвічування 

Цей самокат оснащений сучасною системою освітлення, яка гарантує безпечну їзду навіть в темну пору доби. Передній світлодіодний фарблок освітлює дорогу на відстань до 13.5 метрів, а задній стоп-сигнал та покажчики повороту добре видно у темну пору року. 

Надійний захист акумулятора

6-ступінчастий захисний механізм керування акумулятором сприяє захисту: від короткого замикання, перегріву, перевантаження струмом, перезаряду, перерозряду і низької напруги. Це дозволяє продовжити термін служби акумулятора і зберегти його початкову місткість на тривалий час. 

Плавний рух

Модернізовані 10-дюймові безкамерні шини роблять вашу їзду більш плавною навіть на вибоїстих дорогах або пересіченій місцевості. Гумовий шар запобігає проколам без ремонту, тому ви можете їздити спокійно.  

Подвійна гальмівна система 

Ninebot by Segway KickScooter E2 Pro E оснащений переднім дисковим гальмом та електронним заднім гальмом, забезпечує більш швидке та стабільне гальмування для водія. 

Стійкий до впливу та захищений від води

Сталева рама самоката відповідає вимогам міцності та надійності, вона здатна витримати великі навантаження й працювати в складних умовах. Корпус самоката має захист рівня IPX4, а акумулятор — захист рівня IPX6, що дозволяє використовувати його практично за будь-яких погодніх умов. 

Максимальна зручність під час перенесення 

Електросамокат має компактну складну конструкцію, що дозволяє зручно перевозити його в автомобілі або зберігати в обмеженому просторі. В складеному стані ви можете легко взяти його з собою до громадського транспорту або комфортно розмістити в заповненому ліфті.  

Характеристики
Потужність750 Вт
Максимальна швидкість25 км/г
Запас ходу35 км
Час зарядки300 хв
Максимальне навантаження100 кг
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Особливості
  • Максимальна швидкість:25 км/г
  • Максимальне навантаження:100 кг
  • Максимальний кут підйому:18 градусів
  • Діаметр коліс:10"
  • Запас ходу:35 км
  • Сумісність:Android 6.0 і вище, IOS
  • Особливості:Наявність Bluetooth, Наявність підсвітки/ламп
Автономність
  • Ємність елемента живлення:7650 мАг
  • Потужність:750 Вт
  • Час зарядки:300 хв
  • Номінальна потужність:350 Вт
Фізичні параметри
  • Матеріал корпусу:Метал
  • Основний колір:Чорний
  • Висота:1220 мм
  • Ширина:540 мм
  • Глибина:1168 мм
  • Вага:18.8 кг
Огляди
19/03/2023
Xiaomi Mi Electric Scooter 4Pro VS Ninebot by Segway MAX G30 II: який електросамокат вибрати?
На вулиці щодня зростає кількість водіїв електросамокатів і з приходом тепла їхня кількість буде збільшуватись. Пояснювати всі переваги цього виду транспорту немає потреби, але є потреба в порівнянні різних електросамокатів між собою, щоб чітко розуміти, який вибрати для себе.  Сьогодні в нас на по
16/06/2022
Головне за тиждень: Premium-версія месенджера Telegram, AliExpress відновив доставку в Україну, у Франції створили аналог Javelin
Швидкий перехід до новин: Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів AliExpress відновлює доставку в Україну Невдовзі з’явиться Premium-версія Telegram У Франції створили аналог Javelin Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів Українці масово пересідають на альтернатив
17/08/2021
Електротранспорт: сучасні технології пересування
Мабуть кожен, хто користується громадським транспортом або особистим авто у межах міста, замислювався про заміну на щось більш компактне і сучасне. Все частіше на вулицях можна побачити гіроскутери, електросамокати та моноколеса. Електротранспорт став найпопулярнішим засобом пересування, адже це шви
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?